Jump to content

Faruri A4 Cabrio

Bestie
 Share

Postare recomandată

Momentan la stadiu de idee, ma gandeam cum ar fi daca mi-as pune farurile de pe A4 Cabrio 8H pe sedan-ul meu. Ce stiti, se potrivesc? Ar merge montata instalatia mea de bi-xenon in farurile alea? Daca da, ce fac cu reglajul? S epoate pune si autolevelingul? Daca nu, cum o sa le rglez, ca inauntru nu am buton de reglaj. Din ce stiti, si la Cabrio sunt probleme cu aburitul farurilor?

post-5890-1235740047_thumb.jpg

post-5890-1235740052_thumb.jpg

post-5890-1235740055_thumb.jpg

post-5890-1235740058_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti 100% convins de asta? Eu am vbit cu cineva care lucreaza cu faruri si mi-a zis ca sunt la fel... initial si eu credeam k sunt diferente dar mi s-a spus ca nu sunt si ca merg la fix

Link către comentariu

99%. Daca s-ar potrivi ar fi super, pentru ca exista o varianta mult mai buna, si anume farurile Hofele pentru A4 Cabrio, cu look de A5 :icon_bounce:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Inca nu au aparut farurile Hofele pt B6 8H.Eu tot astept la ele de anul trecut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!