Jump to content

Demontare far

spoon
 Share

Postare recomandată

Salutare , vreau sa dau farurile jos de pe masina , in afara de cele 2 suruburi de sus imi puteti spune va rog daca mai exista si altele si care este procedura . MULTAM

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa dai spoilerul fata jos si dupa o as observi care suruburi mai sunt de desfacut.

Link către comentariu

Trebuie sa dai spoilerul fata jos si dupa o as observi care suruburi mai sunt de desfacut.

cam urat , speram sa scap mai ieftin .MS.

Link către comentariu

Cel mai frumos se dau farurile jos la Volvo S40. Se scoate o tabla de blocaj si farul iese prin tragere din niste locasuri. Ramane prins doar in mufa!

Link către comentariu

Cel mai frumos se dau farurile jos la Volvo S40. Se scoate o tabla de blocaj si farul iese prin tragere din niste locasuri. Ramane prins doar in mufa!

faza e ca s-au cam aburit dupa ce mi-am pus xenon si nu imi dau seama daca este de la etanseitatea capacului din spate care nu se inchide perfect din cauza firelor de la becul xenon sau s-a dezlipit pe undeva geamul frontal si intra apa la spalatorie.

Link către comentariu

Cel mai probabil e de la capace, mai ales ca zici ca sunt niste fire care ies din far... Eu am umblat la faruri - ambele - ( cand am schimbat becurile la faza scurta ) am pus capacele inapoi si nu am nici o problema legat de condens/aburire faruri.

De la geamul frontal ar putea fi, doar daca ai avut vreun accident, sau daca ti-a sarit vreo piatra in far, sau ceva similar.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Este si opinia mea, capacele din spate sunt "vinovate", poziţia lor mai exact. Chestie păţită şi de mine, am schimbat un bec la poziţie şi nu am aşezat bine capacul, poziţia e de-a dreptul imposibilă la farul din dreapta, din cauza filtrului de motorină. La prima spălare, s-a aburit farul urat de tot. Am lăsat-o cateva ore la soare (era vara), fără capac

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Farurile nu sunt etanse oricum din fabricatie si nu ca o eroare ci pentru faptul ca asa se fac voit. Ideea e sa se aeriseasca ca sa nu existe un punct in care diferenta de temperatura sa presupuna formarea condensului. Daca scoateti un capac mic de la far nu se va mai aburi, problema e ca in timp se umple de praf. Problema exista si la masini de 5-6 ori mai scumpe decat Ibizele noastre, masini fara xenoane puse, masini la care nu sta proprietaru sa desfaca capace etc deci sunt asa cum le-a lasat fabrica.

Modificat de SORAN
Link către comentariu

• 9 months later...

acum cateva zile mi-am gasit masina lovita in parcare.a fost atinsa bara fata si s-a lasat putin in jos , cam 1 cm , deci farul nu mai e"lipit" de bara .acum cand pun mana pe far se misca destul de tare.suporturile farului nu sunt rupte , intrebarea mea este daca mai are alte suporturi care s-au rupt , sau pur si simplu bara il tinea fix?

Link către comentariu

Farul are prinderi si in partea de jos, ca sa ajungi la ele trebuie sa dai jos bara.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Multumesc de reply , deci probabil ca va trebui schimbat,e asta e oricum era mereu aburit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!