Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

Poate nu am fost atent dar nu am vazut nicaieri ce blow off are, ce model si cum e pus si dupa vedem daca face bine sau nu. Imi cer scuze ca am fost rautacios,doar ca EU cu banii pe care i-ai bagat o modificam total diferit :) Sa o stapanesti sanatos oricum!

Link către comentariu

@BeBeee -> blow off FORGE; nu stiu cu exactitate unde este montat, dar voi afla si voi scrie;

Link către comentariu

Este in loc de DV-ul original, adica un DumpValve de la Forge cu Spacer sau doar spacer-ul Forge pus la DV-ul original. Si eu am avut varianta asta, am facut loguri si totul e ok, presiune o face cat cere, nu pierde nimic. Nu strica dar nici nu ajuta cu nimic, doar ca masina suna foarte bine cu el :)

Link către comentariu

pentru ca am vazut si eu personal masina intr-adevar arata unic ...si asta e de apreciat.....

in schimb as retusa un pic ultimele modificari si cred ca asta ar face=o sa arate mult mai bine ....

as vopsi evazarile si capota poate sa arate un pic mai bine cu putin retus ....

oricum felicitari pentru efort !

Link către comentariu

Pfuai... Cum sa incep?

Nu stiu cat de mult te va afecta, sau cat iti va schimba optica parerea mea.

Nu vreau sa interpretezi gresit ce iti voi spune mai departe, si nici sa ai impresia ca am rautacisme in program la adresa ta.

Am vazut masina si pe viu, Duminica, la intalnire, si reactia mea a fost "Doamne Dumnezeule". Am citit insa tot topicul, si am vazut unele comentarii de-a dreptul rautacioase. La mistouri nu ne intrece nimeni... Fiecare individ este unic, si in consecinta, are gusturi diferite de ale celorlalti.

Totusi, in opinia mea masina este MULT prea incarcata, si tinde spre kitsch. Ideea de tuning nu trebuie sa mearga numai intr-o directie, si este foarte bine ca vrei sa iesi din rand, insa incearca sa iti cultivi gusturile in materie de tuning. Citeste forumurile de afara, cauta informatii, si incearca sa te perfectionezi.

In general modificarea unei masini, oricat de excentrica ar fi, trebuie facuta cu piese de foarte buna calitate, si/sau modificate bine.

O capota din carbon, aripile facute pe bune si vopsite in culoarea caroseriei, ar schimba total masina ta.

2 x DRL + Angel Eyes + Proiectoare sunt deja prea multe...

Este doar parerea mea, nu e un adevar general valabil.

Drumuri bune, si bafta in continuare cu masina.

Link către comentariu

@qHapciu -> ideea de a modifica aripile masinii de pe un site din strainatate am vazut, citit, informat;

este adevarata ca nu arata ca cea de la care m-am inspirat, dar nu cred ca datorita acestor modificari la capota si/sau aripi trebuie trecuta masina intr-o categorie gen "kitsch";

este adevarat ca are imperfectiuni, ii trebuie adaptari, reparatii, ajustari etc., dar nici nu am mentionat vreo data ca masina mea este cea mai dintre cele mai;

referitor la luminile din fata am explicat cum si de ce este asa;

apreciez cele scrise;

@dani bv -> asta este culoarea masinii; asta chiar nu o inteleg: "prea rosu";

o zi buna tuturor!

Link către comentariu
@rex, @paul e88, @but fns, @circoloco -> repet, a face comentari/remarci rautacioase despre un lucru sau o persoana si cu tenta de sarcasm, asta depinde de fiecare om;

Nu prea vad unde era rautatea sau sarcasmul din partea mea. Imi cer scuze daca ai gasit ceva urma de remarca rautaciuoasa sau sarcasm in postul meu. Am incercat sa imi spun parerea intr-un mod cat mai civilizat.

