Jump to content

Fabia mea

slowdriver

Postare recomandată

A venit timpul sa imi prezint si eu masinuta. Este o Skoda Fabia din 2005. motor 1.2 HTP benzina, cod motor BME.

Ca dotari din fabrica are:

- AC, culoare metalizata (gri grafit), interior in 2 culori - gri si bej, jante aliaj pe 15" 195/50 R15, proiectoare, volan, schimbator si frana de mana imbracate in piele, geamuri electrice fata, oglinzi reglabile electric si incalzite

Dar i-am adus si eu cateva imbunatati de ordin estetic:

-faruri cu lupa si xenon(Philips) pe faza scurta si in proiectoare

-grila fara sigla de la MS Design

-ornamente carbon look de la Milotec pt oglinzi, capac rezervor, sigla haion si praguri

-adaosuri bara fata, bara spate si praguri de la Milotec

-eleron Milotec

-stopri FK

-folie 3M luneta, geamuri fata si spate

Cam atat imi vine in minte acum.

Niste poze:

y0bsb4omzvi2v5cjr58u_thumb.jpg

cga8wgl6o1s59k0llm_thumb.jpg

5g1qhlrvjkhkeqeh639_thumb.jpg

ic2ie3d48miu2vgehhsy_thumb.jpg

Si inca una cu sora mai mare

wwifcxou9pnwpj8gncdc_thumb.jpg

Modificat de slowdriver
Link către comentariu

Noi o stim :) de la intalniri si din cartier , nu e asa vecine?...

Super bine arata masina , ar merita o suspensie si niste jante dar nu se preteaza la motorul tau, macar sa faci o vopsire a ertierilor in alta culoare ceva gen verde inchis sau rosu.

Oricum cea care o sa fie senzatie e cea din toamna...

Bafta!

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa ... si ingrijita ca la carte.

Sa te plimbe cati mai multi km fara evenimente neplacute! :)

Link către comentariu

Arata foarte bine.Km multi-multi-multi si incidente,daca este posibil,niciunul.

Apropo,farurile sunt in.pro?

Modificat de CCristi
Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri.

@gabriel Din pacate mai e mult pana la toamna :)

@CCristi Farurile sunt intr-adevar In.pro.

Link către comentariu

Foarte frumoasa, personal i-as schimba jantele si poti sa pui linistit tot 15 ca sunt mai ieftine, iar daca le mai vinzi pe astea care le ai pe masina diferenta o sa fie destul de mica.

Si i-as da jos stickerele sa arate mai clean, tot nu inteleg rostul la aceste stickere si pe zi ce trece vad tot mai multe masini incarcate cu asa ceva.

Bafta in continuare cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente nedorite. :eek:

Link către comentariu

@zullu z sincer nu stiu ce este cut off

@Auras jantele nu o sa le schimb pt ca alte jante avand calitatea celor OEM sunt scumpe si nu cred ca merita. Si oricum mie imi plac ;) Stickerele sunt cu firmele ale caror produse le am pe masina(inclusiv sistemul audio). Masina arata astfel de aproximativ 2 ani

Modificat de slowdriver
Link către comentariu

cutoff ii linia care se formeaza atunci cand proiectezi lumina farurilor pe un perete.

lupele de halogen ( aftermarket - ebay ) au un cutoff de genu __/ __/ iar lupele de xenon ( oem ) au cutoff de genu __/``` __/```

Ma intereseaza cum ii la tine pt ca si eu am lupe si HID, dar cutofful ii de halogen si omor toti pietonii de pe partea dreapta ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!