Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

Imi pare rau sa aud asta. Sper sa nu fie persoane accidentate grav. Cat despre "fiare"... se repara.

Link către comentariu

dupa cum arata nu cred sa fii fost cineva ranit. sa speram ca o sa fie totul bine. fierul se repara. si eu trec prin acelasi lucru. sa auzim numai de bine

Link către comentariu

:biggrin:

Dar de fapt ce D-zeu s-a intamplat acolo, 30 de masini implicate?! :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

salut tuturor!

am revenit dupa o pauza km mare!

referitor la incident, este adevarat! este masina mea! acel volvo din video a intrat in mine, eu stationanad pe banda 2 din cauza unui alt incident din fata mea, in care eu nu eram implicat, doar stationat cu avariile in functiune;

acel individ nu a realizat c se intampla si a intrat in mine pe frana in partea dreapta spate; dupa mine a intrat in alta dacie (utilitara) pe care a rasturnat-o (cei 2 din masina nau patit mai nimic, decat doamna o lovitura la cap) si dacia s-a rasturnat pe un opel, partea stanga; acul la vitozemetru a ramas la 150 km/h blokt;

mi-a TUNAT masina; cred k a vrut sa ma ajute; stie el acest tip d tuning f bine (am aflat de la politie la fetesti la declaratii; avea permisul suspedat pe motiv de viteza 130 km/h in bucuresti);

victime au fost, sotia celui din volvo, pt k nu purta centura a avut dubla fractura la mana stanga de la umar la cot; km nasol! tipul se grabea la mare;

va arat poze cu TUNING-ul;

post-36753-1255617073_thumb.jpg

post-36753-1255617090_thumb.jpg

post-36753-1255617105_thumb.jpg

post-36753-1255617118_thumb.jpg

post-36753-1255617130_thumb.jpg

post-36753-1255617144_thumb.jpg

Link către comentariu

Nasol. Acum in ce stadiu este? Te-ai pus pe reparat s-au ti-au dat dauna totala, tinand cont ca au sarit airbagruile cortina si banuiesc ca si cele fata...

Link către comentariu

Acum masina e la reparat si bineinteles k dureaza k doar suntem in iubita noastra tara ROMANIA; au cerut constatare, reconstatare, reconstatare si reconstatare;

nu le-a placut ce a iesit si au trimis de la ei, casco BCR, sa faca constatare si reconstatare;

dupa care au cerut deviz AUDATEX k sa nnu fie ei furati;

total reparatie: 41.000 ron;

acum astept accept de plata kre ar tebui sa fie vineri, 16.10.2009;

pt circoloco: nu au sarit decat airbagurile cortina si cel din scaun stanga; si NU am primit accept pt dauna;

sper sa fie gata pana la 1 nov 2009.

Link către comentariu

Nasoala treaba insa in Romania noastra draga totul se intampla cu incetinitorul si tre sa treaca 4-5 luni pana se misca lumea. Eu sper sa iti iasa mult mai repede toate aprobarile si masina din service. E foarte nasol fara masina si eu am stat 2 zile fara masina(schmbarea segmentilor la motor) si a fost teroare insa nici nu ma gandesc la ceva de ordinul lunilor. Multa bafta.

Link către comentariu

Doamne fereste !

Bine ca tu nu ai patit nimic si ca s-a terminat totul "cu bine" .

La ce service te-ai gandit sa o bagi pentru reparatie ?

Numai bine!

Link către comentariu

ciudat ai fost lovit

bine ca nu ai patit nimic masina e un fier reparabil si multe inlocuibile dar omu e important sa nu se raneasca

daca te pot ajuta cu ceva piese sau orice anunta-ma am sursu buna de gama vw :)

Link către comentariu

multumesc de incurajari;

Nos Sistem Auto Service - Pantelimon; sunt extraordinari baieti; doar ei s-au ocupat de masina d knd am cumparat-o si o cunosc destul d bine;

pana cum e ok si sper sa nu am probleme, dar dk ajung intr-o situatie incurcata voi apela la ajutorul tau; multumesc; (sound identity);

drive safe!

Link către comentariu

azi revin cu poze de la service si stadiul masinii;

tinighigerie 90% completa;

inceput montat interior;

modificat bara fata;

post-36753-1256217107_thumb.jpg

post-36753-1256217136_thumb.jpg

post-36753-1256217153_thumb.jpg

post-36753-1256217171_thumb.jpg

cam asta e tot pana acum!

