Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

Salutare,

Acuma ma uitam la ultimile poze postate, ce sa zic imi place si nu prea. Nu arata rau dar nici bine ii putin bizara si poate asta si vreai (sa nu o iei din punct de vedere negativ).

Probabil curata si live arata mult mai bine.

As avea si o intrebare bizara, daca tot iti place asa mult folia carbon dc nu o imbraci toata?

O alta intrebare ar fi ai polishat vopseaua sau schimbat nuanta?

Multa bafta in continuare la modificarii.

have a good time

Link către comentariu

2 x DRL

Angel eyes

nu crezi ca e cam mult? Ce frumoasa era stoc. Suuces pe mai departe

Link către comentariu

@ninu -> multumesc! asta seara am fost la intalnirea de la Casa Poporului, ora 21, si era curata si se vede altfel, intr-adevar; la inceput am vrut sa o colantez toata in carbon, dar m-am razgandit si am continuat pe tema rosu&carbon; vopseaua nu am polishat-o si nici schimbat nuanta, dar ii trebuie o revopsire totala; au fost vopsite anumite elemente recent si se vede diferenta; o seara buna!

@RedFighter -> multumesc! au fost montate in etape diferite; 1. schimbat capace proiectoare + montat kit xenon; 2. montat DRL; 3. schimbat blocuri optice fata; nu te contrazic, frumoasa este si stock, dar eu am vrut asa; o seara buna!

Link către comentariu

Asta seara am reintalnit acest GTI pe care il stiu de ceva timp. Primul proprietar a fost vecinul meu :)

Ma bucura faptul ca ai continuat modificarile incepute de el... este ceva mai special, nu toata ziua ai ocazia sa dai nas in nas cu un GTI modificat in acest mod, cu + si - lui !

Apropo vad ca unel modificari care mi le`ai spus mie asta seara, nu le`ai prezentat, asa ca te las pe tine sa faci completarile :(

Bafta :P

Link către comentariu

@B32FDY -> salut! am sa adaug o lista completa cu modificarile pana in prezent; multumesc!

Link către comentariu

Nu te supara pe mine dar "evazarile"alea nu prea au treaba cu masina asta. Eu iti sugerez sa te duci la un tinichigiu priceput si sa iti faca direct din caroserie.

Sau poate daca le vopsesti o sa arata mult mai bine.

Ps doar mi-am dat cu parerea

Link către comentariu

Eu doar mi-am expus punctul de vedere. Dupa gusturile MELE masina e tiganita la maxim.

Link către comentariu

Bebeee: niciodata sa nu spui MAXIM :). Cred ca un glob de-ala de disco pus la oglinda ar completa masina.

Eu nu am de spus decat: Dumnezeule Mare ! Evident, dupa gusturile mele. Pacat...

Link către comentariu

@robi zet -> referitor la evazari, or avea "treaba" sau nu cu masina, mie imi place asa; pe viitor se poate sa fie in culoarea masinii; de remodificat, in viitorul apropiat nu prea cred; o zi buna!

@BeBeee -> ca oricare dintre noi ai dreptul la parere, dar a ta este cu tenta foarta rautacioasa, ceea ce pe mine ma deranjeaza; o zi buna!

@nowar -> multumesc! sunt overfander-e de audi A6 allroad; le poti comanda de la orice reprezentanta audi la bucata sau set; (trebuie taiate si modificate la cald plus prelucrate dupa cu fibra) - un mic ajutor; o zi buna!

Link către comentariu

fiecare cu gustul lui, stilul lui, mersu lui :)

masina la baza este minunata, daca tu esti multumit asta e, nu comentez.

bafta in continuare...

Link către comentariu

Intrucat am vazut si eu masina live , iata si gustul MEU :

Prea multa imitatie IEFTINA de carbon, care pe deasupra mai e pusa si prost.

Evazarile nu au nici o treaba cu stilul unui Golf GTI, mai degraba cu Golf 2 4x4 ( pentru cine cunoaste).

Gaura aia din capota arata mai mult a capcana de pasari decat a admisie, mai ales ca e lucrata extraordinar de prost.

Led-urile alea fac masina sa semene a Logan de ghiolban.

BOV-ul cred ca defapt iti da scadere de putere decat imbunatatire a performantelor.

Jantele erau mai frumoase fara folie.

Am o vorba : " E bine sa fii non-conformist, sa ai stilul tau, dar nu te duce in extrem, pentru ca atunci devii ridicol! "

Link către comentariu
lucian.1950

Mai baieti, ati vazut si voi duminica : omu' e incintat de masina lui, asa ca puteti sa-i spuneti voi cit vreti ca nu mai e masina ci pom de craciun .

Daca lui ii place si e incintat de ea, sa o stapineasca sanatos !

Pacat de banii bagati in ea ...

Link către comentariu

Mi-a placut ideea cu start&stop , eu zic totusi sa nu mai fim atat de malitiosi pentru ca speriem omul si sa ne mai cantarim cuvintele care tind sa jigneasca.Eu zic ca putem mai mult decat atat!

Link către comentariu

@Valix, @animalutz, @lucian.1950, @kgs -> este cel mai usor sa critici negativ, rautacios si cu sarcasm un obiect sau o persoana;

@manatee -> multumesc pentru apreciere; acum sincer nici nu stiu cum sa-ti interpretez remarca: spre bine sau spre rau;

o zi buna tuturor!

