Jump to content

Naravasa

vwboratdi2001

Postare recomandată

vwboratdi2001

Na ca trebuie sa ma laud si eu! este vorba de "naravasa mea" o bora din 2001 cu jumate de pas in 2002,:icon_cool: variant ca deh sa fie spatiu.

Am achizitionata vara trecuta de la unchiul meu , masina fiin adusa din germania cu 2 ani in urama, are un motor diesel 1.9 PD si 85KW

varianta de echipare Highline, jante pe 16 , inserti care imita mahonul, volan piele, scaune profilate sport incalzite, climatronic, sensori de ploaie,oglinzi heliomate si incalzite, si un set de suspensii sport reglabile profesionale cu care a venit pachet din germania, dar pe care le-am folosit decat faorte putin fiind destul de rigine pt drumurile noastre... dar cine stie? poate o sa fie si la noi bine si o sa putem sburda cu masini cu garda la sol mica. o sa atasez cat de curand si niste poze.

PS a venit pachet si cu 176000KM de la unchiul meu dar el mecanic de meserie si neplimbaret din fire nu i-a dat in coaja la motor, acum are 187000 si parca e la prima tinerete

Link către comentariu

Inca o bora :icon_cool:. Asteptam pozele si eu personal niste detalii si poze despre suspenisia care ai avut-o pe masina in cazul in care te gandesti sa o vinzi. :)

Link către comentariu
vwboratdi2001

pozele sunt chiar dupa ce am cumparat-o

dscn1508a.th.jpg dscn1509a.th.jpg dscn1510a.th.jpg dscn1511a.th.jpg dscn1512a.th.jpg dscn1513a.th.jpg dscn1514a.th.jpg dscn1522a.th.jpg dscn1527a.th.jpg dscn1529a.th.jpg

Modificat de vwboratdi2001
Link către comentariu

Arata foarte bine,sa o stapanesti sanatos! Cred ca daca ii pui o navigatie (OEM) sau o magazie CD plansa de bord va fii completa..acum parca ii lipseste ceva :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km without problems...

Personal nu imi plac insertiile de lemn la masina...nu numai la a ta...la auto in general...dar asta e o chestie personala...cred.

S'auzim de bine!

P.S. Pune-ti dom'le numere klumea...ce sunt hartiile alea pictate? :D :P

ca titlul topicului sa aiba suport un si mai mare suport...merge un chip

Modificat de Slick
Link către comentariu

Frumoasa... pentru inceput i-ar sta bine cu niste numere :D. Succes cu masinuta :unsure:

Link către comentariu

Salutare...bine ai venit pe forum si te felicit pentru achizitie!

:D Numarul de inmatriculare nu e de pe un Golf IV Variant rosu cumva?

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente...punei un chip sa vezi atunci cat de naravasa este :)

Link către comentariu
vwboratdi2001

multumesc pentru aprecieri, nu stiu daca numerele sunt de pe un golf rosu tot ce e posibil , numerle erau de carton pt ca nu imi erau venite numerele pentru ca am vrut preferentiale si a trebuit sa circul cu masina in perioada aceea si nu puteam fara numere, acum are tablite de inmatriculare cu cercul UE pe ele :) cat de curand vreau sa ii fac un chip tuning sa o duc undeva la 131CP cel putin :), in viitorul apropiat vreau sa lipesc de ea 2 dungi gri , una mai lata si una mai ingusta pe partea dreapta si un kit xenon si poate si o navigatie sa vad ce reusesc sa realizez, a si vreau sa pun suspensia sport inapoi pe ea :angry:

Link către comentariu

Faina masinuta, am studiat-o azi dupa "analize".

Motorul arata foarte bine, EGR-ul suprinzator de curat pentru kilometraj, injectoarele se prezinta in stare ok.

Singura hiba e de natura electrica. Da se rezolva .

Merita o remapare masinuta.

Link către comentariu

Frumoasa masina.Drumuri cat mai bune.foarte frumos acel decor interior.Super.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!