O idee:

Modificat de rex
Link către comentariu

am vazut din nou masina ieri in curte la PBN si cu ocazia asta am putut sa stau mai mult pe langa ea, pana acum nu o vazusem decat din mers ... masina arata bine singurul lucru care mie nu imi place este colantul de carbon, parerea mea este ca daca ai scoate colantul de carbon de pe ea si ai vopsi prelungirile de aripi in culoarea masinii, masina ar fi mult mai agresiva si poate ar arata mai bine decat iti poti imagina :D

in mare masina este reusita, exista mici detalii care merg modificate, in functie de gusturile fiecaruia ...

retrag orice am spus de rau despre masina, pozele sau vazutul din mers (pe fuga) nu au nicio treaba cu masina in sine

Link către comentariu

@rex -> ideea ta este buna, dar include elemente: capace proiectoare rosu - ele fiind din carbon (OSIR design); jantele au fost negre (daca ai avut timp sa te uiti si la pozele anterioare din descriere) sincer nu prea mi-au placut;

atasez poze cu etapele jantelor

post-36753-1274950032_thumb.jpg

post-36753-1274950043_thumb.jpg

referitor la overfender-e initial au aratat asa:

post-36753-1274950209_thumb.jpg

post-36753-1274950219_thumb.jpg

post-36753-1274950231_thumb.jpg

restul elementelor pe care tu le-ai prezentat in poza arata ideea de banal;

multumesc si apreciez gestul tau!

Link către comentariu

eu apreciez foarte mult munca pe care ai depus-o si proiectul in sine...eu am fost fan NFS,intr-adevar n-o vad ca o masina de zi cu zi in setup-ul actual,dar imi place ideea ce-ai incercat-o. Multa bafta in continuare!

Cat despre userul semit care a afirmat urmatoarele: "si totusi ai numar de Bucuresti.. dupa cum arata ma asteptam la GRecia sau TuRcia..."

Daca eram moderator,iti dadeam un mare ban,cat tupeu ai sa jignesti 2 judete despre care fac pariu ca nu stii mai nimic,o aroganta si o nesimtire iesite din comun,tu nu faci cinste acestui forum cu astfel de remarci in primul rand CLAR OFF-TOPIC si in al doilea rand deosebit de jignitoare.

Uita-te pe forum si cauta cate masini sunt din TR sau cati posesori ai masinilor sunt din TR si ce modificari au adus ei masinilor si apoi sa vorbesti. Iti dau doar cateva exemple,dar ca ei mai sunt multi: TEFF,kostas,toni si chiar ownerul acestui forum, Dragos Voinea.

Nu vreau sa continui ca si eu sunt off topic dar m-a deranjat f mult remarca ta,nu ma cobor la mintea ta ca as fi avut multe sa-ti spun.

Modificat de TeKa
Link către comentariu

@guessWHO -> accept scuzele tale; am atasat si poze cu overfender-ele in culoare masinii in forma initiala; referitor la detalii sunt de accord cu tine; repet, nu este msina cea mai dintre cele mai; este loc si de mai bine;

@TeKa -> multumesc pentru apreciere; eu circul cu ea in treburile pe care le am in Bucuresti pe drumurile pe care le avem si recunosc ca viteza de deplasara este intre 50-60 km/h in treapta a 3-a; opresc la orice groapa, denivelare, trecere peste sine tramvai, parchez numai cu spatele, etc; eu sunt un om calm si rational;

multumesc si o zi buna tuturor!

Link către comentariu

arata mult mai bine cu aripile rosii. stalpul de la geamul spate .....cel mic si subtire....iese in evidenta fiind o dunga rosie in mijlocul geamurilor negre.

Link către comentariu

@mihai20 -> asa arata in faza initiala, iesita proaspat de la vopsit; referitor la stalpul dintre geamurile usilor spate ca este rosu pentru a atenua din negrul geamurilor; o seara buna!

