Jump to content

De vazut si visat

G60
 Share

Postare recomandată

Hai ca tot vad ca a venit sezonul de visat cai verzi pe pereti macar sa exista un punct de plecare.

http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie-R30.shtml

Aruncati un ochi si prin restul siteului ca-s multe de vazut.

Pt cine prefera mura in gura nah de aici http://www.ame-racing.de/dragracer/galerie.shtml

Salivare placuta ! :icon_redface:

Modificat de G60
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

astea chiar ca sunt grele :icon_redface:,nu avem noi bani de asa ceva fratioru,poate pe viitor mai facem si noi ceva asemanator dar sa ajungem la acest nivel este fff greu la noi in tara,si sunt multi bani de bagat,daca am avea bani de bagat cred ca jumate daca nu mai multi dintre noi am face acest lucru,nu cred ca este posesor de golf 1 si 2 sa nu viseze macar la una din masinile alea

Link către comentariu

Ma gandesc ca vazandu-le poate nu se mai trezesc toti vitejii ca ei au sute de cai putere obtinuti din sticle goale si ambalaje reciclabile :blah_:

Link către comentariu

frate la ce este acolo inca nu suntem de asa ceva cu toate ca daca ai avea bani si dintr-un motor de 1.1 cu turbo pe el o dai in ceramica prin motor cu nebuneli si ajungi la ceva cai cat nici nu te gandesti asa ca noi decat putem sa salivam si de ce nu sa mai furam si cate o ideee de acolo pentru proiectele noastre

Link către comentariu

Mdah eu is mai neavenit cu motoarele asa ca te rog explica si mie ce ai vrut sa zici cu ceramica prin motoare ca nu stiu ?!?!

Multumesc anticipat !

Link către comentariu

nimeni nu cred ca intelege ce vrea sa zica... pana o invatza sa delimiteze propozitiile principale de cele secundare e cale lunga

legat de ceramica... probabil o modificare specifica daciilor :) ( un bibelou un goblen ceva)

Modificat de o_kh3
Link către comentariu

Facute stil dragster masinutele alea.

Link către comentariu

Scuze o_kh3 dar eu nu cred ca u stii destule despre motoare si cu ce se manaca ele ca sa avem noi doi o discutie despre motoare mai ales cele la care sa inceput sa se faca anumite componente si angrenaje din cermica pentru a rezista motoarelor puternice si turatilor .

Apropo asta este un forum despre masini nu despre cat de gramatical vorbesc membri forumului .

Spor la munca cu proiectul tau mk 1 sper sa iti iasa frumos .

Link către comentariu

bun,

arata-mi mie angrenaje si componente din ceramica pentru 1.1

Link către comentariu

daca ai destui bani poti sa le faci la comanda in afara

doar la topic ii spune de vazut si VISAT deci visam si noi la 1.1 cu 120 de cai si chetii dinastea nu ?

Link către comentariu

Cand am zis "visat" m-am referit la chestii realizate sau realizabile nu la SF-uri.

Disponibilu eu ii dau dreptate lui 0kh3 si iti spun clar ca visezi.

Numai ca mie te rog nu imi servi faza cu "la cate cunostinte am eu nu are rost sa discut cu tine ca esti prea nestiutor", vreau o lista cu masinile si reperele care stii tu ca le au din ceramica.

Multumesc anticipat si astept lista (exclude din ea discurile de frana ceramica gen Porsche Carrera GT)

P.S. Sper ca faci diferenta intre piese din ceramica si cu "ceramic coating" da ?

Modificat de G60
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Stiu ca nu are legatura cu Mk1 si Mk2 dar totusi e o chestie care merita vazuta si nu puteam sa o postez in aria de Mk5 nu de alta dar ei sunt mult mai preocupati de climatronic, bixenon si scaune electrice cu nspe reglaje decat de swapuri extreme si idei nastrusnice asa cum suntem noi astia cu cazanele :) . Prin urmare enjoy ---->

http://www.youtube.com/watch?v=7JDSm7LLAs4...feature=related

Modificat de G60
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!