Link către comentariu
@c6t9 -> multumesc! pozele sunt facute de un prieten care are aparat foarte bun, dar masina nu era curata, locatia a fost de moment! pe viitor ii voi face poze super-profi;

Nu e vorba de aparat, trebuie o m

Link către comentariu

Schimba jantele, vopseste aripile si mai scoate din leduri si crede-ma ca o sa fie o alta masina :)..

Link către comentariu

@c6t9 -> multumesc pentru precizari; daca cunosti pe cineva cu mana buna la fotografiat, te rog scrie-mi un PM cu date de contact; o seara buna!

@cristi 407 -> momentan ramane asa; spre finalul anului voi vopsi aripile in culoarea masinii, iar la jante ... inca nu am vazut ceva sa-mi placa si ma faca sa renunt la ce am; o seara buna!

Link către comentariu

Vazand ca accepti critica constructiva am decis sa imi spun si eu parerea. Masina in starea actuala nu imi place absolut de loc. Mi se pare kitch. Bine-nteles, nu trebuie sa placa tuturor, trebuie sa iti place tie.

Uite cam ce nu imi place mie la masina ta:

- in primul rand prea mult negru si rosu. Stiu ca asta e tema dar e cu mult prea mult.

- "carbon look"-ul. Mi se pare ca toata chestia asta cu carbon look-ul este exact acceasi cu domnul cu seria 3 care isi lipeste M3 pe spate. Masina nu are carbon asa ca e mai bine neagra daca tot vrei asa. Apoi carbon-ul se pune din considerente de greutate. M-as mira sa inlocuiasca cineva bandourile cu carbon pentru ca, castigul in greutate e prea mic. Deci, carbon look-ul mi se pare un fel de "wanna be". Masina ar fi de 10 ori mai tare daca nu ar avea nimic care seamana cu carbonul, numai capota si plafonul de carbon vero (cum e plafonul la M3 E92 si cum e capota la GT2 RS).

- sistemul de iluminat fata. Mi se pare cu mult prea multe leduri si becuri.

- jantele nu imi plac de nici o culoare :(.

- evazarile de pe aripi nu imi plac, parca fac masina un suv. Pe unele masini arata bine (de ex Honda Civic), dar nu imi plac deloc pe masina ta.

Sunt perfect de acord cu cristi_407, daca scoti din leduri, scoti din carbon look (vopsesti totul rosu), schimbi jantele si vopsesti aripile masina va arata cu mult mai bine.

Dar asta sunt eu. Stiu ca gusturile nu se discuta asa ca nu le voi discuta :D. Imi place foarte mult ca esti dispus sa ii asculti pe altii si ca nu te lasi luat peste picior. Pana una alta e munca ta.

Iti doresc sanatate, spor la modificat si sper ca masina sa iasa fix cum iti doresti!

Link către comentariu

Mi se pare cel mai urat Golf din cate mi-a fost dat sa vad vreodata. E evident ca tie iti place, si asta e de ajuns incat sa poti sa faci ce vrei cu ea. Insa e pacat de ea ca era un GTI, si dupa cum mi-a mai zis cineva care a vazut pozele, pacat ca ai mai si dat bani sa o faci in halul asta. E putin spus exagerat, zici ca e din desene animate, sau un robot transformer..

Oricum, nu pot sa zic ca toata lumea ca daca tie iti place e bine, pt ca asta e genul de masina care o vezi pe strada si zici "uite-te si la golful ala"..daca tu poti sa traiesti cu astfel de comentarii, sau sa iesi asa in evidenta, atunci e bine.

Sa ai grija de ea oricum, si poate reusesti totusi sa mai scoti de pe ea cateva chestii, pt ca e chiar prea incarcata..

Link către comentariu

E usor sa-ti dai cu parerea..depinde foarte mult ce fel de om esti..poate unui baiat de 15-16 ani care joaca NFS i s-ar parea masina visurilor lui dar pt. altii este o masina mai mult decat incarcata.

Poate sunt eu incuiat/invechit dar am impresia ca arata foarte rau.Lasand la o parte ca i-ai stricat toata aerodinamica punandu-i bara aia plina de luminite,imitatia aia de carbon este sufocanta iar aparatorile alea de noroi de pe aripi (sau cum se numesc) sunt pur si simplu monstruase. Sper sa nu continui in aceelasi stil si la interior.

Iti respect munca,banii si pasiunea depuse in ea dar te rog fa-o la loc Volkswagen..

Si ca sa glumim un pic sa nu iti para rau ca te-ai inscris pe forum... vezi ca ai o gaura-n capota bre :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Bine zice But_Fns, fa-o Volkswagen. Nu cred ca se incadreaza nici macar la categoria tuning-expozitie unde se obisnuiesc cele mai extravagante modificari. Mult prea incarcata si dupa parerea mea :(

Link către comentariu

De cand am vazut ca ai postat pozele cu masina in starea actuala mi-am dat seama ca va fi un subiect foarte "flame".

Eu daca eram in locul tau sincer nu postam pozele aici, de ce? N-ai observat ca pe acest forum se practica doar tuning-ul: pune folie, schimba jante, pune suspensie si laso cat mai stock! :banghead:

Ceea ce ai facut tu a iesit bine, insa se poate si mai bine, mai trebuie schimbate cate ceva pe acolo: prea multe "luminite", prea mult rosu&carbon !!

Felicitari, este ceva unic si trebuie apreciat, insa mai trebuie lucrat !!

Spor pe viitor!

Link către comentariu

In primul rand, bine ai venit!

In al doilea rand eu zic ca, masina ar arata foarte, foarte bine, cu evazarile vopsite in culoarea masini, in rest totul depinde de gust.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!