Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

@soila fiecare isi "impodopeste" masina cum ii place; nu cred ca trebuie s-o "impodobesc" pe placul altora; inchipuieti cum ar fi ca fiecare dinte noi sa ne "impodobim" masina pe placul altuia; eu sa il intreb pe oricare dintre colegi la o intalnire: ce ai mai vrea sa adaug la masina mea? parerea mea este ca fiecare sa-si faca la masina proprie ce vrea si cum vrea; iti respect parerea, dar remarca ta mi se pare cam rautacioasa! o zi buna!

Link către comentariu

Uite , eu apreciez munca pe care o depui , faptul ca esti pasionat si vrei sa faci ceva . Eu poate sunt mai de moda veche , considerand ca un GTI trebuie pastrat original , sau sa fie modificat cu o doza de subtilitate si fin simt observator, pana la urma urmei asta e si ideea . Daca ar fi fost un golf 5 simplu , poate ar fi fost alta treaba . My 2 cents opinion.

Link către comentariu

@BigSmith apreciez parerea ta si sunt de accord cu opinia ta; eu am incercat prin ceea ce am realizat pana acum sa fie un alt fel de GTI 5 fata de restul care, in opinia mea, (sa folosesc un cuvant nederanjant) sunt asemanatoare din majoritatea punctelor de vedere (interior, exterior, mecanica);

privind din punctul tau de vedere, cel "de moda veche" ai dreptate cu pastrarea originalului si o modificare fina;

multumesc pentru comentariu; o zi buna!

Link către comentariu

Banii tai , gusturile tale , si daca te simti tu bine asa cum este masina consider ca asta e cel mai important lucru. Pana la urma oamenii sunt diferiti , cu pareri diferite , dar stima de sine pe care o ai cand reusesti sa iti impingi limitele si sa te bucuri de pasiunea pe care o ai e nepretuita :cheers: O zi buna iti doresc .

Modificat de BigSmith
Link către comentariu

nu trebuie sa te superi pe noi,

dar ar trebui sa-ti dea de gandit, sper ca ai observat topicul de la noi de pe forum intitulat "taranisme"

poate masina ta apare pe alte forumuri si cluburi online la astfel de categorii... kitsch tuning.. etc

repet, fara suparare, eu mi-am dat cu parerea.

stima.

Modificat de alios
Link către comentariu
alter breed

nu stiu , dar mie imi place cum arata , prezinta combinatia rosu&carbon , dar in prezent cati cai are?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@soila nu m-am suparat, dar recunosc ca m-a deranjat afirmatia ta;

nu stiu cine si in ce calitate afirma ca masina mea, de exemplu, este "kitsch tuning" sau trecuta la "taranisme"; cum de a/au ajuns sa fie critici sau oameni de stiinta in ale tuning-ului, mie imi da de gandit;

eu de aceea nu-mi permit sa afirm despre munca nimanui niciodata critici rautacioase; punct!

iti respect parerea doar ca m-a deranjat afirmatia ta! o zi buna!

@alter breed multumesc; asta este si ideea la masina mea: rosu & carbon; cred k 250; o zi buna!

Modificat de ali4u
Link către comentariu
lucian_90tud

Arata foarte bine Golful. Singura chestie care nu imi place e ca ai si haionul cu carbon. Dar vb aia: daca tie iti place, restul nu mai conteaza :) . Numai bine!

Link către comentariu

frumoase evazarile aripilor.

din punctul meu de vedere este putin incarcata si as renunta la folia de pe bandouri, care parca taie masina in 2 si cea de pe haion, care face spatele prea inchis. as mai pune numarul la locul lui, se pierde din agresivitatea buzei Rieger cu el acolo. atasez si o poza.

post-8412-1274709621_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu consider ca acest golf e mai special datorita detaliilor, da este ceva diferit fata de majoritatea golfurilor modificate, mai ales de pe forum, dar eu consider ca in configuratia actuala arata foarte bine!

Felicitari pentru ce ai realizat pana acum, imi place ca te-ai ocupat putin si de stilizarea motorului si a interiorului.

Cum spunea cineva intr-un post anterior, gusturile nu se discuta, mie sincer imi place cum arata.

Link către comentariu

Felictiari..Sincer nu imi plac jantele deloc si parasolarul ala..in rest e ceva mai special...Dar sincer fa ceva cu Jantele, par ierftine tare..

