Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Poate sa fie si de la geometrie... Eu am patit asta cand am pus V3-ul, dupa geometrie si adaptare, si-a revenit.

Link către comentariu

Am facut si geometria dimineata si nu era in cote ridicole.... Cei de la midocar au zis ca numai avea gen nicio memorie, baza de date in calculator si au incercat sa imi faca un update nu stiu daca a facut si adaptare.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Before and after :)

Cu jantele de 18 o sa umble mai bine gaura dintre cauciuc si aripa

Sa vin si cu un review despre aceste arcuri progresive, imi plac mult parca absorb mult mai bine denivelarile, inca nu am facut un test de franare sa vad daca se mai lasa de bot.

Send from my Sony Xperia S

post-42557-13591847656477_thumb.jpg

post-42557-13591847770486_thumb.jpg

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Imi pare rau pt incident. Cu banii si de reparatie ajungeai la ceva reglabil.

Fa ceva cu etrierii!

Link către comentariu

Asta e, eu inca sper sa nu fie cum ai zis cei de la midocar si a scap cu o readaptare....

Link către comentariu
215/45/17

La midocar am fost.

Da, dar unde mai exact. Eu știam că sunt mai multe.

Asta explica gap-ul. De ce nu ai mers cu 235/45, stiu ca atat este omologat pt scirocco.

Parcă vrea roți pe 18.

Link către comentariu

Scz conduceam cand am scris. Midocar vitan, roti de vara am pe 18/235/40

Asa am luat atunci mai merg iarna asta cu ele si o sa imi pun 235/45

post-42557-13592009626951_thumb.jpg

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Cu jantele de vara o sa fie mai ridicata garda la sol cu vreun cm :)

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Din pacate vad ca la Scirocco ca si la G6 bara spate este rotunjita si pare ca este mult mai scurta decat pragurile si bara fata:(

Link către comentariu

Tocmai am aflat ca fratele tatalui meu lucreaza la ZF germania. Poate facem rost direct de la producator :D

Link către comentariu

si a trecut si intalnirea...dintre cei prezenti a reusit cineva sa te lamureasca cu caseta?trebuie schimbata sau se poate face?:)

Link către comentariu

Phhh am incercat sa ii mai facem o adaptare dar dupa s-a blocat de tot..... am plecat cu ea fara servo :( nu stiu ce s-a intamplat de s-a blocat. Oricum ii multumes lu Kirkus & Zzz. Maine mai mult ca sigur o sa dau comanda de casete :-)

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud ca nu a mers nici asa... Ai putea sa incerci ce se mai discuta azi, nu se stie daca reusesti dar merita incercat.

Link către comentariu

Nu vreau Rave sa fac ce am discutat din cauza ca tre sa fie caseta atinsa si daca cei de acolo de sus nu accepta eu raman cu o caseta care nu o mai pot da ca piesa la schimb.

Numai vreau sa comentez daca a fost vina celor de la service sau doar o pura coincidenta. Asta a fost ghinionul meu.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

S-a comandat caseta noua ZF maine sper sa ajunga :) Am dus-o la Florin in service si am lasat-o acolo ca numai aveam cum sa merg cu ea...

post-42557-0-27394800-1359387084_thumb.j

post-42557-0-23908600-1359387090_thumb.j

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!