Jump to content

Skoda Octavia 2 FL

CaTch

Postare recomandată

Salut! este prima mea postare pe forum pentru ca abia acum o saptamana mi-am luat masina de la dealer. Este vorba de Skoda Octavia 2 FL echipare elegance culoare Bej cappucino. Motorul este cel de 1.6 benzina. Ca optionale am urmatoarele:

- radio cd mp3 Bolero

- stergator luneta

- senzori parcare spate

- maxi-dot

- duze stropitoare incalzite

Asa ca impresie ... ce pot sa spun? deocamdata sunt inca in stadiul in care descopar in fiecare zi cate o chestie noua de care nu stiam ... de exemplu atunci cand o inchid si tin apasat butonul... se pliaza oglinzile.

ar mai fi multe de spus dar cum ziceam ... sunt la prima postare. v-as ruga sa imi spuneti asa in mare cum credeti ca ar trebui sa o conduc. Unii spun sa nu trec de 3000 de rpm, altii spun sa ma dau la ea ca asa cum o invat asa o sa fie si in continuare. In scurt timp sper sa revin si cu poze.

Modificat de CaTch
Link către comentariu

sa nu depasesti 3000 rpm vreo 1500 -2000 km.si unde sunt pozele?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

cati cai putere are?

care mai este pretul, de unde ai luat-o?

te intreb pt ca am un amic care vreau sa-si ia si el si ma intreba pe mine ce parere am.

mersi.

Link către comentariu
cati cai putere are?

care mai este pretul, de unde ai luat-o?

te intreb pt ca am un amic care vreau sa-si ia si el si ma intreba pe mine ce parere am.

mersi.

f bine ca ma intrebi ... desi trebuia sa dau eu detaliile astea.

102 CP are. iar ca pret ...undeva la 17.500 nu pot spune exact. daca vrei sa afli pretul exact poti intra pe skoda.ro si face o configurare. e luata de la porsche bucuresti aviatiei si pretul a fost negociat ... obtinandu-se un discount de vreo 400 de euro parca. Nu cunosc detaliile prea bine deoarece masina este luata pe firma unei rude.

Link către comentariu

Nu mai folosi quote, foloseste fast reply sau add reply daca vrei sa raspunzi celui care este fix cu ultimul post , nu are nici o logica , ne dam seama ca lui ii raspunzi ca se pastreaza o linie a discutiei.

Asteptam poze...

Ca si pret mi se pare destul de mare comparativ cu ce au pus pe ea , elegance-ul vechi e mult mai ieftin, dar na, e vechi.

De condus incearca sa nu abuzezi de accelarari din alea pana in blana in rest pana la 2 sau 3k de km mergi mai relaxat sa te obijnuiesti cu ea si ea cu tine.

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos si fara incidente/probleme!

Ca o intrebare, cate Kg are..sunt curios . Ma refer la cat e scris in talon ca pe site am vazut..dar la a mea e diferenta

Link către comentariu

inca nu am inmatriculat-o ... revin cu un raspuns in momentul in care voi avea talonul

Link către comentariu

am revenit cu pozele cum am promis. Ca o parere chiar mi-ar placea sa ramana cu numerele rosii pt ca arata f bine asa :D))

16022009571.jpg

16022009572.jpg

16022009573.jpg

16022009574.jpg

16022009576.jpg

16022009577.jpg

16022009578.jpg

16022009579.jpg

Modificat de CaTch
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea.Sa o stapanesti sanatos :vwrullz:.Se vede ca erai pe cale sa o uzi(sampania):argue:

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Ma bucur ca va place culoarea. Eu initial vroiam sa o comand pe visiniu ca vazusem superb pe visiniu si imi placea la nebunie. Dar afland ca la octavia nu este aceeasi nuanta ca la superb si nevazand una pe visniu live am decis sa raman la bej cappucino :).

chiar am vrut jante pe 16", dar asta ar fi insemnat sa renunt la optionale. Si chiar nu cred ca aveam la ce sa renunt. Si asa sunt cam putine :P

Link către comentariu

La cum arata masina si la ce optionale are merita jante mai mari .. dar astea se pot pune si in viitor :vaidecapulmeu: Sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Salut.Tare de tot masina(modelu nou),super.Sa o conduci cit mai lejer primi 3000 de km.Bafta.

Modificat de bubes1600
Link către comentariu

Sunt curios daca o sa se faca Octavia RS derivata din acest model ... Sa o stapanesti sanatos !

Daca iti iei jante mai mari, sa mergi cu grija .... eu am de 18" si sunt abonat la AutoSoft de cel putin 2 ori pe an, la roluire ....

Ar fi misto sa te apuci sa o tunezi :)

Link către comentariu

s`o stapanesti sanatos si fara evenimente!

foarte frumoasa culoarea!!

Link către comentariu
s-o stapanesti sanatos si fara incidente/probleme!

Ca o intrebare, cate Kg are..sunt curios . Ma refer la cat e scris in talon ca pe site am vazut..dar la a mea e diferenta

am inmatriculat-o si in talon sunt trecute 1330 de kg. bZ1 si razvand multumesc pt urari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!