Jump to content

my new GOLF VI

kleine

Postare recomandată

multumesc mult pentru felicitari.revin cu primele mele impresii despre masina.am parcurs 1700 de km deja (3 drumuri de 500 km).ce sa va spun masina se comporta impecabil.motorul de 1.6 pe care il am eu se comporta bine consumul mediu a iesit in jur de 7.2,cei 102 cai isi fac treaba dar nu sunt spectaculosi.e un motor cu o putere normala zic.calitatea materialelor interioare sunt de inalta calitate.scaunele sport sunt extraordinare si cel mai mult ma incanta pozitia joasa a scaunelor.suspensie buna,stabiliatea in curbe este peste asteptarile mele.parerea mea este ca masina e grozava.

Va prezint si eu ca alti colegi de forum masina mea.

este un GOLF VI HIGHLINE 1.6

ca optionale am optat pentru:

-climatronic

-pachet lumini si vizibilitate II

-RCD 510

mai multe poze :

http://img26.imageshack.us/img26/6243/photo0008.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/9854/photo0009j.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/1969/photo0010d.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/2389/photo0011.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/4854/photo0012m.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/9179/photo0015oxx.jpg

post-38036-1235561152_thumb.jpg

post-38036-1235561209_thumb.jpg

Modificat de kleine
Link către comentariu

post-41649-1235562702_thumb.jpgaceeasi masian o am si eu cu acelasi motor 1.6

am cosnum mediu de 9-10%

am facut 1000km si o am de o saptamana.in schimb am trendline cu pachetul sport interior/

Link către comentariu

eu am mers cu ea 1500km la drum lung si doar 200 in oras si am mers 110-120 sa fac acel rodaj de 1500 de km.eu o am de 1 saptamana si 1 zi.in oras da ia 9-10

Link către comentariu

Bun venit pe forum !!

Felicitari pentru noua achizite... pacat ca iti consuma cam mult :|

Drive Safe ! :D :angry:

Link către comentariu

felicitari Kleine, masina e superba...e identica cu a mea la exterior :D :P

Un milion de kilometri fara probleme iti doresc

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi:) !!. Uite si TL-ul meu tot 1.6.

post-39169-1235569596_thumb.jpg

Modificat de Alexzander
Link către comentariu

Va rog sa il lasati pe om sa isi prezinte masina si sa discutati despre ea.

Puteti sa deschideti topic-uri separate pentru masinile voastre.

Mersi.

Link către comentariu

@ exchange : Eu am un G5 si mi`a spus ca rodajul este pana la 1500 km !!!

Link către comentariu

superba masina ,sa ai parte de cati mai multi km fara probleme ,si un sfat prietenesc da jos de urgenta braduletul cu parfum ca sar putea sa plangi daca se varsa ,face ravagi la plasticele de la consola

Link către comentariu

Ce frumos ii sta alba. :D . e nervoasa rau. La multi km fara incidente neplacute in trafic.

Link către comentariu

Salut.Felicitari, frumos golfu.Sa ai parte de ea asa cum iti doresti tu mai mult.Multa bafta.

Link către comentariu

pai 17129 euro e masina 1.6 HIGHLINE si optiuni de 768 euro.in total a ajuns 17897

@exchance --- sincer mie nu mi-au zis nimic la PBN stiu din ce am citit aici pe forum.am o brosura in manualul de utilizare care spune asa:

Pentru a prelungi durata de viata a noului dvs autoturism va recomandam ca in perioada de inceput (primii 1500km) sa respectati urmatoarele indicati:

- evitati sa depasiti 3/4 din turatia de putere maxima a autovehiculului

- evitati accelerarile bruste

- autoturismul nu trebuie folosit pentru tractare

parintii mei au o octavia 2.0 TDI din 2007 si tot asa scria dar nu prea am tinut cont si am dat in ea din prima zi si nu are nimic merge perfect si are 48000km

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si felicitari pentru alegere, chiar mi se pare ca ii vine de minune Candy Weiss, ii pune foarte bine in valoare partea frontala (grila si spoilerul).

Link către comentariu

mersi mult baieti. am si eu o intrebare?merita sa pun jante pe 17 la motorul de 1.6?nu o traga mai greu sau sa-i creasca consumul?

Link către comentariu

Un rodaj evicient tine intre 1500 si 3000 de km. Daca iti cumperi o masina si "dai in ea din prima zi" o sa iti dai seama pe la 100.000km ca mai bine asteptai un pic..Motorul e rodat pe stand dar absolut tot ce tine de partea tehnica este nou si trebuie menajat (de la planetare la frane si etc).

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

Referitor la intrebarea ta despre jante,e evident ca iti va creste si consumul si va pleca si un pic mai greu de pe loc. (cu cat sunt mai mari jantele cu atat iti consuma mai mult si iti pleaca mai greu).

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Eu pe masina mea am jante pe 18" si nu mi se pare ca pleaca mai greu sau ca a crescut cosumul .... oricum, motorul meu e totusi mare si nu cred ca il influenteaza dimensiunile jantelor.

Referitor la tine, masina ar arata altfel cu niste jante mai mari, INSA tine minte ca esti in Romania, si nu avem cele mai bune drumuri :) Eu de exemplu trebuie sa trec iar pe la AutoSoft sa le roluiesc :icon_thumright:

Link către comentariu

salut, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Referitor la jante, eu am de vara pe 18" si iarna pe 15", diferenta de consum nu simt, insa se simte diferenta la sprint.

Link către comentariu

avand in vedere ca avem aceeasi masina si acelasi motor,te as intreba dc stii in cate valve este motorasul asta 1.6.pe g5 era in 16 valve.asa o fi si p g6?in rest superba masina...incredibil arata albul si negru

Link către comentariu

@exchange -- motorul de 1.6 care il avem noi este in 8V si este si pe golf 5.pe G5 este si un motor FSI (Fuel Stratified Injection) reprezintă denumirea utilizată de Volkswagen pentru motoarele cu injecţie directă de benzină care este 16V de 115cp.

Link către comentariu

stie cineva cum sta treaba cu garantia?ca as vrea ii pun intalatie de xenon cu lupa. si trebuie scoasa sticla la far ca sa puna lupa.nu pierd garantia daca fac operatiunea asta?

Link către comentariu

Eu nu pot sa-ti raspund la inrebarea despre xenoane, pentru ca sunt afon :Driver:

Vreau doar sa-ti spun ca este frumoasa masina, iar culoarea o prinde foarte bine. As fi vrut si eu alb, dar neavand alb pe stoc, m-am 'multumit' cu argintiu :Driver:

Link către comentariu

In legatura cu garantia... Daca iti pui instalatia de xenon de la dealerul VW din orasul tau nu pierzi nici o garantie. Eu am fost la dealerul meu VW si am fost pe subiect cu chestia asta !!!

Le-am spus ca vreau sa imi pun xenon si eu mi-au spus ca daca nu pun de la dealer autorizat VW o sa pierd garantia la toata masina.

Cel mai bine este sa te duci la dealer si sa vorbesti cu ei :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!