Jump to content

bora 1.9 tdi edition 115 cp manuala

mbighi

Postare recomandată

m-am decis sa imi prezint si eu masina....este din 2001, are culoare albastra...jante pe 17 de vara si pe 16 de iarna, are incalzire in scaune, discuri fata ventilante. xenon in faruri si proiectoare si leduri in bara

post-14883-1236079950_thumb.jpg

post-14883-1236079956_thumb.jpg

post-14883-1236079963_thumb.jpg

Link către comentariu

Superb exemplar. Cam asa ceva m-ar tenta si pe mine. Mai multe poze te rog.

Link către comentariu
vwboratdi2001

foarte frumoasa masina, niste poze mai asteptam daca ai mai facut ceva modificari, la multi kilometrii fara incidente :(

Link către comentariu

Cum e starea farurilor tale,vad ca ai xenon fara lupa.Mi-am montat si eu Bixenon H4 pe farurile normale si sunt cam zgariate.Poate un polish de plastic ar rezolva problema.Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
  • 1 month later...

am bixenon h4, am si xenon h3 pe proiectoare...ma descurc, nu ma omor sa le polishez sau altceva, mai bine le schimb cu unele cu lupa

Link către comentariu
Mi-am montat si eu Bixenon H4 pe farurile normale si sunt cam zgariate.Poate un polish de plastic ar rezolva problema.Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos

Inainte de polish de plastic (cu Xerapol), ia-le putin la smirghel fin (granulatie 1.600) + apa (adica uzi cu apa in timp ce smirgluiesti) si-o sa iasa ca noi....io asa am rezolvat problema matuirii....si apoi, daca esti "suparat" tare, le tragi peste o folie de aia transparenta de protectie (vezi poza) si nu mai ai treaba in veci cu ele! Nu schimbati farurile originale cu chinezariile de pe piata, decat daca este musai nevoie.....niste faruri cu lupa, pregatite pt. xenon, care sa echivaleze cat de cat la calitate cu cele originale, costa bani grei (de la 500 de Euro in sus)!

Faina masinuta....s-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt! Cum e feeling-ul acuma cu 30 CP in plus? :) Consumul? Fumul? Mai asteptam ceva poze + alte impresii, comentarii etc......

post-11482-1240078864_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!