Jump to content

parbriz fabia

flopem
 Share

Postare recomandată

am parbrizul crepat la fabia,si am cautat pe net si am gasit la 490 ron si la 290 ron doar ca ala mai ieftin nu era disponibil in stoc.

am vazut asta pe www.marctec.ro

stie cineva un punct sau un site unde se vand parbrie ieftine? indiferent unde in tara!

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gimarom Bucuresti 2 , Bucuresti , Str. Dr. Constantin Istrati Nr. 41-51, sec. 5 , Tel: 021 337.22.33 / 337.33.66

Link către comentariu

Am schimbat parbrizul la Gimarom cu vreo 4 luni in urma. Daca-mi aduc bine aminte avea disponibile 3 variante. Simplu - 450 de lei, cu tenta verzuie - 490 de lei si cu tenta si parasolar - 520 de lei.

Link către comentariu

Uita-te la oferta actualizata (este un buton de accesat pe pagina in partea stg.), si vei vedea in lista preturi si la parbrizele de Skoda Fabia , depinde si din ce an e masina. :) http://www.unilot.ro/ mi se pare ca 327 ron daca retin.

Modificat de Alinrac
Link către comentariu

Daca-mi aduc bine aminte...

...preturile includeau si manopera.

Zic de astia in ideea ca au ateliere in mai toate orasele mari si s-au miscat bine cand am avut nevoie.

Succes

Modificat de MarlboroMan
Link către comentariu

• 2 weeks later...

la unilot se lucreaza bine, am schimbat si eu parbrizul la ei..si preturile si ok

Link către comentariu

• 8 months later...

Stie cineva in Constanta un cimitir de masini unde ar fi si Skoda Fabia Sedan? Am cateva parti componente uzate si vreau sa le schimb mai ieftin. Multumesc anticipat.

Cu respect

Link către comentariu

• 4 months later...

Pentru Bucuresti recomand Ager service... eu am fost multumit de ei.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pentru cei din jud. Timis si imprejurimi, pe Calea Lugojului , firma Tripon, preturi bune/marfa de calitate

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Eu mi l-am schimbat acum o luna la Marctec (Bld. Timisoara nr. 92,

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut,

Si eu am aceasi problema cu parbrizul. Trebuie sa il schimb deoarece mi-a facut cadou o masina din fata o pietricica in coltul din dreapta jos al parbrizului.

Ideea este urmatoatoarea: Daca observati pe toate anunturile de skoda fabia spun ca au parbrizul incalit. Dupa ce am dat cateva apeluri pe la service-uri, acestia mi-au spus ca nu exista si ca puctele din jurul parbrizului pe margine sunt de ornament.

As dori sa stiu daca au sau nu dreptate pentru ca acest lucru conteaza in schimbarea parbrizului de la masina. (Sa stiu daca o sa caut unul cu incalzire sau nu)

Multumesc,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!