Link către comentariu

Am si eu o parere, a2-a pe topicul tau.(nu este cu rautate, ma repet, fara rautate) Neamtul ca si alti producatori auto au facut stalpii centrali ai usilor negri (chiar si Loganul nostru autentic are asa ceva) tocmai pentru a da fluenta geamurilor si designului lateral, iar tu ii tragi o banda rosie si strici acest efect. Sincer acum, gandeste-te putin la ce am scris.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Circoloco -> sincer m-am gandit si iti explic ca ceea ce am facut prin acest mic detaliu este sa evidentieze delimitarea geamurilor de la usile spate;

nu TREBUIE ca interpretarea ta despre acest aspect sa fie ca eu am stricat sau inrautatit ceva; am facut altceva decat majoritatea;

daca vrei sa accepti acest lucru este bine, daca nu vrei iarasi este bine;

incearca sa vezi cu alti ochi, alta imaginatie, alt gust ceea ce am facut la masina si poate asa vei avea o alta parere, care de data asta nu este rautacioasa;

o seara buna!

Modificat de ali4u
Link către comentariu

Pe cele centrale de ce nu le faci rosii pentru delimitare? Sunt mai mari si mai vizibile. Mi se pare un detaliu inestetic (fara rautate). Bafta pe mai departe ;)

Link către comentariu

Salut. Eu vreau sa te felicit, in primul rand, pentru ca bagi bani intr-o masina pe criza asta, si in al doilea rand pentru masina, indiferent cum este ea. E un proiect controversat, ai starnit polemici, deci ai reusit sa atragi atentia, si asta ar trebui sa faca o masina tunata.

Link către comentariu

Eu am vazut masina cand inca se lucra la ea si vreau sa spun ca in mare parte a iesit ok.Singurele lucruri pe care eu le-as fi facut : as fi lasat evazarile in culoarea caroseriei si nu as mai fi pus aerisirile in lateralele barii fata care mi se pare ca incarca prea mult.Oricum spor la treaba si drive safe.

Link către comentariu

Cred ca ne-am intalnit astazi,parca pe b-dul Banu Manta, m-ai lasat sa ma bag in fata ta, eram cu un Passat albastru cu nr de IL, ti-am dat avarii.

Chiar aseara citisem tot topicul asta, iar astazi cand am vazut-o in retrovizoare, mi se parea cunoscuta. :Driver:

Imi place masina, pana la urma fiecare face ce vrea, fiecare cu gusturile lui, si asa cum s-a mai spus pe aici, mereu e loc de mai bine. :icon_cool:

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Circoloco -> pe stalpul B al masinii am montat ornamente carbon OSIR design si nu vreau sa renunt la ele, pentru moment;

@cip12cip12 -> multumesc pentru felicitari; cred ca mai mult am starnit comentarii de tot felul;

@TheOne06 -> multumesc pentru urare;

@crysty cyc -> da, asa este; mi-am amintit; multumesc si firesc ca totdeauna exista loc de imbunatatiri, retusuri, revizuiri;

o seara buna tuturor!

Modificat de ali4u
Link către comentariu

am omis cateva modificari de mentionat in lista anterioara:

1. flanse H&R 60mm/axa fata si spate;

2. distantiere H&R 40mm/axa spate;

3. distantiere H&R 20mm/axa fata;

4. buton start engine interior;

5. folie omologata pe stopurile Hella si semnalizatoarele din oglinzi;

6. inlaturat intialele GTI de pe haion si grila fata;

7. vopsit emblema fata;

urmeaza sa montez:

1. suport ceasuri suplimentare;

2. ceasuri suplimentare presiune ulei si turbo HPraid digitale;

3. bara stabilizatoare fata;

o zi buna tuturor!

Link către comentariu

Multe modificari. Bravo.

Revin cu rugamintea de a posta poze cu rezolutie mai mare.

Toate bune!

Link către comentariu

Frumoas masina.. urat accident si mare pacat ca masina e acum trecuta serios prin service. Totusi e putin cam incarcata in partea din fata.. iar legat de comentariul lui semit.. este acelasi gen de comentariu cu care a umplut forumul reno. Fiecare cu gustul si masina lui.. oricum a ta la 245cp e un bolid pur si simplu.. ma intreb cum poti sa o stapanesti in conditiile de astazi cand pe fiecare drum nu exista sa nu fie cel putin un radar.

Folile laterale arata super ok.. ce grad de luminozitate au si unde le-ai pus?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!