Jump to content

vw bora

cmasaiu

Postare recomandată

Ceva poze cu jantele urmatoarea treaba ar fi sa intre pe la vopsit ca dupa aceasta iarna a mai sarit ici colo vopseaua +mici zgarieturi de la vecini .

Mai revin si cu alte poze

post-16070-1238941582_thumb.jpg

post-16070-1238941604_thumb.jpg

post-16070-1238941640_thumb.jpg

post-16070-1238941696_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cmasaiu

25

• Circoloco

5

• bubes1600

2

• KTA87

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

e frumoasa rau ! dar ca ar fi a mea ce ias mai face din stadiul asta :1 suspensie urala rau 2 folie geamuri 3 ias da presuriile alea 4 praguri 5 alte stopuri e un model superb de la fk leduri rosu alb rosu alb ! in rest superb :wub: ps daca te hot .sa vinzi vreodata jantele astea nu ezita sa ma contactezi:D

Link către comentariu

Cred ca AG 88 YUN se refera la stopurile care le am si eu doar ca portiunile albe le-am inchis la culoare, pe masina mea cred ca da mai bine asa; ale mele sunt DEPO ca producator dar am vazut ca mai sunt si alte firme . Eu te sfatuiesc sa vopsesti pleoapele :wub: si cand se poate suspensia...

Link către comentariu
  • 3 months later...

E frumusica bora, imi place. Totusi numarul ala ii strica aspectul.

Numai Bine! :D

Link către comentariu

Frumoasa masina, dar si eu cred ca numarul ar trebui schimbat cu unul mic.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ms de sfaturi pleopele le am dat jos caut altele acum mi sa pus pata pe o suspensie penumatica stiu ca costa dar cred ca merita deci cine are informati de unde pot achizitiona , sau sa primesc informati va rog sa ma contactati

post-16070-1248609313_thumb.jpg

post-16070-1248609341_thumb.jpg

post-16070-1248609356_thumb.jpg

Modificat de cmasaiu
Link către comentariu
Florin@Caractere

Salut,

frumoasa masina, dar mai este loc de ceva schimbari :icon_thumright:

ti-am raspuns la intrebarea ta legata de Kitul exterior de la Caractere inainte sa gasesc topicul despre masina ta.

Link către comentariu

daca i mi platesti tu amenzile il scot ce aveti toti cu nr asta este suntem in ro si trebuie pus fie ca palce fie ca nu alt loc pentru nr nu vad concluzie ramane inca acolo .

Modificat de Marius
Incearca sa scrii romaneste! Tu intelegi ce ai scris aici?
Link către comentariu

de luni masina intra la vopsit spoiler fatza si mici retusuri , in curand va urma o suspensie pneumatica (sa vina banuti mai intai )

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi am comandat suspensia pneumatica sper ca saptamana care vine sa revin cu poze si un filmulet cu suspensia in actiune

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Stau cu suspensia in cuti uremaza so montez nam avut timp am fost plecat acum am revenit intara sper so rezolv saptamana care vine si sa revin cu poze

Link către comentariu

Este copia fidela a masinii lui Xel Naga :P Cel putin eu asa am impresia cand ma uit la masina asta vad fix masina lui Xel Naga, acum el mai are si o cupra alba cu care se-afiseaza :251:

Am sa atasez o poza ca sa nu vorbesc aiurea-n ploaie.

Asta-i singurul motiv pentru care nu-mi place masina asta. Nu este originala, mi-ar fi placut sa fie stock si originala, dar asta-i parerea mea personala bineinteles, important este sa-ti placa tie si nu noua ;)

Succes incontinuare la modificari.

post-49202-1252029236_thumb.jpg

Modificat de PCA
Link către comentariu

Dute cateva posturi mai in urma si o sa vezi ca accesoriile sunt chiar cele de pe Bora respectiva care a fost "dezbracata" si vanduta pe bucati ;) . Suspensia care o vei pune e de filmulet, nu de poze :D. Abia astept sa o vad!

Link către comentariu

Inainte sa postez am citit tot topicul, masina arata foarte frumos trebuie sa recunoastem asta dar, macar jantele sa fi fost altele :P repet asta-mi e parerea bineinteles acum fac o alta repetitie, nu mie sau tie trebuie sa ne placa ci lui.

Toate bune, PCA

Link către comentariu

poate macar suspensia o sa mai infrumuseteze putin aspectul masinii ca restu nu o fac decat sa arata a ceva monstru neidentificat inca de pamanteni

Link către comentariu

Pentru PCA parerile sunt impartite eu nu m am laudat cu nimic chiar am zis la inceptu topicului ca accesorilie sunt de pe bora lu cosmin este un foarte bun prieten dar am dat si eu bani pe ele :Driver:, nu am zis chiar tot ce mai are pe ea dar mai are si la motor modificari destule , si urmeaza suspensia , vopsea cameleon etc bani sa fie .

Link către comentariu
  • 1 month later...

nam mai postat demult pe aici dar bora a mai capat incalzire in scaune si suspenisa pneumatica sa montat dar am trecut la jante de tabla si acum nu arata asa bine cai foarte frig la brasov

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Va rog ajutatima cu pareri vreau so vopsesc integral si nu ma pot decide la cluoare si ce ar da mai bine poate mai aveti poze cu masini cluroi diferite din care sa ma inspir, eu ma gandeam la o vopsea perlata sau cameleon , astept pararei .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!