Jump to content

Golf 4

DeViLu

Postare recomandată

Multumesc tutror pentru sfaturi si idei.

Simtu meu estetic nu este extraordinar, dar da, nuca de pe schimbator mi-am zis si eu ca trebuie schimbata imediat cum am vazut-o.

Dar in rest, sunt mai de graba genu de om practic, asa ca schimbari care nu au si o utilitate reala - mai rar la mine.

Intrebare de 10 puncte: cumva pedalele de TT sau r32, pe care vad ca mi le recomandati cu atata caldura, sunt doar din metal ?! ca daca da, eu nu prea sunt incantat (din motive practice - aluneca!)

Alta intrebare de 10 puncte: cum arata nuca stock sau cea de gti? (da, asa e, nu m-am urcat in prea multe VW-uri si in alea in care m-am urcat, numai la schimbator nu m-am uitat :blah_: )

PS: Jantele imi plac, asa ca puteti sa spuneti orice. nu le schimb :blink:

Modificat de DeViLu
Link către comentariu

Pedalele de TT le poti vedea pe masina mea si sunt din aluminiu cu striuri din cauciuc si chiar nu aluneca :D daca ai adidasi cu talpa de cauciuc o sa vezi ca nu aluneca :P. La cele OEM cum am avut era dezastru cand ploua...

Link către comentariu

la fel si cele de .:R32 ... nu aluneca,sunt facute special pt asta,doar vorbim de sportivitate,nu?

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie !

F bun pretul avand in vedere motorul 1.8 T si anul !

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!