Jump to content

Inlocuire Stream CD cu Audience MP3 cu magazie..

Cretul
 Share

Postare recomandată

@ cretul - acum ca ai magazia cu Cd si MP3 cred ca o sa asculti tot mai putin radio, deci nu mi-as face grija in locul tau pt receptie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cretul

10

• bubu26

5

• B_U_T

4

• sorin_balan

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mdah :D Curios este faptul ca cei care vor sa vanda Audience-ul spun ca sunt super-incantati de calitatea receptiei radio.

Ne poti spune cu ce pret l-ai achizitionat? Mult mai ieftin decat Stream? Hm..din ce stiu eu, sub 250 euro nu vrea sa lase nimeni pentru Audience.

Modificat de Stef13
Link către comentariu

Daca ai fi citit tot topicul si nu doar ultimele 2 postari ai fi gasit si explicatia. S-a explicat ca Audience-ul (din fabrica) vine cu 2 antene pt. receptia radio pe cand daca ti-l montezi tu after nu o sa ai decat una (cea de la stream) de aceea nu ai si receptia aceea excelenta de care sunt super-incantati cei cu audience.

Link către comentariu

Citisem tot.

Mi-e si frica sa mai intreb care-i legatura intre termenii amplificator, tuner si antena, darminteri unde ar trebui sa fie pozitionata acea antena suplimentara. Ii rog pe unii experti mai furiosi sa mai si inteleaga ca anumite intrebari vin din nepriceperea unor termeni. :icon_redface:

Dat fiind ca ma batea un gand la un moment dat, intreb totusi daca are sens sa schimb mp3-playerul Stream cu Audience second-hand din moment ce o imbunatatire a calitatii receptiei radio este greu de obtinut? Daca raspunsul este cel pe care il banuiesc, adica negativ, atunci cui foloseste faptul ca proprietarul initial era super-incantat?

Modificat de Stef13
Link către comentariu

Acum pe bune...ori ne iei la misto, ori nu vrei sa citesti. Ti-a spus pro niger (referitor la antena/antene) si ceva mai sus, ai impresiile lui Crteu .

Link către comentariu

@Lucian - Am inteles sa traiti :salut: Bafta la modificari!

Link către comentariu

Va spuneam mai sus ca ce ascultam cu Stream-ul meu la volum 10, la Audience trebuie sa dau volumul la 15 sau chiar mai sus. Dupa o perioada in care am ascultat atent mi-am data seama ca volumul dat mai tare nu-ti ofera si calitatea pe care o avea Stream-ul la volum mai mic. E o senzatie ca si cum Audience-ul ar avea o "frana" care nu-l lasa sa dea tot. M-am gandit ca poate o fi special dat volumul mai mic pe amplificarea Audience-ului pentru ca amplificatorul separat pus dupa el nu are nevoie de semnal mare la intrare ca sa poata amplifica optim semnalul si poate in felul asta sa poata fi protejat amplificatorul. Azi am avut o mare surpriza sa dau un search pe radio si sa nu pot prinde Europa FM care stim cu totii ca emite destul de puternic. Ciudat este ca manual am reusit sa-l prind dar nu mi-l recunostea (adica nu aparea Europa FM scris pe ecran).

Apelez acum la cineva sa ma lamureasca si pe mine cu o chestiune. In poza atasata in partea din stanga apar 2 mufe : una alba existenta si pe Stream-ul meu unde se ataseaza antena si una bej care la Stream lipseste. Eu am montat antena pe cea alba cum era la Stream. E cumva mufa bej o mufa de antena suplimentara? Ar fi trebuit sa montez antena pe cea bej?

Merci

Lucian

post-11329-1237411550_thumb.jpg

Link către comentariu

eu am "audience" si receptia e destul de slaba

o parere personala...e absurd de crezut ca "audience" mai are o antena integrata in luneta, pt 2-3 care comanda 'audience" sa faci luneta speciala cu antena integrata nu se justifica costurile

@cretul...vezi ca "audience" are o functie care ajusteaza volumul automat in functie de viteza si din aceasta cauza sa ti se para sunetul mai slab (se poate dezactiva)

Modificat de dylly
Link către comentariu

...Si Stream-ul cu mp3 are functia "speed-on " cea care ajusteaza volumul in functie de viteza cu prag de reglaj presetabil din menu.. :blink:

Modificat de radiomaniack
Link către comentariu

Dap se cheama Gala din meniuri

Modificat de xxnelu
Te rog sa nu mai dai QUOTE/REPLY la mesajul anterior. Foloseste Add Reply.
Link către comentariu

@dylly : merci.. o sa incerc si chestia aia.

Nu ma poate lamuri nimeni la ce ajuta mufa bej din poza atasata mai sus?

Merci

Lucian

Link către comentariu

Cred ca mufa bej e de la magazia de cd-uri.

Exista pe piata niste amplificatoare de semnal radio care se instaleaza foarte usor, si costa in jur de 10 euro, asa ca receptia Stream poate fi adusa spre normal.

ma exista acele setari REG, AF etc. care daca sunt reglate cum trebuie, nu prea sunt probleme, in general.

Recunosc ca un Sony pe care l-am avut pa alta masina era NET superior... cu o antena slaba :angry:

Eu am un Stream CD fara reglaj medii, dar am 8 difuzoare, cu basii la maxim si mediile la 5 merge ok si nu distorsioneaza.

Oricum, si la Stream cu niste difuzoare Bose sau Hertz, sau chiar cu cele standard dar cu un HU de firma... suna altfel.

