Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

:blink:

Sincer dezabrob acest tip de tuning. Pt. mine ce vad in poze, incadrez la: asa nu! - fara suparare - asta este parerea mea.

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

Bogdan, scumfreak & bubu - daca este ED30 s-a elucidat misterul... :)

Link către comentariu

ED30 merge la 300-310CP numai cu soft. Este GTI. Din pacate nici eu nu agreez acel carbon look si nici jantele vopsite rosu. Personal as fi fost pentru vopsirea tuturor plasticelor inferioare in culoarea caroseriei si eventual niste jante gri antracit ! 270Cp se pot face cu ce are el si un soft bun dar BOV intr-adevar creeaza probleme de obicei. Daca ai ocazia, fa si tu niste loguri pe blocul 115 si eventual posteaza aici fisierul !

Link către comentariu

.....hmm as merge mai degraba pe niste jante silver cu eventul polish lip cu look race/profi pe 18 sau 19" - din nou parerea mea.. :o

Link către comentariu

arata bine masina, doar ca e cam prea incarcata pentru gustul meu ...

bafta in continuare

Link către comentariu

am vazut masina in seara asta, se vad tare ciudat luminitele alea in fata, dar daca-i place omului.

Link către comentariu

si totusi ai numar de Bucuresti.. :) dupa cum arata ma asteptam la GRecia sau TuRcia...

Link către comentariu

Am vazut si eu masina in miscare prin oras, nu e pe gustul meu dar important e sa-ti placa tie.

Cat despre caii declarati, in locul tau nu as fi asa optimist.

Link către comentariu
si totusi ai numar de Bucuresti.. :) dupa cum arata ma asteptam la GRecia sau TuRcia...

nici eu nu simpatizez ideea carbonului in aceasta combinatie dar asta este o opinie personala ...dar asta nu inseamna semit ca masinii ii lipsesc numerele de TR sau GR in conditiile in care mi-ar placea sa vad si versiunea ta de a modifica o masina ...sincer cred ca ai exagerat cu remarca ta ....

ontopic ... as mai renunta la proiectoarele stoc ..in rest masina arata ca s-a lucrat ceva la ea si asteptam sa o vedem la final ...cu ultimele retusuri cred ca o sa arate si mai bine ...

drive safe!

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca daca omului ii place masina, si a avut bani, timp si rabdare sa se ocupe de ea si sa o modifice asa, ar trebui incurajat si felicitat. Si eu am avut tot felul de comentarii cand m-am apucat sa modific masina ( Bai, esti nebun, e limuzina, unde ai mai vazut asa ceva, e prea mult, nu trebuia aia, aia nu da bine etc) ... dar pana la urma daca mie sau colegului ne plac masinile noastre, in care am investit pasiune, timp si bani, e dreptul nostru sa ne bucuram de ele.

Nu toti ne-am nascut maestri in ale tuningului - si la urma urmei daca toti si-ar modifica masinile in acelasi fel, nu ar mai avea nici un farmec :P

Link către comentariu

va multumesc pentru critici, pareri, opini si idei!

cum foarte bine a mentionat un coleg, fiecare are gustul lui si ne modificam masina ca atare;

nu sunt un expert si nu cred ca cineva din tara noastra se poate numi expert in domeniu, tinand cont k la noi in tara acest "fenomen" nu este de mult aparut!

eu apreciez pe fiecare care incearca ceva (modificari) la masina sa; nu voi comenta pt k fiecare are ... stilul lui personalizat!

