Jump to content

De mult vroiam Golf...

nico3

Postare recomandată

Dupa cum spuneam, de mult doream un Golf, practic de la primul model mi-a placut masina. Am schimbat vreo cinci masini plecand de la Dacia 1300 evident si mereu am zis ca urmatoarea va fi un Golf, acum am reusit.

Deci, sunt membru in forum de vreo 3 luni si am zis sa prezint si eu masina. De altfel nimic deosebit la ea: trendline, dual climatronic radio cd, etc.

"tuning" exterior pana acum, sticker-ul vwforum de pe luneta.

As dori sa pun folie si mi-ar prinde bine sa vad niste poze, cum ar arata doar lateralele spate si luneta pe culoarea mea. Nu stiu daca nu e mare contrastul...

A, n-as vrea sa deranjez cu faptul ca am sters numarul, dar am un motiv personal, oricum e leasing. Multumesc pentru intelegere.

post-38411-1235548029_thumb.jpg

post-38411-1235548043_thumb.jpg

post-38411-1235548064_thumb.jpg

post-38411-1235548070_thumb.jpg

post-38411-1235548078_thumb.jpg

post-38411-1235548086_thumb.jpg

post-38411-1235548094_thumb.jpg

Modificat de nico3
Link către comentariu

frumoasa masina, felicitari pt achizitie

foarte fiabila atat caroseria cat si motorul din ea :D

folia ar da bine, fiind o culoare deschisa, ar arata demential, ti-as recomanda un 20% laterale spate si un 35% luneta (sa ai totusi o oaresice vizibilitate :P)

daca vrei sa te-apuci de tuning exterior ti-ar recomanda urmatoarele "upgrade-uri":

- vopseste capacele de oglinzi in culoarea caroserie

- vopseste manele si bandourile laterale in aceiasi culoare cu caroseria

- praguri nevopsite de GTI, negre pt a continua linia dintre fusta fata si fusta spate ;)

bineinteles ca nu le vei face pe toate odata, in functie de puterea ta financiara (mai ales pe criza asta :cool:), dar in mare acestea ar fi cele mai indiciate :)

dupa aceste modificari o sa poti zice ca ti-ai creat propriul tau nivel de echipare "confort-GTI-line" :P

in rest n-ai de cat sa-i bagi multa motorina, lichid de parbriz si talpa ;)

s-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente neplacute :cool:

:D safe

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi. Totusi 20% pentru folie nu e prea mult, eu ma gandeam la 5% sa nu se vada nimic inauntru (pentru hoti), insa nu stiu cum ar arata, mie sa nu fie contrast prea mare cu celelalte geamuri.

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatos!

Niste sfaturi sa arate mai ok..

Vopseste-i carcasele oglinzilor(cum a spus si colegul Riddler)

I-ai fusta de Young si vopseste-o in culoarea caroseriei

Bandourile Vopsite in culoarea caroseriei

Xenon

Drum Bun!

Link către comentariu

Super, mersi!

Dar, spune-mi ai folie si pe laterale fata? Ce transparenta au? Se vede marfa. Pragurile sunt vopsite sau sunt puse, ca nu se vede prea bine?

Link către comentariu

cred ca colegul are pe fata transparenta 73% ca atat e maxim-ul acceptat de lege :icon_thumright: (daca scade cifra respectiva, adica vrei sa-ti pui un 40% pe fata, o faci pe "barba" ta :rolleyes:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!