Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Mai mult ca sigur din moment ce nu puteam sa calibrez clapeta de acceleratie cu fosta admisie iar cu asta a mers din prima fara probleme.

Link către comentariu

Azi am verificat uleiul, era la jumate dar am vazut lichidul de racire la minim. Mi-am luat niste antigel heppu si cand ajung acasa opresc motorul desfac capacum de la lichid, a facut presiune si s-a ridicat la maxim.... m-am invartit putin dar nu a scazut deloc. Sa mai astept peste noapte?

Trimis de pe al meu GT-P5100 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Vezi că poate fi foarte periculos să desfaci capacul după ce d-abia ai oprit motorul. Trebuie lăsat să se răcească înainte.

Link către comentariu

De ce? Te referi ca puteam sa ma frig sau se poate intampla ceva la motor?

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Cum se verifica nivelul la antigel? Cu motorul rece sau cald?

Bineinteles ca rece! Modificat de flocosti
Link către comentariu

oricum...nu e normal sa scada nivelul antigelului. Ori pierzi pe la vreun furtun,ori radiatoru are un mic por,ori chiulasa in cel mai rau caz

Link către comentariu

De cand am masina am completat din cand in cand. Adica ori la 6 luni ori la un an. Totusi e apa se evapora.

Link către comentariu

Din cunostintele mele sistemul de racire al motorului este unul etans. La Polacul meu eu nu am completat deloc lichidul de racire si nivelul este constant de doi ani de zile.

Gresesc cu ce spun ?

Modificat de Dun
Link către comentariu

Sau poate sa se epapore pe la capac daca nu este etans. L-am desfacut acum si a opus ceva rezistenta. Banuesc ca nu se mai insurubeaza bine.

Link către comentariu

People, sistemul de racire nu e etans. vasul de expansiune are supapa de supraplin. Si mie imi pierde ocazional si trebuie sa-l completez. E ok, n-ai de ce sa iti faci griji.

Link către comentariu

Si eu completez la a mea,ce-i drept foarte putin odata iarna si odata vara,cel putin in ultimii 2 ani m-a avertizat martorul ca a scazut nivelul,dar nu foarte mult.

Link către comentariu

Asa si la mn, in peste 6 luni ajunge pe la minim.

Am golit rezervorul de Mol Evo si am bagat azi un plin de Rompetrom cu efix98. La prima parere e mai tacut la relantii, nu se mai aud acele sunete specifice tsi-urilor.

Link către comentariu

Mie cu MOL Evo imi merge cel mai prost dintre toate benzinele de 98 sau mai mult....

Link către comentariu

La prima vedere pare ok... vede.

Am desfundat si furtunul de la rezervor, cand am vrut sa scot sarma afara a iesit si acel cap si am scos tot furtunul si l-am curatat mai bine. Era destul de intortocheat sper ca l-am pus in aceeasi pozitie ca prima daca cand l-am bagat iesise capatul pe la amortizor apoi am mai incercat odata si numai se vede capatul nu stiu pe unde a ajuns :))) dar curge apa fara prob.

Link către comentariu

furtunul ajunge in contra-aripa undeva, in mod normal nu se vede.

daca tot completezi des cu antigel (concentrat), verifica si punctul de inghet. antigelul din sticla are temperatura mai mare de inghet fata de amestecul cu apa (cred ca este si eticheta exemplificativa).

inca o chestie, verifica ce tip de antigel trebuie si pune numai d-ala (G12, G13, etc)

Link către comentariu

Insemna ca l-am nimerit bine a doua oara, nu se mai vede :)

Legat de atigel mie imi trebuie G12 rosu. Iar in data de 02.11.2013 am fost la midocar pt o verificare de iarna, iar antigelul era la -35grade.

Nu consider ca il completez des, intre minim si max daca sunt 50-70 de grame. De exeplu ultima data am completat prin martie-aprilie.

Link către comentariu

Si de performate si de calitatea lor. Aceste placute ceramice nu produc acele reziduri care inegresc janta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!