Link către comentariu

Frumoasa masina, oricum gusturile nu se discuta fiecare face ce vrea. Bafta la modificari in continuare.

Golfu 3 avea ceva in genu pe aripi. Fata de un GTI standard arata deosebit. :P

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@lucian 90tud -> multumesc pentru apreciere; momentan asa imi place mie, referitor la haion; o zi buna!

@lile -> multumesc; referitor la folia de pe evazarile aripilor tu si sotia mea imi sugerati acelasi lucru; pentru moment o las asa, dar in viitor exista varianta doar rosu; referitor la nunmar l-am avut la locul lui, dar nu prea mi-a placut si l-am mutat jos; o zi buna!

@Dementor -> esti printre putini care aprecieaza in aproape totalitate ceea ce am facut eu; multumesc! o zi buna!

@cristi 407 -> multumesc! jantele sunt ETABETA, au fost negre si le-am vopsit in rosu; acele petale au fost din nichel, dar eu facand masina in rosu&carbon, aceasta a fost solutia aleasa pentru jante; o zi buna!

@ blordc -> multumesc! asa este, ai dreptate; de acolo a inceput inspiratia mea; evazari rieger golf 3 gti; o zi buna!

Modificat de ali4u
Link către comentariu

NICE !!!

+

Intradevar ceva deosebit se poate spune chiar si unicat mai ales ca este primul golf cu aripile largite si continuate frumos cu pragurile avand totul o linie bine definita si nu exagerata.

Poate un pic cam incarcata dpdv al combinatiei de culori dar ,avinda in vedere numele topicului poate merge .

-

la interior nu prea merge rosul de la ogilnzi (nu cred ca te afli intr-un logan de taxi cu gurile de ventilatie vopsite te miri ce culoare sau diferite piesa asa ca sa zica lumea ca s-a lucrat si la interior)

- mare; inainte de poze fai o baie sa se vada adevarata valoare a masinii.

eu dau 9.5

bafta multa :)

Link către comentariu

@spydy -> multumesc! referitor la rosu din interior, facand anumite elemente de pe consola centrala in carbon ajunsese sa fie prea inchisa; rosu doar pe cateva elemente mici tocmai pentru a nu insista cu prea mult rosu; o zi buna!

Link către comentariu

am vazut masina ieri la spring time in floreasca ...

intr-adevar sare in evidenta pentru ca e altceva ... fiecare cu gusturile lui

daca ar fi sa spun ce e excesiv/ce nu-mi place as enumera urmatoarele :

- mult prea multe leduri ... seamana a taxi

- evazarile alea de la aripi vopsestele in culoarea caroseriei, ca nu esti 4x4 :)

- jantele ... trebuie altele, eventual ceva cu buza (astea sunt cele mai potrivite pentru golf)

Link către comentariu

@guessWHO -> leduri sunt doar cele de s6 din buza rieger; referitor la evazari pentru moment le voi lasa asa, dar pe viitor este posibil in rosu masinii; jantele ... astea imi plac; multumesc si o zi buna!

Link către comentariu

mai sunt si ledurile din faruri parca :)

si daca tot ai pus proiectoare de ceata ca la S6 ... ce sens mai are sa ai si faruri de ceata cu xenon ?;)

Link către comentariu

@guessWHO -> asa sunt farurile, cu leduri; proiectoarele de S6 au fost montate dupa ce am schimbat capacele de la proiectoare; sens intr-adevar nu prea au, oricum nu le folosesc pe toate odata!

Link către comentariu
In poze nu e chiar asa de frumoasa,insa vazuta live se schimba radical situatia!

Foarte misto ;)

+1, după ce am văzut-o şi eu.

Link către comentariu

@c6t9 -> multumesc! pozele sunt facute de un prieten care are aparat foarte bun, dar masina nu era curata, locatia a fost de moment! pe viitor ii voi face poze super-profi;

Link către comentariu

Da, intr-adevar ai reusit sa faci ai ceva deosebit, dar nu in sensul pozitiv. Pacat de masina. :biggrin:

Link către comentariu

:) :( :P Daca tie iti place... Pune-i si ceva stickere cu Armani/Versace..

Link către comentariu

@OvidiuV -> trebuie sa-mi placa mie; si nu este nici un pacat de masina;

@Bebeee -> corect si frumos din partea ta este sa te abtii de la astfel de comentarii!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!