Jump to content

my new GOLF VI

kleine

Postare recomandată

aveti idee ce ET au jante de 17 originale VW???ca vreau sa pun jante pe 17 dar cu acelasi ET ca sa nu iasa in afara caroseriei.

Link către comentariu

kleine, multumesc pentru raspuns (din topic-ul lui iepumare). La ce model de jante te-ai gandit exact ?

Link către comentariu

da imi plac si astea.am vazut ca RC 19 sunt 6.5x16 pe cand rc18 sunt 7x16.intrebarea mea e :pot sa le pun pe astea 7x16? nu o sa arate viteza aiurea?

Link către comentariu

salutere baiti cu Golf VI! Buna alegere, dar totusi se putea alege ceva cu mai multi CP...Daca bine stiu este 1.4 122Cp, 140 si 160 de CP...

Link către comentariu

kleine, poti sa pui fara grija anvelopele originale actuale (205/55/R16) pe jantele de 7x16. Diametrul exterior va fi practic acelasi, iar indicatiile vitezometrului corecte.

Link către comentariu

kleine nu vrei sa pui de 17? Arata cu mult mai bine.....

:) sochaux_s pe golf 6 sunt numai 122 si 160

Link către comentariu

@rex stiu ca arata mult mai bine dat daca pun pe 17 cu cauciuc de 225/45 R17 mai pleaca de pe loc...are doar 100 de cai

Link către comentariu

Salut! Felicitări pentru achiziţie.

Cred că ar fi bine să evaluezi calitatea drumurilor din zonă

Link către comentariu

Abia si-a luat omul masina, daca vroia jante de 17 era mai simplu (si mai economic) sa le comande din start. Schimbarea jantelor cu unele mai mari decat cele cu care a venit echipata masina implica si alte costuri suplimentare, care nu sunt de neglijat : alte anvelope de vara. Cumpararea unor jante de 16 mi se pare mult mai justificata, in vederea schimbarii mai tarziu a anvelopelor, pentru iarna. Nu mai vorbim de starea drumurilor...Dar fiecare cu optiunile sale.

Link către comentariu
kleine nu vrei sa pui de 17? Arata cu mult mai bine.....

:coffee_lol: sochaux_s pe golf 6 sunt numai 122 si 160

in fine, dar oricum..vroiam sa zic ca se putea alege o motorizare mai mica cu mai multi CP...de ex: 1.4 122>1.6 102...

Link către comentariu

Da dar cel mai probabil ar fi crescut si pretul de achizitie nu?Si cum toti ne luam masina in functie de buget.....

Frumoasa masina ai.Ar merge o folie pe geamuri,s-ar vedea super cu albul tau.Sa ai parte de ea.In legatura cu schimbatul jantelor pe 17: o sa dea mai bine la aspect si stabilitate insa o sa simti cam tot ce e pe sosea,inclusiv pietricelele.Diferenta la consum cred ca o sa fie nesemnificativa.

@RazvyRULZ: nu vezi diferenta la consum pentru ca iarna pui jantele pe 15,cu care ai consum mai mic,dar creste consumul din cauza frigului de afara deci se compenseaza.Diferenta la consum o poti face vara proband ambele seturi de roti.

Link către comentariu

folie urmeaza sa pun si in legatura cu jantele nu m-am hotarat la dimensiuni inca.

Link către comentariu
  • 1 year later...

ceva poze ? noutati ?

frumoasa foc masina... mi-ar placea tare mult o echipare highline ca a ta !

Link către comentariu
  • 10 months later...

Revin cu mici modificari facute pe timpul iernii.am montat faruri dectane grila fata de R si folie llumar.In viitorul apropiat voi pune jante pe 17 Seattle cele cu negru care sunt standard pe GTD si ma gandeam la bara spate de R line,bara fata de R pe care o am deja si eleronul de R.Ce ziceti merge fata de R cu spate de R line, practic e fix aceeasi bara singura diferenta este spoilerul inferior?

post-38036-0-78136500-1299009751_thumb.j

post-38036-0-27409200-1299009745_thumb.j

Modificat de kleine
Link către comentariu

Faina masina.

Faine farurile.

De unde le-ai cumparat? Cat te-au costat? La montare a trebuit sa modifici cu VAG-ul ceva coding-options ca sa-ti mearga ledurile ca lumini zi?

Numai bine si la mai multe poze cu upgrade-uri.

Link către comentariu

Nu arata deloc rau farurile de la Dectane. Ceva probleme ai avut la instalarea xenonului ? Ma bate si pe mine gandul fie sa iau tot faruri asa, fie sa schimb oglinda de la faza scurta cu lupa.

Kitul cu R si R-line merg foarte bine. Totusi cred ca va fi o problema cu bara de R, care are si ea DRLuri, iar 2 seturi de DRLuri nu sunt estetice. La cat te-a dus bara de R ?

Sfatul meu este sa iti schimbi si suspensia la trecerea pe jantele de 17. Eu am jantele Seattle simple, care au venit cu tot cu suspensie sport si tot pare masina putin ridicata.

Link către comentariu

farurile le-am luat de la kitxenon.ro cu 1670 lei.nu trebuie nici o modificare la faruri sunt plug and play.e nevoie doar de anulatoare de bec ars pentru xenon.Eu le-am anulat de tot ledurile pentru ca oricum nu le vroiam.prima oara le-am anulat sa nu mai maearga pe fara scurta si pozitie sa mearga doar pe daytime numai ca am imobilizat si releul lor de tensiune si mi-a ars calculatorul confort.acum le-am anulat de tot sii nu mai am nici o problema.referitor la bara de R oricum nu vroiam sa pun ledurile din bara si nici nu stiu cat a fost ca mi-a dat-o cadou un prieten.are un colt fisurat dar se rezolva cu fibra de sticla.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!