Jump to content

Golf 4

DeViLu

Postare recomandată

Salutari,

Acesta este primul meu post, iar aceasta este masina pe care am achizitionat-o recent, in februarie anul curent:

Volkswagen Golf 4

Motor 1.8T AUM

Fabricat la finele anului 2002, de aceea diverse persoane mi-au spus ca este model 2003.

Kilometri la momentul achizitiei: ~83000, verificati din surse sigure (Masina a fost cumparata de noua prin Porsche Romania)

Dotari:

geamuri electrice fata+spate

oglinzi electrice, incalzite

alarma din fabrica

2 airbag-uri (sincer imi doream mai multe, dar pe de alta parte sper sa n-am "ocazia sa le probez" nici macar pe astea)

trapa electrica

interior piele neagra

volan reglabil, imbracat in piele

scaune cu reglaj lombar si pe inaltime

incalzire in scaune

cotiera fata+spate

bancheta spate rabatabila partial sau total

clima

suport pahare

proiectoare ceata

ABS, ASR

jante 17" OZ

toba finala inox (n-as zice "sport" pentru ca este relativ silentioasa pe langa altele si acest lucru ma bucura)

folie llumar

resoftare ECU

filtru aer K&N

Sound imbunatatit cu doua statii si un subwoofer Magnat, dar nimic spectaculos, asa ca nu intru in detalii la acest capitol.

In ceea ce priveste aspectul exterior, are cateva mici imperfectiuni (doua, trei puncte de vopsea sarita datorita pietricelelor de pe carosabil) dar inobservabile.

Din punct de vedere tehnic, conform unor persoane avizate, cat si a celor de la Autotest International, masina este intr-o stare foarte buna.

Per total sunt foarte multumit de masina (altfel nu o luam, nu? :P), merge impecabil si.. consuma pe masura. :P

Ce simt ca imi lipseste este un Cruise Control, dar am inteles ca nu costa prea mult, deci asta ar fi prima imbunatatire pe care mi-am propus sa o fac.

La exterior nu intentionez sa schimb nimic, dar absolut nimic, tocmai pentru a pastra in continuare imaginea de lup in piele de oaie.

La motor, pe de alta parte, am in vizor un upgrade de turbina, dar nu prea curand datorita crizei in care ne aflam :)

post-43033-1236702272_thumb.jpg

post-43033-1236702280_thumb.jpg

Modificat de DeViLu
Link către comentariu

pe dyno a scos 192 cai si la 1250kg cat are, e destul de naravasa (cel putin pe ploaie si fara ASR n-am nici o sansa).

pretul a fost 7900E.

Link către comentariu

Parerea mea este ca imagina de "lup in piele de oaie", la noi, nu prea e valabila, pentru ca la noi majoritatea au imaginea de "oaie in piele de lup". Rar vezi "lup in piele de lup". Asadar cred ca ai putea sa faci unele modificari subtile si la exterior :P

Repet, subtile ! :))

In rest, masina arata super bine iar motorul este de vis :D

Iti doresc multi km fara probleme (inclusiv politie) si sa o conduci sanatos :o

Link către comentariu

Pret bun, masina buna, motorul SUPER !! Asa ai luat-o , cu resoftarea facuta si cu jantele pe 17" ? Daca da, foarte tare !

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari!

Masina am luat-o de la fostul proprietar cu tot ce am scris mai sus, inclusiv partea audio. eu nu am schimbat nimic.

Initial pretul a fost de 8500, dar mie imi place sa negociez :o cu diferenta de bani am facut toate actele si o revizie la care am adaugat si un cap de planetara, ca sa fie totul teapan pe ea.

Si cum ziceam, acum vreau un Cruise Control (tempomat) daca stiti pe cineva care sa aiba cele necesare si sa faca si montajul in Bucuresti, send PM.

Poze la interior, coming soon.

Modificat de DeViLu
Link către comentariu

foarte frumoasa :), la "exterior" un singur lucru as schimba :suspensia.

sa o calci sanatos.

Link către comentariu

@Bogdan_wrc: habar n-am, si nici fostul proprietar nu mi-a spus mare lucru. cel mai probabil resoftarea nu a fost facuta la o firma de renume. (ca fapt divers, acum cativa ani am facut o resoftare la un individ, care a avut mare succes ulterior si mai tarziu a deschis R B N Tuning :rolleyes: )

@BAD_MF: nu zic nu, dar la ce cratere au strazile noastre in "dotare", nu prea ma grabesc. eu cu masina asta merg zilnic, nu doar la plimbari. :)

Modificat de DeViLu
Link către comentariu

frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos..motorul cred ca e exceptional.

