Jump to content

My Golf mkV

Zambrotta

Postare recomandată

Salutare !

Dupa lungi rationamente am decis sa intru si eu in grupul posesorilor de masini VAG :)

Am ales un Golf V 1.9 TDI (105cp), echiparea Comfortline.Masina a fost cumparata de la Cardinal Motors(buyback) si are 23000km fiind achizitionata de primul proprietar in Februarie 2004.

Masina are urmatoarele dotari :

-senzori ploaie+lumini

-alarma

-proiectoare

-tempomat

-sertare sub scaunele fata

-cotiera + torpedou refrigerate

-8 airbaguri

-climatronic

-jante "Bristol" 6 1/2 Jx15

si cam atat imi amintesc acum :cool:

Planuri de upgrade :

-remapare ( 131cp :D )

-jante 17" foarte probabil modelul "Indianapolis"

Nu am decat o poza cu masina,dar promit ca uploadez mai multe in curand.

Sunt foarte multumit de masina , in special de nr de kilometrii(verificati pe tester).

post-39256-1235556563_thumb.jpg

Link către comentariu
(...)

Planuri de upgrade :

-remapare ( 131cp :P )

-jante 17" foarte probabil modelul "Indianapolis"

(..)

nu chiar 131, aia era la precendentul model de 1.9 TDI-PD care de la 101 -> 131 il faceai in stage 1 ;)

de pe motorul tau o sa-l poti sa-l duci la 135-140 cp depinzand de softul instalat, tot in stage 1 care e cel mai safe :P

si aici inchei cu detaliile tehnice ca dupa vor tzopaii moderatori pe mine :D

...revenind, masinuta e frumoasa culoarea e misto, silver effect mi se pare o culoare foarte reusita (nu mai zic ca-i i se mai zice si culoarea "anti-jeg" ca depunerile de praf se vad destul de greu :D)

sa pui mai multe poze cu ea, chiar si cu interiorul dar pe zi sa se vada mai bine detaliile :)

oricum s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente :vaidecapulmeu:

:wacko: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Am numarat din nou airbagurile si se pare ca sunt 10.

Revin zilele urmatoare cu poze :D

Link către comentariu

frumosa masina :D tinand cont ca si eu am vrut tot un golf V sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente :alien: app la ce pret???

e lasa airbagurile din partea mea sa nu ai de ce sa le folosesti ;)

Link către comentariu

Pretul a fost 11 000 euro.Masina a fost luata de la Cardinal Motors Constanta(dealerul VW local).

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 10 months later...

Revin la aproape 1 an de cand am deschis topicul (am si uitat de el :icon_thumright: ) cu un update:

I-am montat aprox acum 6luni un set de jante BBS VZ pe 17 cu cauciucuri Falken FK452 225/45R17

Ce parere aveti ?I-ar mai trebui si un set de arcuri sport ?

Cheers !

post-39256-1266428929_thumb.jpg

post-39256-1266428936_thumb.jpg

Link către comentariu

jantele vin foarte bine pe masina dar e dubioasa poza aia cu xenonul....cred ca i termini pe cei din fata...m a orbit pe mine cand am dat click pe :icon_thumright: ea

pune i o masca in fata gt si va capata o alta imagine cu acele jante.

succes cu ea si sa auzim de bine despre ea si despre tine.drive safe :)

Link către comentariu

jantele arata bine, ce iti recomand este vopsirea bandourilor si a manerelor in culoarea caroseriei... in rest, s-o stapanesti sanatos, pare foarte ingrijita :icon_thumright:

numai bine!

Link către comentariu

Multumesc pentru urari si sfaturi :icon_cool:

exchange ,nu am xenon montat pe masina. Sunt becurile stock care vin pe golf :) Poza e facuta cu telefonul ,probabil de aceea se vede asa :)

Am uitat sa scriu in postul precedent dar am o problema cu jantele..Au ET-ul cam mic si cand e masina incarcata ,la denivelari atinge cauciucul pe spate in aripa.

Cum as putea sa rezolv aceasta problema , fara sa schimb jantele ?

Oare gasesc un set de arcuri care sa nu coboare f mult masina dar sa fie foarte rigide ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!