Jump to content

in sfarsit mi-am luat vw

barzone

Postare recomandată

ai grija cu radarul de la neptun si la eforie trage un claxon..felicitari...

salutare pentru fratele vag din eforie, in sfarsit mai multi forumisti de la sud de constanta

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• barzone

25

• taz21

3

• gHapciu

2

• Fivetd

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

stiu ca " orice cioara isi lauda puiul" dar vreau sa va zic ca sunt foarte multumit de masinuta asta

am facut 5000 km vara asta si nu am avut nici o problema, ma urcam in ea , ii dadeam cheie si la drum

felicitari tuturor posesorilor de VAG -uri si totodata felicitari nemtilor care au reusit sa faca o asemenea masina

stiu ca par dezaxat dar am avut o gramada de marci pana acum ( de la dacie pana la opel vectra B) si nici una nu s-a comportat asa, poate si norocul, cine stie

SA TRAIASCA NEMTII

Link către comentariu

neamtu doar lucruri de calitate a facut, face si speram sa faca si in continuare.

bravo lor!

Link către comentariu

Putin, doar putin, tuning vizual

.

.

.

.

.

grila fata fara semn

pleaope faruri

si niste plasa tuning in locul semnalizatoarelor false si jos in bara

merita si ea saraca, fiindca m-a servit cum se cuvine( macar asa sa bag si eu bani in ea daca din punct de vedere tehnic nu am ce sa investesc)

" ai grija de masina ta si ea va avea grija de tine"

Link către comentariu

Bravo Barzone, spor la tuning.

Mai ai de pus niste jante pe 15, suspensie mai joasa, folie pe geamuri, si gata. :)

Bafta

Link către comentariu

frumoasa masina ;) si noroc sa ai cu ea, sunt masini foarte bune, chiar daca sunt mai batranele ;)

Link către comentariu

multumesc la fel tuturor

"taz 21" folie am ( stii prea bine) suspensie sport la drumurile noastre e sinucidere curata, unde mai pui ca nu as mai putea veni la tara la tine, cand o sa ma inviti la gratar :P iar jante, cine stie

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Modificat de blordc
Link către comentariu
  • 1 month later...

All black :) Te-ai gandit sa renunti la plasa metalica din locul proiectoarelor? :) Poate un set de proiectoare ar da mai bine ;)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

zilele astea am scos toate husele de pe scaune( trebuia sa imi pun incalzire in scaune) le-am spalat si le-am montat la loc, rezultatul este uluitor, credeti-ma. Nici o husa aftermarket nu se compara cu cele originale, asta in cazul in care sunt in stare buna

zilele astea imi vin si rezistentele pentru incalzire in scaune, sper sa nu vina frigul pana atunci

P.S. Pentru cei interesati: daca dintr-un motiv anume vreti sa dati husele jos va sfatuiesc sa va inarmati cu multa rabdare si indemanare, cel putin la G3

Link către comentariu

azi am schimbat oglinda dreapta,se incalzea mai greu, acum se incalzeste instantaneu

urmeaza si cea de pe stanga, pentru 50 lei merita putin comfort( la -5 grade se dezgheata oglinzile singure si tu stai in masina pe incalzirea in scaune)

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Azi am inegrit farurile( cu ajutorul colegului taz 21) Au iesit destul de bine, parerea mea, masina e cam murdara, doar stam la tara :lol:

Si o poza cu 2 batranele la a doua tinerete

:icon_thumright:

Link către comentariu

Arata super cu farurile negre...pacat de ea in noroaiele alea...stiu cum e :vaidecapulmeu:

Sa ne auzim de bine.

Link către comentariu

Batea soarele direct in faruri si nu se vede diferenta foarte bine. La umbra se vede altfel.

Lasati ca noroiul e bun, nu mai fac reumatism. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
alecsandru19

foarte frumos golful...mai ales knd e curat :) sa-l stapanesti sanatos si sa te apuce milionul de km cu el:D sunt masini cu traditie :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!