Jump to content

Fabia la 5.900 EURO CIP?

mmneg
 Share

Postare recomandată

Stiti cumva ceva de oferta asta: Fabia la 5900 EURO CIP? Cu rata leasing 71 euro?

M-a intrebat un prieten si nu a gasit amanunte pe net.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles de la o emisiune de la radio ca oferta este valabila doar pt. cei care caseaza o masina veche.. ( schema cu 30M de la guvern )

Link către comentariu

Si eu am auzit la fel!

Link către comentariu

stati cumimti fratilor ca e vorba de fabia aia cheala fara nimika adica junior...nu e vreun elegance...

Si eu am auzit la fel!

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

E o serie special produsa pentru Romania! asa au zis.. special pt. acest proiect al guvernului.. serie limitata ( suna bine? :banghead: )

Link către comentariu

Asa e! E fabia junior si "oferta e valabila numai pentru persoanele eligibile pentru programul de reinnoire a parcului auto" - www.bradytrade.ro

Link către comentariu

SI nu poti opta si pentru alta masina, daca iti duci jaful la casare la ei ?

Intr-adevar, e cam chel modelul junior, si se pare ca vine doar cu 1,2 , nici macar HTP

Pe de alta parte, bravo lor, ca e a doua firma dupa renault care intra in acest program.

Link către comentariu

si oare cat de cheala poate fi?

Link către comentariu

Am auzit si eu la radio reclama .

5900 EUR + 30 milioane => cam pretul fostei fabia junior .

Mie frica sa aflu cat de cheala e :banghead:

Cred ca servodirectia e un lux , sau spoilerele vopsite in culoarea masinii.. tot asa ma intrebase un prieten ca i se parea super oferta , i-am zis ca nu merita !

Link către comentariu

SI nu poti opta si pentru alta masina, daca iti duci jaful la casare la ei ?

Intr-adevar, e cam chel modelul junior, si se pare ca vine doar cu 1,2 , nici macar HTP

Pe de alta parte, bravo lor, ca e a doua firma dupa renault care intra in acest program.

<{POST_SNAPBACK}>

Gresit! Este a doua firma care face publicitate in cadrul acestui program!

In cadrul programului de casare/schimbare a 15.000 autovehicule, Dacia si Renault au oferit 8.000 respectiv 3.000 adica in total 11.000 masini, iar Porsche Romania a oferit doar 1.000 de masini. Fabia de 5.900 +TVA este o oferta speciala, dar se poate opta pentru orice model importat de Porsche Romania, dar la pretul de catalog (nu ca oferta speciala)!

PS: Nu se aplica varianta leasingului! 71 euro este rata la credit prin Porsche Bank (in conditiile unui credit pe 5 ani)!

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

s-a mai discutat pe forum despre Fabia Junior, cautati cu incredere. In mare este o Felicia cu haine de Fabie. (cel putin asa era inainte de facelift).

Suspensii, frane, roti, directie (fara servo) provin de la Felicia. Si poate si altele...

Asta nu inseamna ca este o masina rea, dar vad ca aparent nimeni nu stie ce e sub tabla, nici macar delaerii :lol:

Link către comentariu

m-am interesat la brady: este posibil sa se fi terminat banii de la guvern, iar remat-urile nu mai primesc masini, asa ca oferta cade de la bun inceput.

drumurile ar fi asa: remat pentru a afla clar daca se mai poate, porsche bank in caz de rate, dealer, scapat de masina la remat, scapat de masina la politie si multe altele...

Link către comentariu

prima si prima data la reprezentanta pentru contract in cadrul programului si dupa aceea la REMAT (acolo nu te primeste pentru acest program fara contract si masina functionala), apoi politie pentru fisa de radiere, circa financiara si iar la politie pentru radierea propriu zisa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!