Jump to content

vw bora

cmasaiu

Postare recomandată

Cred ca avenit vremea sa pun si eu masina mea pe forum

Este vb de un vw bora 1,9 tdi 116 cp +cp in jur de 147 cp

6trepte , clima faruri de la fk modficate cu 8 angeluri tip neon

Bara fata de la riger

Prelungire spate riger

Praguri Riger

Eleron Riger nemontat

Jante 18"

Mai urmeaza suspensie sport folie geamuri

post-16070-1235583980_thumb.jpg

post-16070-1235584009_thumb.jpg

post-16070-1235584026_thumb.jpg

post-16070-1235584043_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cmasaiu

25

• Circoloco

5

• bubes1600

2

• KTA87

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

CE bomboana de masina! (ce mi-e dor de bora mea)

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si cat mai multi km facut de placere. :vaidecapulmeu:

Frumos kit-ul exterior, frumoase si angel-urile, frumoase si jantele.

Singur lucru care da ...rau, e numarul de inmatriculare, dar banuiesc ca nu ai ce sa ii faci.

Asteptam poze din profil si din spate.

Drive safe!

Link către comentariu
CE bomboana de masina! (ce mi-e dor de bora mea)

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si cat mai multi km facut de placere. :))

Frumos kit-ul exterior, frumoase si angel-urile, frumoase si jantele.

Singur lucru care da ...rau, e numarul de inmatriculare, dar banuiesc ca nu ai ce sa ii faci.

Asteptam poze din profil si din spate.

Drive safe!

Jantele nu sunt cele care le am in poze pe masina nu am apucat sa le pun sa vina vara ca abia leam achizitionat

Jantele se numesc West Coast Customs -Luxury Weels pe 18",si pneuri Toyo Proxes Racing 225/40 R18 crom forjat ,in legatura cu nr nai ce face nu prea am chef sa cotizez la gabori .

Link către comentariu

Salut. Sunt curios cum arata cu jantele de 18". Banuiesc ca in 2 saptamani maxim le pui pe masina. Eu n-am mai avut rabdare si le-am montant mai devreme.

Ai probleme cu condensul in faruri?

Multa bafta cu masina! Asteptam poze noi! :))

Link către comentariu

nu este ars are un fir smuls si pe vremea asta nu prea este indicat sa umblu la el

mersi pentru aprecieri .

pun si o poza cu jantele dar nu sunt montate pe masina mea inca astept sa imi fac itp care expira in curand si oricum la brasov inca este iarna la greu .

nu este ars are un fir smuls si pe vremea asta nu prea este indicat sa umblu la el

mersi pentru aprecieri .

pun si o poza cu jantele dar nu sunt montate pe masina mea inca astept sa imi fac itp care expira in curand si oricum la brasov inca este iarna la greu .

post-16070-1235664037_thumb.jpg

Link către comentariu

Farurile si jantele sunt cumva luate de la userul de pe 4.... cu bora nuvolari style? Poti spune cat te-au costat ? Spor in continuare... :blink:

Link către comentariu
Farurile si jantele sunt cumva luate de la userul de pe 4.... cu bora nuvolari style? Poti spune cat te-au costat ? Spor in continuare... :icon_thumright:

Da nu ma ascund toate sunt luate de la cosmin bora xel " neaga datorita lui am ce am pe masina si i multumesc pe aceasta cale .preturile pe pm daca vrei .nu le vad rostu aici oricum sunt destul de scumpe .

Link către comentariu

Superba masina :( ,sa-o stapanesti sanatos fara nici o problema...mersi ca mi-ai dat-o "la teste" :Driver:

Link către comentariu
Superba masina mai ales cu kitul ala.Multi km. facuti cu placere.Cam cit costa kitul respectiv?

Bara fata 2300 ron

Praguri 500 ron

Prelunigire spate 900 ron

Eleron spate1000 ron

Faruri FK 700 RON +Angeluri 500 ron

Jante in jur de 2000 euroi cu cauciucuri

si mai urmeaza folie , suspensie ai peorma la interior mai vedemin functie de banuti .

