Jump to content

VW PASSAT 2002

str3s

Postare recomandată

This is my car!

Se caracterizeaza prin simplitate la dotari,aspect insa e "rea" pe sosea.

Pur si simplu o iubesc, cea mai frumoasa masina e cea pe care o ai !

Sa auzim numai de bine!...

Modificat de str3s
Link către comentariu

Rea :icon_rambo: , pot sa te asigur ca am avut inainte de masina din semnatura Passat ca al tau dar de 131cp si 6 trepte si ca putere si cuplu e diferenta mare intre 131 si 101, chiar am mers odata cu unu de 101 al unui prieten si era sub Golful care il am acum de 105cp.

Pune poze cu masina interior, exterior si eventual poti sa urmaresti topicul de la intalniri spontane- Galati, in fiecare Duminica la 11 la Gradina Publica in zona terenului sintetic din fata de la Ambasador.

Link către comentariu
Rea :) , pot sa te asigur ca am avut inainte de masina din semnatura Passat ca al tau dar de 131cp si 6 trepte si ca putere si cuplu e diferenta mare intre 131 si 101, chiar am mers odata cu unu de 101 al unui prieten si era sub Golful care il am acum de 105cp.

Pune poze cu masina interior, exterior si eventual poti sa urmaresti topicul de la intalniri spontane- Galati, in fiecare Duminica la 11 la Gradina Publica in zona terenului sintetic din fata de la Ambasador.

101 CP ai Passat-ului < 105 CP pe care ii ai ;) :) si ma gandesc ca Golful e si el mai usor ca tonaj. Numai bine!

Modificat de dragos2007
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!