Link către comentariu

in locul tau ma zbateam sa o dau dauna toatala. s-a strambat puntea spate, sasiul si nu o sa mai calce drept niciodata (vorba ta, suntem in RO). sper totusi sa rezolvi si sa fii multumit la final. un sfat referitor la look, este ca trebuia sa pui ledurile in locul proiectoarelor.

multa bafta si sa ne auzim cu bine

Link către comentariu

As fi vrut eu sa iasa dauna; asa nea si recomandat inspectorul de la asigurare, dar nu aveam ce sa trecem si valoare asigurata e destul d mare si n-aveu cum sa ajunga la ea;

In urma impactului a ajuns la lonjeron, la sasiu nu; knd au tras-o a venit direct pe cote; si eu m-am mirat, dar a fost bine;

Teoretic asa ar fi trebuit, dar deja aveam elementele de carbon de la proiectoare si erau si montate; am "inventat" aceasta miskre cu montarea ledurilor in prelungire bara fata (rieger);

Mie imi place, cu toate ca sunt unora calora nu le place; asta tine de gust;

sa fie si sa ne auzim/vedem cu bine!

Link către comentariu

am acelasi kit ca si tine si ma uitam acum la pozitionarea ledurilor si nu mi-ar fi venit niciodata prin cap sa le pun acolo. :icon_thumright:

Link către comentariu

imi pare rau pt cele intamplate, nu este placut sa treci prin asa ceva si mai ales cand masina in care stii ca ai investit bani si sudoare a fost implicata :beer:

O masina cu potential enorm care din pacate a ajuns foarte aproape de kitsch. Nu-mi plac: autocolantul carbon look, jantele vopsite negru cu rosu, si luminile din fata. Adica DRL, OK, dar de ce doua seturi?

sunt de aceeasi parere, nu a zis nimeni trebuie sa mergi pe varianta clean look (sunt multi de pe forum pe care i-a apucat febra clean si nu stiu cu ce se mananca) insa in momentul in care tot pui lucruri pe o masina si nu te mai opresti ajungi la kitch.

Modificat de DjHojd
Link către comentariu

multumesc pentru sfaturi si comentarii;

exista si alt tip de bara fata care include doar DRL-urile;

post-36753-1256389910_thumb.jpg

poate asa ceva!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

salutare tuturor; revin dupa o absenta cu noutati despre masina;

in proportie de 95% este gata si sper k la sfarsitul luni, noiembrie, sa circul cu ea;

am fost la service si au terminat cu vopsitul, montat interior, lampi spate, vopsit praguri;

au trimis la retapitat scaun dreapta si montat airbag-ul;

am sa revin si cu poze!

Link către comentariu

Salutare!

In primul rand iti doresc sa-ti recapeti "avionul" cat mai curand si 100% functional. Ti-am remarcat masina pe site-ul cuiva din Timisoara care... infoliaza cu carbon :D Ti-ai colantat cumva la noi masina? Presupun ca da, deoarece mi-a fost data ca exemplu de Golf foliat in carbon capota - plafon - hayon. De ce? Pentru ca si eu urmeaza sa fac acelasi lucru, la baiatul ca ti-a "aranjat" tie masina". Am vazut ca da bine, in caz ca nu voi fi multumit pot sa si dau jos folia , nu e asa grav.

Nu in ultimul rand felicitari pentru efortul depus. Insa atentie mare : baietii de aici zic ei ceva cu... acusica e prea mult cu "impopotonatul" :P

Have fun si numai bine

Link către comentariu

Vrem poze, vrem poze, vrem poze :flower:))))

Imi pare rau pentru cele intimplate ,dar cred ca esti in a 9'lea cer acum dupa ce ai terminat cu totul .Bafta in continuare

Well done man!!!!

:icon_thumright:

Link către comentariu

4 kerscher -> sal! multumesc; am colantat masina in bucuresti la "carbon system"; da, o poti decolnata dk nu-ti place cum se vede; referitor la "impopotanat" am primit astfel de afirmatii negative, dar mie imi place sa o fac dupa placerea mea (rosu si carbon);

4 spydy -> multumesc! revin cu poze kt d curand!

numai bine!

pozeee!!

post-36753-1258645270_thumb.jpg

post-36753-1258645303_thumb.jpg

post-36753-1258645328_thumb.jpg

post-36753-1258645348_thumb.jpg

km atat pana acum!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!