Jump to content

in sfarsit mi-am luat vw

barzone

Postare recomandată

SALUTARE la toata lume! Pana acum am avut mai multe marci de masini: incepand cu dacia, ford, renault si ultimul opel. Toate m-au dezamagit, nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. acum am urmat sfatul unui prieten: "ia vw ca sunt fiabile si astia fac masini de cand se stiu". Datorita faptului ca am achizitionat un apartament de curand, bugetul pentru masina a ramas infim. Eu as fii vrut un Vento, dar mai mult de golf 3 nu am reusit sa gasesc la banii mei (tinand cont ca am vrut o masina destul de buna) Din ce am vazut pe forum, in general sunt masini mai noi , mai scumpe si mai "bengoase", dar eu o sa o prezint pe a mea asa cum se cuvine si cum merita, tinind cont ca pana acum sunt f. multumit de ea.

GOLF3 1,6 i benzina ( habar nu am cati cai, destui cat sa nu ma lase la depasiri cum facea loganul)

1993, adusa si inmatriculata in dec. 2008

Are geamuri, trapa, oglinzi electr.(cu degivrare)

faruri reglabile electr, e full servo

are vopseaua originala(neagra) si momentan merge perfect

mai are si alte chestii care le au toate( scaune reglabile pe inaltime si cu sustinere laterala, volan reglabil,etc)

Daca cineva poate sa ma ajute cu un manual de reparatii in lb. rom. ( sau engl) i-as fii recunoscator

( nu ma trimiteti la search ca de acolo vin si nu am gasit nimic concret, tot ce am gasit ba nu deschidea, ba erau prea vechi ( 2005, 2006)

multumesc pentru rabdare

Link către comentariu
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• barzone

25

• taz21

3

• gHapciu

2

• Fivetd

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pt achizitie .. posteaza niste poze cu masina :flower:

Link către comentariu

Multumesc la fel, momentan nu am poze dar promit ca o sa postez cat de curand

Link către comentariu

Felicitari si sa ai grija de ea. Uita-te in talon unde este rubrica cu puterea si la motorul de 1,6 sunt 2 variante: cea de 75 CP sau de 74KW 101 CP. Asteptam poze :icon_thumright:

Link către comentariu

Am 55 kw, deci 75 cp asa cum a zis si colegu de mai sus

cat despre manual am reusit sa fac rost singur :icon_thumright: :D ;)

Link către comentariu

Bine ai venit in club. La cat mai multi km fara incidente si sa ai parte de masina ta

Link către comentariu

multumesc tuturor pentru urari

apropo, mi-as dori si eu o mas. ca cea din semnatura, are un prieten ( cel care ma convins sa iau vw), sunt super

Link către comentariu

Felicitari pentru VW!

Si.......sper sa nu ai nevoie de acel manual de reparatie!

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu
Din ce am vazut pe forum, in general sunt masini mai noi , mai scumpe si mai "bengoase", dar eu o sa o prezint pe a mea asa cum se cuvine si cum merita

Unde dom'le? Nu iesista asa ceva :banghead: Pe topicul asta, masina ta e cea mai bengoasa crede-ma. Felicitari pentru alegere, bine ai venit in familie, si asteptam poze.

Link către comentariu

am facut si poze

intre timp mi-am pus ceasuri albe(luate de la un forumist, stie el cine) si toba finala sport

Link către comentariu

Destul de dotata ptr anul de fabricatie :icon_thumright: Cat mai multi km fara probleme, felicitari ptr achizitie si "Welcome to the club!" :vwrullz:

Link către comentariu

felicitari pt achizitie. am un coleg care un g3 cu acelasi motor, insa dotari ceva mai putine. iti pot spune ca merge foarte foarte bine si nu l-am auzit niciodata sa schimbe nimic la motor.

cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu
am facut si poze

intre timp mi-am pus ceasuri albe(luate de la un forumist, stie el cine) si toba finala sport

Atat? Baga man si cu interiorul, si cu scaunele, sa aruncam si noi cate un ochi :D

LE: Cat te-a dus in total?

Modificat de gHapciu
Link către comentariu

mai multe poze :

.

.

azi am facut rost si de un casetofon original, cu afisaj lung(de la un forumist de nota zece) avand si boxele originale si nefiind pretentios la sonorizare, sunt fff multumit.

Cat depre costuri, minore: 150 lei ceasurile, toba 100 lei, si cas. gratis( mai exista si oameni de treaba si sunt posesori de vw)

multumesc pentru urari, sunt foarte multumitde masina, pana acum

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

putin BARZONE-TUNING:

triple si semnalizari a la GTI

folie ffff neagra pe geamurile laterale

capace jante in culoarea caroseriei

siglele vw vopsite in negru

( am pregatit-o de paste)

.

.

.

.

.

Link către comentariu

frumoasa,intretinuta si dotata pt anul ei de nastere...sa ai grija d ea si kti mai mutli km la bordu ei iti urez

multa bafta tuturor

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

bravo domle, te misti repede la capitolul tuning :) , dai inainte tot asa ca e bine. Bafta!

Link către comentariu

eeee, daca ar fi mai multi bani si mai mult timp

Bafta tuturor si va ateptam la mare :)

Link către comentariu

ai grija cu radarul de la neptun si la eforie trage un claxon..felicitari...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!