Nu imi dau seama mare lucru din poze dar din unghiul din care e facuta poza aripa fata dreapta e revopsita si e revopsita aiurea.. recomand sa te uiti mai atent la ea si daca am dreptate sa o revopsesti tu cum trebuie sa nu ai 2 nuante diferite pe masina ca e pacat..

Link către comentariu

Felicitari pt masina si ca si sfat iti pot spune ca e inutil sa iti pui cruise control adica tempomat

Pot spune din proprie experienta ca am asa ceva pe masina si nu l-am folosit decat de cateva ori pe autostrada dar foarte rar...si e cam 100 de euro montarea lui(80+vreo 20 montajul).Doar daca vrei sa arate mai frumos :vaidecapulmeu:

Din nou felicitari si sa te poarte cat mai mult!

Link către comentariu

@But_Fns: e vopseaua mai ciudata, prima mea intrebare cand am cumparat-o a fost: "..da sigur nu e bleumarin? ..ca in poze..". depinde mult de cum se reflecta lumina din jur.

@AL3X: primul radar pe care l-am luat cu aceasta masina a fost pe autostrada, pe banda 1, am trecut pe langa masina de politie (stationata) si aveam cam 150. si eram ferm convins ca merg legal. e drept nici nu cunosteam masina, dar ca sa mentin viteza constanta am impresia ca imi trebuie un picior de lemn. sau asa sunt eu mai comod :P

Link către comentariu

Legat de tempomat eu zic ca e util. O sa-mi pun si eu ...candva... :angry: Mai ales cine frecventeaza singurele 2 autostrazi din romania, Constanta-Bucuresti in cazul meu probabil si al tau. Chiar cred ca este util. Daca il montezi inainte mea o sa-ti cer informatii unde ce cum si cat. Succes cu masina

Link către comentariu

Sa o satapanesti sanatos! multi km si abia astept sa vad pozele cu interiorul:)

Cat despre tempomat eu zic ca este foarte util la un drum lung i ti relaxezi piciorul drept,ajuta cat de cat si la consum,eu am tempomat pe masina si sunt foarte incantat

Bafta

Link către comentariu
@AL3X: primul radar pe care l-am luat cu aceasta masina a fost pe autostrada, pe banda 1, am trecut pe langa masina de politie (stationata) si aveam cam 150. si eram ferm convins ca merg legal. e drept nici nu cunosteam masina, dar ca sa mentin viteza constanta am impresia ca imi trebuie un picior de lemn. sau asa sunt eu mai comod :P

Tare, ai luat radar, si vrei sa iti iei tempomat ca sa scapi de radar :)

Modificat de razvand
Link către comentariu

Frumoasa masina!

Culoarea e albastru antracit, cauta codul culorii pe sticker-ul din portbagaj, daca e LC7V asta e. Culoare care apropo, imi place foarte mult si mie (vezi semnatura :P)

Imi place cum gandesti in legatura cu radarul (sa-ti pui tempomat) Bravo! Edit: postul anterior e reclama pura

De motor nu mai zic nimic, se stie ca e excelent, asa ca iti urez drumuri bune si s-o stapanesti sanatos!

Modificat de catalin_u
Link către comentariu

@razvand: imi place sa merg tare cand e cazul si sa ma dau la semafoare, dar nu am facut din asta un mod de viata. :P

@catalin_u: multumesc ca m-ai luminat, se pare ca avem aceeasi culoare (inca nu m-am uitat la cod, dar am sa ma uit sa fiu sigur). frumoasa masina, apropo.

Si pentru ca azi a fost soare am facut cateva poze la interior, dar cam in graba. :P

post-43033-1236784371_thumb.jpg

post-43033-1236784377_thumb.jpg

post-43033-1236784380_thumb.jpg

Link către comentariu

..un "golf" frumos.....dar ma bucur ca are ce este mai important ...1,8 t :P .....sa o stapnesti sanatos "drace" :P

Link către comentariu

maciulia schimbatorului arata cam disgratios pe o masina ca a ta..cred ca ar arata mult mai bine una stock ( sau ceva de la G4 GTI ) :rolleyes:

Link către comentariu

Asa e, schimbatorul ar trebui schimbat, nu se incadreaza in peisaj. Daca tot ai spatiu 2din profita si pune un DVD mare cu tot ce trebuie. Ar merge pefect si pedale cu footrest de audi TT,

Link către comentariu

chiar...pedale+footrest de TT :)) ar arata foarte tare,ar da foarte bine la interior :(

Link către comentariu

de ce de audi TT? cele de r32 mie mi se par mai tari :offtopic: ...sau unde m-oi fi obisnuit eu cu cele de TT :-??

Link către comentariu

Jantele :blah_: nu imi place deloc modelul si parca nici nu dau bine pe masina.

In rest este superba. Sa o 'porti' sanatos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!