"luminitele" la care s-a referit un coleg sunt PROIECTOARE de AUDI S6;

referitor la cei 270 hp sunt cu chip de la SKN;

succes tuturor!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stiu masina am vazuto de mai multe ori prin oras

dupa gustul meu e prea incarcata dar cum gusturile nu se discuta vrb unui coleg mai intelept tie trebuie sa iti paca :salut:

bafta

a era sa uit cat despre putere se poate "testa" am vazut si gti-uri de +330 cai (vezi fusco/marys de la noi de pe forum) am facut mai multe si mai urmeaza 2 culmea ultimile 3 toate dsg :D)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme ^_^

Ti-am vazut masina in seara asta si inteleg faza ca gusturile nu se discuta , dar totusi vreau sa fac o remarca ..... tu ai LED in faruri , Led la proiectoare , proiectoarele normale cu xenon sau bec albastru + faruri cu xenon......... este mult,mult prea incarcata si deja da spre altceva...... eu mi-as fi lasat farurile stoc cu xenon , as fi inlaturat proiectoarele normale si as fi pus pe cele cu LED si ar fi aratat super asa ......... Tu sa nu te superi pe mine , dar tinand cont ca amdoi avem GTI , presupun ca avem ,oarecum, gusturi asemanatoare iar sfatul meu este sa mai scapi de ceva din fata pt ca este prea mult ......

Bafta !

Link către comentariu
the_punkreas2003

Mi se pare mie sau pozele au fost facute pe pasajul Marasesti? Ar fi ciudat sa nu fi vazut masina pana acum ... Desi sunt vreo 5-6 G5 rosii pe aici, parca ar fi parcarea Porsche ^_^

Link către comentariu

multumesc!

da, pozele au fost facute in parcearea deasupra pasajului Marasesti, dar nu locuiesc aici; in apropriere; pot preciza ca suntem oarecum vecini;

cum a mentionat si colegul, referitor la proiectoare; ai dreptate; eu am schimbat elementele din plastic de la proiectoarele masini cu unele din carbon care au decupaj pt proiectoare si nu puteam sa le montez fara proiectoare; ledurile functioneaza pe circuitul de pozitie; in mers eu aprin pozitia si proiectoarele; atat!

daca iti face placere si ai timp scrie-mi in PM si stabilim o intalnire sa-ti arat exact;

apropo de incidente; va aduc la cunostinta ca mie mi-au furat capacele de la oglinzi care erau din carbon; aviz celor care vor sa-si schimbe capacele;

bafta tuturor si fara incidente!

o zi buna!

Link către comentariu

hmm..am stat eu si am gandit..soft soft..dar la un gti stock..cam greu doar din soft atat...si am vaz ca ai scris ca e de la skn...skn are in felul urmator stage 1- 245 , de aici incolo stiu ca trebuie schimbate admisie + evacuare...intercooler...turbo...etc

Link către comentariu

pacat de capacele alea...asa e la noi, ori iti fura ceva ori te trezesti cu ditamai zgarieturile pe masina.. :huh:

cand ai timp da un click pe linkul meu din semnatura (GTI Meeting) si eventual spune-ti o parere.. mersi!

Link către comentariu

Jantele sunt prea tari !!!

Vin intr-o seara si am sa ti le fur :)

Imi place masina... tuning pra tare :Driver:

Drive Safe :Driver:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salutare!

avand nelamurirea referitoare la puterea motorului am aflat-o si este de 245; ati avut dreptate; se pare ca cei de "acolo" (unde am chip-at-o) asa le-a placut lor sa-mi declare; nu are rost sa comentez;

imi cer scuze pentru informare eronata;

drive safe 4 all of u!

Link către comentariu

Te-am claxonat aseara la semafor la Virtutii cu Iuliu Maniu dar nu cred ca te-ai prins de ce :blah_:

Nu sunt fan angel eyes, dar arata binisor masina cu DRL si carbon.

Link către comentariu
  • 3 months later...

O masina cu potential enorm care din pacate a ajuns foarte aproape de kitsch. Nu-mi plac: autocolantul carbon look, jantele vopsite negru cu rosu, si luminile din fata. Adica DRL, OK, dar de ce doua seturi?

Link către comentariu

O masina cu potential enorm care a fost facuta praf pe A2. Si eu am vazut stirea la TV, Pare rau si insanatosire grabnica! numai bine, cu respect, Soso!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!