Jump to content

Passat B3 mi-a explodat roata

Adi01
 Share

Postare recomandată

buna ziua tuturor .... aseara mergeam cu masina cu 70Km/h pe un drum ... si deodata mi-a explodat roata stanga fata !... am tras de volan si am evitat o sarutare dintri botul masinii mele si un fund de logan break... ok ... azi am fost sa schimb roata.. am schimbat-o.. dau sa plec.. canci roata imi era blocata.. infranata... cealalta se invartea dar cealalta era infranata.. ce naiba oare s-a intamplat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca ai putea sa descrii mai detaliat , ai avut vreun impact cu asfaltul cu o bordura , ceva mai multe detalii , rotile se vireaza la acelasi grad ,?

dupa mine pare sa fi avut vreo lovitura amortizorul sa se fi lasat prea tare in jos , sa fi ruptghidajul acela de la amortizor si sa nu mai dea voie rotii sa se invarta , sau sa fi avut vreun efect la capul de planetara, sau chiar in cutie sa se fi blocat planetara

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!