Jump to content

in sfarsit mi-am luat vw

barzone

Postare recomandată

Multumesc la fel.Intre timp a mai primit mai multe imbunatatiri:proiectoare HELLA, jante pe 14'' cu cauciucuri fulda 195/60/14 si leduri in usi model '' a la taz 21''

dar n-am poze momentan si am si neglijat topicul asta.

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• barzone

25

• taz21

3

• gHapciu

2

• Fivetd

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un plus substantial pentru mine: Azi am efectuat inspectia ITP,si fericirea mare ca am trecut pe bune( adica fara spaga), mai putin gazele.Ca sa citez pe cel de la statia ITP " e mai buna decat masini mult mai noi, care trec pe aici"

Singurul lucru schimbat a fost bascula dreapta, fara pivot( aveam bucsa mare rupta si ca sa nu ma mai chinui sa o schimb)

Chiar sunt mandru de trocariciul meu,la 17 ani vechime sa stai cu fruntea sus e ceva.

BRAVO GERMANILOR

De asta la ei nu e criza.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi am terminat de segmentat motorasul.Oricum fata de ce ma asteptam, am schimbat doar segmentii si semeringurile la supape( plus toate semeringurile si garniturile, cum era normal)Motor de 17 ani si 260.000 km la standard si fara sa fie nevoie de rectificare si nici macar schimbare de cuzineti sau tacheti macar.

Am verificarea pana in decembrie 2012, deci tin masina pana atunci cel putin, merita toti banii.

P.S. Toti cei care au nevoie de un sfat in legatura cu segmentarea sa ma contacteze fara probleme.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!