Jump to content

Skoda Octavia 2

love4cars

Postare recomandată

Salutare :icon_thumright:

Desi sunt inscris de ceva vreme pe forum, acum am un motiv sa postez. De ieri sunt posesor de Octavia, masina care mi se pare foarte misto.

Este fabricata in 2005, are 65k km si motor de 1.6mpi.

Astept pareri despre masina. Daca am facut o alegere buna, daca este ceva ce ar trebui sa fac in viitorul apropiat sau... daca cineva are ceva de adaugat, pro sau contra.

Salve,

post-22540-1236682547_thumb.jpg

post-22540-1236682555_thumb.jpg

post-22540-1236682562_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumusica masina, sa o stapanesti sanatos ! Referitor la motor, nu stiu ce sa zic ... 1.6 nu e genul meu de motor preferat :icon_thumright: , dar pentru mers normal cu o masina, cred ca e suficient :)

Link către comentariu

La ce herghelie ai sub capota, te cred si eu ca nu e genul tau :)

Imi sunt suficienti momentan. As fi vrut si eu putere mai mare dar la pretul platit consider ca este the right deal :icon_thumright:

Link către comentariu
octavia 4ever

Ai xenon la ea ??? Am vazut ca ai far cu lupa :) . Sa o conduci multi km fara probleme :)

Link către comentariu
As fi vrut si eu putere mai mare dar la pretul platit consider ca este the right deal :)

De curiozitate...cat ai dat pe ea? :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Esti din Cluj? Am vazut pe suportul de numar si cred ca si pozele sunt din Cluj. Daca esti din Cluj sper sa ne vedem miercuri la intalnire si vorbim mai multe. Puntem sa le comparam, a mea e 1.9TDi, sa vezi ce s-ar mai putea face la ea, etc.

Link către comentariu

Sal again.

Nu am xenon, a avut un far si o aripa lovite, iar fostul proprietar s-a descurcat la casco si i le-a pus pe amandoua cu lupa. Urmaza sa ii pun niste HIDuri... candva.

Pretul a fost 7950 Euro. Din ce am observat studiind piata, trac concluzia ca am luat-o la un pret foarte bun.

Masina a fost luata din RO, un singur proprietar, service-uri la zi, fostul ptoprietar a avut grija de ea foarte bine.

Nu sunt din cluj, pozele sunt facute in Bucuresti.

Mersi pentru urari.

Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi legate de skoda, de vag..., ar fi super :soare: Sunt la a doua masina de la vag, am mai avut un golf 4 dar este diferenta foarte mare intre ele.

Modificat de love4cars
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!