Jump to content

VW Lupo 1.0 benzina

florin1

Postare recomandată

De astazi langa Passatul meu va fi parcata masina sotiei, un VW Lupo 999 cmc, benzina, 124000 km, cumparat chiar astazi. Masina este adusa din Italia, un singur proprietar acolo, tot o doamna. Masina este fabricata in anul 2001 si este intr-o stare foarte buna. Am fost uimit sa vad ca este foarte "vanjoasa" pentru un motor de un litru si ca este foarte inchegata. Si mai mult am fost surprins sa-i fac plinul cu numai 100 de lei, rezervorul avand cred ca in jur de 30 de litri. Este destul de dotata tinand cont de clasa masinii si anul de fabricatie: aer conditionat, geamuri electrice, ABS, jante aliaj, inchidere centralizata. Urmeaza in cateva zile sa-i schimb distributia, filtrele, uleiul, placutele de frana. Taxa de inmatriculare este f. mica: 73 euro, pentru ca are un motor mic si este euro 4 si a fost adusa inainte de 15 decembrie. Am uitat pretul: 3700 euro.

post-8925-1235410978_thumb.jpg

post-8925-1235410992_thumb.jpg

post-8925-1235411004_thumb.jpg

post-8925-1235411013_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa buburuza :)

ideala pentru un oras mare cum ar fi Bucuresti sau Constanta :>

ai grija de ea ... multi km fara incidente :)

Link către comentariu

multumesc frumos. in curand si poze cu interiorul dupa ce montez un casetofon vw beta pe care l-am comandat deja de pe forumul nostru, pt ca avea pus un alt cass si mie imi plac lucrurile originale.

Modificat de florin1
Link către comentariu

Multumesc. La lupo vreau sa-i schimb si jantele pentru ca sunt totusi prea mari, sunt pe 15 cu cauciucuri 195/50/15 si vreau sa iau pe 14.

Link către comentariu

Eu zic ca ai facut o achizitie buna cu acesta masina, pretul e ok, arata bine si e perfecta pt mersul in oras.

Apropo de jante eu am pe fabia aceeasi dimensiune si e ok, dar cred ca intr-adevar nu sunt potrivite pt Lupo.

Ce consum are masina?

Link către comentariu

Deocamdata am facut primul plin si inca nu am realimentat, deci nu stiu cat consuma. Dar cred ca este un consum mic. Si eu cred ca este o achizitie corecta si este numai bun pentru sotie.

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!