Link către comentariu

Frumoasa masina. :D S-o stapanesti sanatos. Ca un sfat, grabeste-te cu suspensia ai ca..."plange" dupa ea dpdv al look-ului. Totodata presurile alea de noroi dau ca nuca-n perete pe o masina tunata. :)

Link către comentariu

mersi de sfaturi o sa le dau jos sa treaca iarna sa ma apuc serios de ea .mai am de vopsit pragurile , eleronu , pleoapele la masina

Link către comentariu

Frumoasa masina numai ca nu imi place botul , ii lipseste ceva nu stiu ce , cred ca se poate pune o plasa neagra ca sa nu se mai vada asa de mult radiatorul si alte alea pe acolo,

Angelul de pe stanga de la semnalizare sau proiector nu merge :icon_thumright: .

Ma gandeam sa iti zic ca oglinda de pe dreapta este mica sa o pui si pe cea de pe stanga mica cred ca nu se poate si e incomod dar merge pusa oglinda mare pe dreapta , cea de taxi.

Mai adauga poze ca sunt doar 2 dupa cate vad mai recente , interior ceva modificat?

Link către comentariu
Bara fata 2300 ron

Praguri 500 ron

Prelunigire spate 900 ron

Eleron spate1000 ron

Faruri FK 700 RON +Angeluri 500 ron

Jante in jur de 2000 euroi cu cauciucuri

si mai urmeaza folie , suspensie ai peorma la interior mai vedemin functie de banuti .

Salut.Asta da,o gramada de leisori,dar f. frumos.bafta in continuare la ce ti-ai propus.

Link către comentariu

mersi mult de aprecieri o sa mai urmeze un rand de poze dar sa se mai linisteasca vremea .

Link către comentariu

Uite o idee! Fa rost de numar in format mic, ptr motocicleta cred, si pune-l in felul asta! Arata destul de bine! ;)

post-28590-1236103221_thumb.jpg

Link către comentariu
Uite o idee! Fa rost de numar in format mic, ptr motocicleta cred, si pune-l in felul asta! Arata destul de bine! :banghead:

Da stiu bora asta se chinuie so vanda de 1 an de zile bara fata nu este originala daca observi la semn nu are umplutura cea de la riger acopera si umplutura din capota .

Cu nr nu ma mai agit il las asa pe o parte ca la alfa ;) :banghead:

Link către comentariu
Da stiu bora asta se chinuie so vanda de 1 an de zile bara fata nu este originala daca observi la semn nu are umplutura cea de la riger acopera si umplutura din capota .

Cu nr nu ma mai agit il las asa pe o parte ca la alfa :D :D

si pe o parte s-ar putea sa ai probleme...desi sper sa nu...

stiu altii care au avut ;)

Link către comentariu
si pe o parte s-ar putea sa ai probleme...desi sper sa nu...

stiu altii care au avut ;)

Cu ce sa am probleme accesorile urmeaza in 2 saptamani sa fi eomologate inclusiv jante (trebuie sa i-mi fac raru si am vb cu cineva si mia zis ok pilele)

Si nu au ce sa imi mai faca sper .

Link către comentariu

super masina...botul imi place la nebunie...desi ai putea pune, dupa cum ti-a spus si ``gabriel``, o plasa neagra prin care sa nu se vada ce-i dupa grila. In rest...beton masina !!!

Te-a mai intrebat cineva daca iti aburesc farurile (daca fac condens) ? Eu am In Pro si imi aburesc de fiecare data cand spal masina :blink:

Link către comentariu
super masina...botul imi place la nebunie...desi ai putea pune, dupa cum ti-a spus si ``gabriel``, o plasa neagra prin care sa nu se vada ce-i dupa grila. In rest...beton masina !!!

Te-a mai intrebat cineva daca iti aburesc farurile (daca fac condens) ? Eu am In Pro si imi aburesc de fiecare data cand spal masina :(

Nu am avut probleme cu farurile nu se aburesc , plasa are spolieru poate ca este prea rara si deaia se vede dar live arata mult mai bine .

Link către comentariu

Am revenit cu nr pe bara dupa ce ma oprit politia de 2 ori si era sa imi ia talonu noroc cu relatile .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!