Jump to content

Black is magic!

tequilla

Postare recomandată

Salut! Imi face o deosebita placere sa va prezint noua mea achizitie (amanta spun unii)!

Este vorba despre Skoda Octavia 2 FL MY2009 - 1.9 TDI 105CP - astazi a implinit 2 saptamani si 900 km. :D

Varianta de echipare este Business, iar optiuni in plus are:

- MAXIDOT

- Radio MP3 Bolero

- Senzori parcare spate

- Scaune incalzite

- ESP

- volan + schimbator piele

- scut de protectie

- alarma

- pregatire telefon

- stergator luneta

- jante "Lyra"

Pretul de achizitie a fost 20.000 Euro si a venit in 45 de zile de la momentul comenzii.

Momentan sunt in perioada de rodaj, dar pot sa spun ca este o masina reusita din toate punctele de vedere (parere personala si subiectiva :P ).

Va multumesc pentru atentia acordata si va urez km cu sase zerouri fara nicio problema!

post-19773-1235424206_thumb.jpg post-19773-1235424227_thumb.jpg post-19773-1235424250_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa..sa o stapanesti sanatos..si poate reusesc sa o vad si eu live.ca suntem din acelasi oras :D ai grija de ea si toate cele bune

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!.....ce sa zic..o bijuterie,sa ai grija de ea ca...e o vorba cum o tii asa o ai..Culoarea e foarte bine aleasa,stergatorul spate iti spun din experienta ca e foarte util,la fel si maxi-dot-ul ESP-ul si multe altele..am si eu o curiozitate..cum sunt proiectoarele cu cornering?te ajuta mult?Numai Bine!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!

Un singur lucru nu imi place: motorul! Cred ca era mai bun un 1.8 :rolleyes:

Sanatate!

Modificat de rex
Link către comentariu

Frumoasa pe negru , stim de ce :P

Motorul de 1,8 consuma cel putin dublu ...

Am si eu o intrebare nu am vazut la nimeni poze cu plafoniera, poti pune o poza cu consola de la plafoniera? nu stiu cum s-a modificat ...ms si bafta!

Link către comentariu

Incet incet se inmultesc posesorii de OII facelift :) Cea mai faina OII cu facelift de pe forum . Sa o folosesti sanatos :P

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

incet incet apar O2 facelift si pe aici - felicitari

te rog si pe tine cum am mai rugat si un alt coleg (dar care din cate am vazut nu a postat) daca intr-o sedinta foto a masinii ai putea sa-i faci niste poze la stopurile spate aprinse ca sa le compar cu cele normale

mersi si la multi Km

Modificat de arkashu
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari si aprecieri!!!

Referitor la motor: am ales 1.9 din doua considerente, fiabilitate si consum. Inainte am avut un Passat B6, 2.0 TDi care m-a dezamagit destul de tare...

Plafoniera e in principiu la fel; au mai aparut in spate luminile pentru citit.

Proiectoarele lumineaza mult mai in lateral decat varianta anterioara.

Voi face maine, ziua, mai multe poze cu plafoniera si cu stopurile.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km. Cat te-a costat? Cred ca esti singurul posesor deocamdata de OII Neagra din GL.

Am vazut-o prin oras, superba masina. Inca o data sa fiti fericiti impreuna :blink: .

Link către comentariu

Astazi masina a implinit post-19773-1235585919_thumb.jpg

Inseamna ceva 35 CP insa nu prea mult (raportat si la greutate).

Motorul de 2.0 TDi (+DSG) m-a dezamagit mai ales din cauza fiabilitatii.

Am avut probleme cu volantul, 2 injectoare, pompa de motorina din rezervor, etc. (in total vreo 3500 Euro).

post-19773-1235586456_thumb.jpg post-19773-1235586492_thumb.jpg

Modificat de tequilla
Link către comentariu

Salut! As vrea sa te intreb si eu ceva (poate ca nu-i locul potrivit aici...dar trebuie...): spune-mi si mie de la care din consilierii de Skoda Ivas ai luat-o, si daca ai obtinut vreun discount sau... altceva, avand in vedere perioada de criza in care ne aflam...

Multumesc!

A, si inca ceva: daca ai putea sa mai faci ultima poza din nou, tot asa noaptea, dar fara ,,felinarul ala a/prins in poza" si o data cu pozitiile aprinse si a 2-a oara cu becurile de la frana aprinse.

Multumesc inca o data si scuze daca te-am deranjat prea mult! :offtopic:

Modificat de dpc
Link către comentariu

merci mult pentru poze... sper sa se potrivesca prinderile de la cea noua la a mea ca este urmatoarea modificare...

Link către comentariu

felicitari pt alegere, cum zicea cineva mai sus, din ce in ce mai mult posesori de O2FL

Link către comentariu
  • 6 months later...

Revin cu impresii dupa aproximativ 12.000 km: masina se comporta excelent, pana acum nu am avut nicio problema.

M-am intors recent dintr-o excursie in Europa: Romania - Ungaria - Austria - Italia si retur ( 4005 km ) si pot sa spun ca a fost o adevarata placere, mai ales ca la intoarcere am condus aproape 2000 km continuu. Consumul a fost de 4,8 l/100km ( pe computer-ul de bord ), doua persoane, bagaje super full, viteza 120 - 130 km/h.

Dupa ce m-am intors am adaugat 250 ml ulei ( 12.100 km ), si nu fiindca s-a aprins vreun senzor, ci fiindca am vazut ca scazuse putin nivelul si am vrut sa fie la maxim.

De greierasi inca nu am avut parte si sper sa nu am.

Intr-un cuvant sunt super mutumit!!!

Link către comentariu

Abia ce imi laudasem si eu masina si hop, intr-o dimineata ma trezesc cu o zgarietura de toata frumusetea pe usa dreapta spate si aripa dreapta spate. Zgarietura facuta cu simt de raspundere, pana la tabla ( probabil cu vreun cui ceva ). SALUT CU ACEASTA OCAZIE MARLANUL DE ROMANIA!!!

Si poze de la "fericitul" eveniment

2

post-19773-1253554981_thumb.jpg

post-19773-1253555202_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce le-as rupe degetele la astia ... oh, numai de as prinde unu. MELTENI!

Cam tarziu iti spun, dar welcome to the family! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!