Jump to content

Golf IV

DanD_GDM

Postare recomandată

Salut

Sunt nou inscris pe acest forum si nou posesor de golf.

Sper sa va placa masinuta mea......:

Golf 4 1.6 16V 105P 2001;120.000 km; culoare gri scaune si volan sport volan si frana de mana imbracate in piele, full electric, climatronic, ABS,

cotiera montata de mine, radio casetofon cu 8 boxe, jante aliaj cred ca is modelul sport ca nu prea am mai vazut modelul acesta, suport pahare fata/spate,

computer bord, etc.

Poze noi

Salut

Sunt nou inscris pe acest forum si nou posesor de golf.

Sper sa va placa masinuta mea......:

Golf 4 1.6 16V 105P 2001;120.000 km; culoare gri scaune si volan sport volan si frana de mana imbracate in piele, full electric, climatronic, ABS,

cotiera montata de mine, radio casetofon cu 8 boxe, jante aliaj cred ca is modelul sport ca nu prea am mai vazut modelul acesta, suport pahare fata/spate,

computer bord, etc.

Poze noi

Oare sa fie originala nuca de la schimbatorul de viteze ca vad ca scrie ceva de golf 25 de ani?

poze

poze

post-40070-1235932227_thumb.jpg

post-40070-1235932254_thumb.jpg

post-40070-1235932945_thumb.jpg

post-40070-1235932955_thumb.jpg

post-40070-1235932970_thumb.jpg

post-40070-1235933155_thumb.jpg

post-40070-1235933169_thumb.jpg

post-40070-1235933268_thumb.jpg

post-40070-1235933294_thumb.jpg

post-40070-1235933445_thumb.jpg

Link către comentariu

bun venit si sa-l stapanesti sanatos mult timp

frumoasa nuca schimbatorului...destul de rare

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ;)

Culoarea o prinde foarte bine :)

Multi km in siguranta in continuare :D

P.S :) :)

Link către comentariu
bun venit si sa-l stapanesti sanatos mult timp

frumoasa nuca schimbatorului...destul de rare

ms de urari

Link către comentariu

Salut, frumoasa masina!

Bine ai venit in marea familie, dar ca sa nu ai probleme cu moderatorii, citeste REGULAMENTUL si incearca sa iti editezi posturile si sa scoti quote-urile (partea scrisa cu albastru in chenar). Foloseste doar butoanele FAST REPLY sau ADD REPLY.

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Superba masina,exact ca a mea dar difera culoarea,multi km fara probleme si succes la modificari!

Link către comentariu

Singurele modificari care as vrea sa le fac deocamdata ar fi sa foliez geamurile, sa montez o magazie de CD-uri si un set de aparatori de noroi.

De modificat ceva la aspectul fizic nu cred ca am sa-i fac deoarece nu sunt genul si imi place foarte mult asa cum este

Link către comentariu

Multi kilometri fara probleme si din partea mea.

P.S.: jantele sunt model "MONTREAL 1"

Link către comentariu

Uite topicul legat de discutiile PRO si CONTRA foliei solare AICI.

Plus 2poze intr-un post de-al meu in care se vede diferenta de transparenta in functie de unghiul din care privesti.

Eu am folie Llumar cu transparenta 5% spate si luneta si 30% fata.

Bafta! :)

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :D si foarte intretinuta la interior. Daca zici ca ai 8 boxe (2 boxe + tweeter-e fata/spate) sigur casetul e gamma. In legatura cu achizitionarea unei magazii de cd-uri, ti-as recomanda sa iei si alta varianta in calcul, mai ieftina, practica si care te si scapa de zecile de cd-uri din torpedo. Baga un ochi AICI eu zic ca merita. Am asa ceva si nu regret ca l-am luat.

In rest bafta cu masina, jantele sunt foarte frumoase si destul de rare, ca si nuca schimbatorului care face din golful tau unul mai aparte.

Link către comentariu

Superb. Este exact ca al meu :D cu mici diferente de dotari. Daca vrei muzica.....depinde de preferintele tale. Eu am preferat sa nu am sertarul acela in bord si am montat o magazie de CD-uri originala. 6 cd X 20 mel = 120 mel......adica un cd cu mp3-uri. Daca vrei mp3 recomand XCarLink-ul sau DMC-ul (exact in ordinea asta). Daca ai un Ipod e si mai bine :Driver:

In rest...multi km fara probleme....(eu o am 164000 si nu am avut nicio problema, o am de la 130000)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Frumoasa masinuta. Schimbatorul e o piesa rara. :Driver:

Link către comentariu

Salut si bun venit.Intradevar nuca schimbatorului e o piesa rara,ai si multe dotari la ea,ce mai,frumoasa tare,culoarea ca si la a mea.Multi km. fara probleme si drumuri cit mai bune.

Link către comentariu

Te astept la intalnirile din Botosani, in fiecare duminica la 9:30 la barul Wenge. Arunca un ochi si pe topicul nostru: click

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

bine ai venit, si felicitari pentru investitie

arata strasnic

te asteptam la intalnirea saptamanala

Link către comentariu
  • 1 month later...

pai ai scos masina din service?

avem urechi alungite de atata asteptare, hai la intalnire

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!