Jump to content

Autocolant transparent aripa spate

Eto
 Share

Postare recomandată

Pe bara spate au dar modelele Variant. Lucky Me! :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eto

21

• C o s m i n

7

• clpos

3

• Glumetz

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

e clar...eu nu am si de aia arata rau vopseaua acolo...bombardata cu pietricele...

deci au un rol bun acolo acele autocolante...tre sa iau si eu....

Link către comentariu

Nu e de la pietricele, sau cel putin nu in mare masura. Acolo cred ca alt rol il au acele autocolante...sa protejeze vopseaua de neatentii care intra in masina si pot lovi cu picioarele din greseala acel loc.

Link către comentariu

ba da sunt si pt pietricele (criblura) care bat in zona aceea, daca observi cand rulam prin noroi in zona aceea se depune cea mai mare catitate de noroi.

Link către comentariu

Troace de masini :) se pare ca eu am vazut mai mult cand lovesc unii cu picioarele decat pietrele :P

Link către comentariu

:icon_thumright: evita si tu sa mai urci handicapati in masina, la mine se urca prin stanga ca sa stea in dreapta si imi fac scrumirea din spate de namol.

Link către comentariu

Am dat foliile jos de 1 an cu aprox 30 de mii de km si nu sa intamplat nimic.Dar intentionez sa imi pun la loc un autocolant ,fie transparent fie la culoarea masinii.

Modificat de c o s m i n
Nu mai da quote la mesajul anterior. Foloseste butonul ADD REPLY.
Link către comentariu

Adezivul care ramane pe masina de la cel vechi se poate indeparta cu diluant auto (506 dac nu ma insel) care nu afecteaza vopseaua,eu asa a-m facut.

Link către comentariu

Pot sa va zic ca pana si Mercedes CLS are acel autocolant, deci nu e pus degeaba acolo. Si nomal... si mercedesului ii s-a desprins, nu numa la VW.

Link către comentariu

si eu am avut problema asta , in cazul meu am rezolvat mai ieftin dar cu mai multa munca ...

am dezlipit autocolantul deteriorat i-am desenat conturul pe o foaie facand astfel un sablon apoi dupa sablon am decupat dintr-o coala de folie transparenta forma sa

si gata .. autocolantul semi OEM, am primit juma de metru patrat de folie transparenta de la o firma de colantari !!!

atentie un autocolat trebuie facut in oglinda fata de celalata in asa fel in cat lipiciul de pe folie sa fie in interior , spre masina !

bafta

Link către comentariu

• 3 months later...

Tocmai am observat ca deasupra autocolantului as sarit lacul de pe vopsea. Desi autocolantul protejeaza vopseaua, la cat antiderapant a fost iarna asta aruncat s-a dus lacul vopselei de deasupra lui. Oricum daca nu l-as fi avut treaba era mult mai grava.

Link către comentariu

• 7 months later...

Tocmai mi-am mai cumparat un autocolant, noul pret... 23 lei. Cu reducere 20% vine undeva la 17 lei bucata.

Link către comentariu

De curios... ce faci cu ele de se distrug asa repede? :rolleyes:

Ca doar acu' 6 luni le schimbasesi...

Link către comentariu

Pai imi vopsesc aripa spate dreapta si cand o vopsesti trebuie intotdeauna sa dai autocolantul jos inainte :D. Ca doar nu vopsesti peste. Dupa montezi unul nou :beerchug:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Azi am dat jos foliile originale... deteriorate.

Am facut un sablon dupa una.

Am confectionat doua noi din autocolant transparent.

Am curatat cu diluant zona.

Le-am lipit.

Sa vedem cat tine... :)

post-8072-1287761221_thumb.jpg

Modificat de piratu
Link către comentariu

Uau... cu diluant ???? .NO! NO! NO! .Cu orice degrersant dar nu cu diluant.Distruge lac,vopsea etc.

Pai daca e AUTOCOLANT...cred ca au lipiciul pe ele

Link către comentariu

Daca vopseaua e uscata in cuptor sau e mai veche, nu o afecteaza diluantul. ;)

Dar totusi indicat ar fi cel mult benzina pentru treaba asta.

Link către comentariu

N-a avut nimic nici cu diluant.

Folia e autocolanta.

A iesit brici ! Nici nu-ti dai seama de diferenta.

Daca trec prin iarna asta ... atunci au trecut testul.

Modificat de piratu
Link către comentariu

Cei cu de la spalatorie cand dau cu jetul strica toata treaba. Mie mi s-au desprins din partea de sus.

Link către comentariu

• 1 month later...

Tocmai mi-am mai cumparat un autocolant, noul pret... 23 lei. Cu reducere 20% vine undeva la 17 lei bucata.

Vad ca in 2 luni au scumpit pretul, acuma e 31 lei un autocolant si cu reducere vine 25 lei. Eu zic ca s-au tzacanit la cap.

Link către comentariu

Asa ieftin e pentru passat? pentru O2 e 80 lei.

Link către comentariu

Ieftin?? e o folie de plastic cu lipici... mare branza, nu merita 80 lei, poate 10 lei da.

Link către comentariu

Aveti noroc! . Mie , pentru Octavia II combi , mi-au cerut pe o singura bucata 80 Ron. am cautat pe net de am benghelit si nu am gasit nicaieri. Daca stiti cumva o sursa pentru aceste colante ( eu mi-am vopsit integral aripa dreapta spate din cauza unei zgarieturi ) , va rog sa imi spuneti si mie.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

la un centru de colantari, iti face ce culoare vrei si ieftin :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!