Solutia DMC sau XCar Link mi se pare foarte buna :D

Link către comentariu

@RIon : nu cred ca e de la magazie de CD-uri pentru ca e un Audience si are magazie 6 CD incorporata.

Mai astept pareri vis-a-vis de utilitatea mufei bej din poza de mai sus.

Lucian

Link către comentariu

Unitatea e reconditionata. De aici si pretul.. banuiesc ca ai dat cca 500Ron cu tot cu amplif pe ea, nu?

Link către comentariu

@Pisicutza : Poti fi mai explicit te rog?

Merci

Lucian

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare.Am cumparat zilele astea O2 TDI 1,9 SH, si in dotare are un player la care nui pot da de capat.Imi cer scuze daca ma bag pe turta altuia cu asa intrebari.Rog sa ma lamuriti ce si unde sa mai caut informatii utile despre acest player ca imi cere mereu un CD care nul am.Si nici cartea de utilizare la el nu am.

Chiar ca sai schimb limba Ger. in Eng,tot imi cere CD.MS

post-85419-0-33349500-1298371489_thumb.j

Modificat de ocheptene
Link către comentariu

ce ai matale acolo e un RNS 300 (Cruise pentru Skoda).

Limba ar trebui sa se schimbe din meniurile maxidot (daca ai)

uite aici manualul: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/en/Olders/Octavia/Navigation/A5_Octavia_Cruise_NavigationSystem.pdf

hartile sunt pe CD (o tara / CD). nu stiu daca romania e prezenta. pentru restul, cauta pe ebay sau la dealer.

Link către comentariu

ce ai matale acolo e un RNS 300 (Cruise pentru Skoda).

Limba ar trebui sa se schimbe din meniurile maxidot (daca ai)

uite aici manualul: https://mediaportal.skoda-auto.com/resource/documentation/manuals/en/Olders/Octavia/Navigation/A5_Octavia_Cruise_NavigationSystem.pdf

hartile sunt pe CD (o tara / CD). nu stiu daca romania e prezenta. pentru restul, cauta pe ebay sau la dealer.

Multumesc mult p/u raspuns.Incerc sa caut.Pentru navigatie e clar ca cere CD.Nu prea inteleg pentruce ii trebuie cd ca sa poti ceva sa schimbi in meniu? limba si altele... Oricum,mersi.

Link către comentariu

acum vorbesc strict din perspectiva streamului pe care l-am avut, dar limba se putea schimba doar din meniurile din maxidot (schimbai limba 'masinii' si totul se afisa in acea limba). la stream nu exista un meniu de limba. nu cred ca iti cere CD pentru limba, ci pentru navigatie.

problema ta se poate rezolva probabil cu vag-com / vcds.

Modificat de adso
Link către comentariu

@ Cretul :

Salut

E posibil ca tie sa iti trebuiasca un cablu adaptor pentru Audience si anume asta:

http://carsystems.ro/adaptoare-antena-carmate-ad-ant-n05-audi-fakra.html

dar nu te uita la pret studiaza atent ca o sa gasesti si preturi mai mici in alte locuri.

In special sa fii atent la catarile de pe mufe pentru ca difera in functie de culoare.

Aceeasi problema am avut-o si eu cand am schimbat Stream-ul cu Bolero dar mi-am facut singur cablul.

Bafta

Modificat de 72THX
Link către comentariu

72THX, zi-mi si mie, te rog, cat te-a costat sa schimbi Stream cu Bolero?

merci

Link către comentariu

Nu m-a costat nimic pentru ca am facut un schimb cu o Navigatie replica 510 cu bolero.

Ma plictisisem de navigatie si am preferat sa schimb cu bolero.

Un bolero nou adus de afara este in jur de 400Euro la second hand ar trebui sa il iei in jur de 200 - 250.

Sincer sa zic am avut noroc sa gasesc pe cineva care vroia sa faca schimb.

Modificat de 72THX
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut,

Si eu am intampinat aceiasi problema cu mufele la Bolero ( ex stream mp3 ) , prin cautarile mele am gasit urmatorul adaptor pe www.skodateile.cz , n-am achizitionat inca asa ceva ..., o fi vre-un amplificator , fiind vorba de radio cu Tuner dublu...

inca mai am stream mp3, la naftalina :icon_thumright:

stima,

post-88404-0-61608600-1304083656_thumb.j

post-88404-0-54684800-1304083672_thumb.j

Link către comentariu

Revin cu detalii pentru antena lui Bolero , azi in drumul spre casa :Driver: ( pe centura... pentru cunoscatori , unde te depaseste si melcul ... ) , am inceput sa ma joc prin setari si am descoperit ca ... tinand apasat cateva secunde pe SETUP , se intra in meniul de Service , AM si FM , apasand pe FM, apar toate detaliile despre receptionarea postului de radio respectiv , calitatea receptiei , puterea semnalului receptionat si ... cel mai important , statusul celor doua ANTENE.

Aparatul fiind dotat cu Tuner dublu , de unde si cele doua mufe din spate pentru 2 antene , eu avand doar un singur cablu conectat la una din mufe , cealalta fiind neconectata astfel statusul celor 2 in acel meniu apare in felul urmator: ANT 1: OFF , ANT 2: ON

Morala , ori achizitionez un adaptor precum cel postat in pozele de mai sus ( presupun ca in acea cutiuta este si un amplificator de semnal ), ori confectionez cumva un adaptor din cablul principal de la antena sa impart semnalul la cele doua mufe de intrare , sau ... inca o antena ascunsa pe undeva ...

Mai mult ca sigur si la Audience trebuie sa fie la fel

PS: am descoperit ca am radiatorul de la clima spart :angry:

Stima,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!