Jump to content

VW Golf IV Edition

adi81

Postare recomandată

iata si surpriza pe care am avut-o azi cand am plecat cu masina din parcare :( :

dsc00577e.th.jpg

Link către comentariu

In legatura cu mansonul de la schimbatorul de viteze te poate ajuta TIBI_84 , am cumparat de la el acum cativa ani un manson si acum arata ca in prima zi.

Sa o stapanesti sanatos,imi pare rau pt incidentul din parcare.

Link către comentariu

n-am observat ca e in doua usi, scuze :P...

Imi pare sincer rau pt incident...din pacate traim in Romania. Si eu dimineata ii fac o inspectie tot roata pt ca oricand te poti astepta la noi la asa ceva !!!

Link către comentariu

@But_Fns: mersi de info :)

@Miky_xXx: asa e romania...trebuie sa ai grija de masina si in garaj :somnmare: ;)

@Mrs10Gbr: multumesc... si tu la fel :cool: :Driver:

Link către comentariu

mersi...o sa am :blah:

dsc00578a.th.jpg dsc00570y.th.jpg

azi a primit masinuta cauciucurile de vara :icon_thumright: nu am poze cu ele dar o sa pun zilele urmatoare

Modificat de ady1981
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

de ceva vreme nu am mai postat pe aici....ieri am primit masina o polisare,dar numai de luciu...am sa revin si cu poze zilele urmatoare...Paste Fericit la toata lumea!!!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumosi kilometrii..sa te mai serveasca bine inca de 3 ori pe atat si te poti declara satisfacut :blah_:

Link către comentariu

:coolpics: frumoase jantele

cat mai multi km fara evenimente :)

Link către comentariu

mersi TIBI_84 ... am sa te caut vara asta cand dau de ceva banuti de cheltuit pe masina sa ma ajuti cu un manson pt schimbator...numai bine :coolpics:

Link către comentariu
HF_Integrale

Imi place masina ta. Buna alegere. E cu adevarat deosebita! :D

Link către comentariu

cu mintea de acum as fi ales altceva cu siguranta :D ma refer la motor...as fi ales fara retineri 1.8T...dar acum 3 ani juma nu prea aveam io habar de ce ii bun si ce nu...totusi e ok...ma declar multumit :)

Link către comentariu
HF_Integrale

Las' ca si motoarele aspirate sunt foarte bune. Mai putin spectaculoase, dar compenseaza pe alta parte... :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

motorul asta de 2.0l ar fi trebuit dus la mai multi caluti...altfel ar fi fost cu 130-140 caluti...se pare ca VW a preferat sa il faca Euro 4 :ceuameni: :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...

un mic update.masinuta a primit:

-discuri frana spate noi

-placute frana spate noi

si o spalare :)

post-10867-1245963885_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 7 months later...

Salut 'vecine', cred ca te-am mai vazut prin trafic in Sigh., mi se pare cunoscuta masina de 2.0; oricum, bafta si drumuri bune!

Link către comentariu
  • 8 months later...

Salut Adi, unde iti speli masina de obicei? Si polish unde ai facut?

Drive fast&safe! :Driver:

Link către comentariu

salut.demult nu am mai fost pe-aici.vecine...masina nu o mai spal la sighisoara ca m-am mutat la brasov.inca nu am spalat-o nici aici.nu am apucat inca.un polis ma tenteaza acum.mai vedem.bafta

post-10867-1287653092_thumb.jpg

Modificat de adi81
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!