Jump to content

GTI rosu&carbon!

ali4u

Postare recomandată

Arata mai bine masinutza decat la inceput....:P opinia mea pe spate ar trebui putin mai scoase jantele inca cu 1,5-2 cm si mai ceva daca tot ai revopsit masina si portierele sau umplut cu chit spune-mi te rog de ce nu ai vrut sa anulezi si bandourile.?

Modificat de Yas
Link către comentariu
the_punkreas2003

Alex., nici eu nu sunt deacord cu modificarile aduse MkV-ului, mi se pare hidoasa masina - dar na, fiecare cu treaba lui. Eu pur si simplu urmaresc threadul sa vad pana unde impinge penibilul dar nu ii reprosez nimic. Pt ca nu ma influenteaza cu nimic deciziile lui. Iar legat de bani - asta chiar nu am inteles-o. Poate asa ar zice si unii despre tine: "uite-l si p-asta cu ce harb merge, cred ca are Euro6 motorul si nu polueaza, acu' il vezi ca-l depasesc rotile si el ramane cu atelajul in urma ... hahaha". Adica te blameaza dpdv financiar. Eu nu sunt de acord cu aceasta gandire. Fiecare isi tine contabilitatea cum crede de cuviinta. Asa cum eu NU mi-as lua masina mai scumpa de 25-30.000EUR in Romania in acest moment, altii stau cu chirie intr-o garsoniera in Ferentari dar au A8 parcat in fata scarii. Fiecare cat il duce capul.

Concluzie: lasati omul sa faca ce modificari vrea, spuneti-va punctul de vedere dar NU IL IMPUNETI. Si nu jigniti ... :|

I rest my case.

Link către comentariu

@the_punkreas2003: Ai dreptate, eram nervos si m-am hazardat la partea cu banii, ideea principala era ca mi se pare strigator la cer cum in vremurile astea el arunca cu banii pe geam "doar" ca sa strice o masina. Nu plang seara cu fata-n palme, nu am motive sa ma dau cu capul de pereti. Stii cum e, asa, "unfair", daca un copil fara vina umbla descult si tu te stergi la c** cu euro. Asta era ideea, dar m-am exprimat mai "altfel", de oboseala si nervi. Oricum, eu nu-i mai "poluez" topicul, e ultima oara cand il deschid.

Link către comentariu

Fiecare face ce vrea cu banii lui si nu e obligat sa dea explicatii nimanui.

Hai mai bine sa ne tinem de ceea ce inseamna sectiunea asta de forum: pareri obiective/subiective, recomandari etc.

Daca incepem cu "un copil fara vina umbla descult" mai bine inchidem tot forumul.

on:

- imi placeau jantele in faza a 2 cand ai vopsit doar jumatate din brate rosu

- cu cat mai mult vei renunta la plastic/folie carbon, cu atat va arata mai bine

In rest spor la modificari pe viitor!

btw: care este culoarea ta preferata? :blah_:

Link către comentariu

@Ali4u: poti sa pui niste poze mai recente, sa vedem cum arata masina (toata) din diferite unghiuri ?

P.S.: Multi Km fara probleme!

Link către comentariu

Nici mie nu-mi place cum arata deloc. Daca vedem masina asta la vreun cocalar cu lantoiu gros cat degetu si manelele in blana ziceai ca "de nai ce sai ceri", dar e de neinteles cum sa bagi o gramada de bani in masina si sa ii strici de tot aspectu. Cu banii investiti se puteau face modificari mult mai folositoare dar daca proprietarul asa a crezut de cuviinta asa e....

Link către comentariu
  • 1 year later...

Colegu', poti sa te superi pe mine, poa' sa-mi dea toti moderatorii ban, dar eu un lucru am de zis: daca o sa te vad prin Bucuresti, primul instinct o sa fie sa dau cu pietre dupa tine. Lasa-ma sa iti explic de ce: mor pe faptul ca tu iti bati joc de asemenea masina. Si mor si pe modalitatea in care o faci: aruncand in ea galeti de bani! (a se citi "pe fereastra", pentru ca nu cred ca ii arunci cum trebuie). Da, stiu, fiecare cu bla-bla-ul lui, ca gusturi, ca culori, ca treburi, OK! Nu e bai. Dar uite o perspectiva. EU am un MK3. De ce? Pentru ca asta mi-am permis. Sincer, momentan imi permit un MK4 lejer, dar inca nu m-am saturat de asta si nu sunt genul care sa faca cheltuieli inutile. Mi-ar placea un MK5? Cum dracu' sa nu? Nici nu visez la un GTI, atat de departe e, ca posibilitati financiare. Ca mine sunt prea multi ca macar sa pot intui numarul lor. Eh, acum, in viata mea, prin intermediul acestui frumos forum, intri tu, cu topicul tau. L-am citit pe tot si am fumat juma' de pachet de tigari de nervi. Toata lumea iti spune sa dai mizeriile jos de pe masina si tu nu ca "Gusturile nu se discuta!". Prietene, nu te supara, tie iti place sa mananci fiere? Ca e evident ca gusturile tale sunt anormale. Serios, fa un bine lumii si daca nu vrei sa incetezi a ne mai arata noua, unora, carora chiar ne plac masinile facute de tampitii astia de la VAG, cum iti bati tu joc de ele, macar fa-o in liniste si nu te mai contra cu ceilalti. Stii ca e un topic pe forumul asta pentru cei ca tine, nu?

Repet, in urma acestui post imi asum toate criticile si urmarile posibile. O seara buna!

Poate daca nu ai mai fuma juma de pachet de tigari intr-o ora ti-ai permite si tu un golf 5 gti.Ar fi mai bine sa donezi bani care ii dai pe tigarii copiilor din africa doar pentru ca asa cred eu si in jumatate din planeta....faci cum zicem noi?Nu vad rostul ideii tale,omul isi pune absolut ce vrea pe masina fiindca:1 la mana: e masina lui,2 la mana:sunt bani lui,3 la mana:poate nu fumeaza si "arunca galeti" de bani pe alte lucruri care chiar de nu iti plac tie sunt mai sanatoate ca tigarile.

Idea principala ar fi ca e democratie si ca nu toti sunt adepti unui stil anume.

Link către comentariu

Colegul Mallus de ce trebuie sa ii raspunzi colegului Alex dupa 2 ani jumatate? ( Posted 11.01.2011 @ 23:22)

LE: am scris in acelasi timp cu Alex@Audi

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

sti cum e vorba aia...daca taceai filozof ramaneai ! :)

Nu vad unde e problema.Si cu 2 ani in urma si acum postul colegului nostru este aberant...

Link către comentariu

Masina e vanduta din cate am vazut si cred ca si noul proprietar o vinde iar :))

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Foarte tare topicul asta, am bufnit in ras de cateva ori, mai mult de comentarii nu de masina tunata la extrem.

Se inchide daca masina a fost vanduta? Sau asteptam poze si continuarea povestii de la noul proprietar? :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

Sunteti rai..cu o investitie foarte mica ( capota,hayon,usi spate,bari,praguri,faruri,aripi,jante,evacuare) ar arata chiar ok.. :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!