Jump to content

VW Golf IV Edition

adi81

Postare recomandată

Salutare.cred ca a sosit timpul sa imi postez si eu masinuta aici :offtopic:

Masina am cumparat-o in decembrie 2005 din germania.pe-atunci avea aproximativ 138.000km.dupa 3 ani de tara si cateva probleme cu masina am ajuns la 164.000km :icon_thumright:

Masina a costat 5.700euro + taxe inscriere si accize = 8.200 euro pret final ;)

VW Golf IV 2.0i Edition, an fabricatie 2000, 115 CP

Dotari:

-Computer bord

-Climatronic

-ABS,ASR,ESP

-4 airbag-uri

-Inchidere centralizata cu alarma de fabrica

Imbunatatiri:

-Jante PLW PV cu cauciucuri Good Year Eagle Vector 205/55/16

-Folie omologata

-CD/MP3 + USB player SONY CDX GT 610

-Boxe originale fata + Kenwood spate

In viitor:

-Multe, dar depinde de buget :P

Cam atat :) Astept pareri :D

post-10867-1235316532_thumb.jpg

post-10867-1235316556_thumb.jpg

post-10867-1235316628_thumb.jpg

post-10867-1235316755_thumb.jpg

Link către comentariu

stii cum e...omul vrea multe...depinde de buget...

dar daca stau bine cu bugetu ar fi:

eleron luneta

suspensie sport

probabil si ceva exterior(inca nu stiu ce) :)

as schimba si scaunele cu ceva recaro

cam atat imi vine in minte acum :D

drive safe!!! :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

2.0, uau! :o Ce'ti poti dori mai mult de atat? Mai e si in 2 usi, nu vreau sa ma gandesc cum se "infige" :wub: Ai grija mare de ea, si bafta cu modificarile! Si eu as vrea multe, dar bugetul...mama ei de criza! :icon_thumleft:

Link către comentariu

o sam grija de ea...de alta nu prea este buget...cat despre motor nu e e ff performant..are doar 115 cp...dar pt mine e ok...sa mearga si sa nu am probleme...asta e important :icon_thumleft:

Link către comentariu

cu 10 cai mai mult ca un 1.6. nu e mult dar sunt convins ca se simt, mai ales ca are si 400 cc in +. Super masina, super arata motorul. Sa o plimbi sanatos si ea pe tine la fel. !!!

Link către comentariu

sincer nu stiu cum se simt astia 10 cai..inca nu am condus golf cu motor de 1.6 sa vad care e diferenta...nu cred ca e mare...si voua va doresc multi km fara probleme :rolleyes:

Link către comentariu

Salut, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme. O intrebare am motorul tau mananca ulei pentru ca am un prieten tot cu un golf 4 2.0 benzina caruia in 15 000 de km i-a luat cam 3 litri de ulei?

Link către comentariu

salut.deci motorul din fabrica asa e facut.mananca ulei.al meu la 10k km tre sa completez cateva 3-4 sute de grame.cam mult ii ia la prietenul tau.acolo ceva nu e in regula.ce tip de ulei foloseste?pt ca ,conteaza ff mult uleiul.eu am acum 2500km cu castrol magnatec 5w40 si inca e la nivel.nu a scazut deloc.bafta

Link către comentariu

Pot sa spun ca am ramas putin uimit.Spre rusinea mea este prima data cand vad un Golf IV coupe,si o premiera pentru mine ar fi ca are si motor de 2.0.Banuiesc ca se misca destul de bine,esti intradevar speciala :cool: .Bafta si cati mai multi km bineinteles fara probleme!

Link către comentariu

Frumoasa, frumoasa si ar putea fi si mai potenta macar asa la imagine cum ziceai si tu cu o suspensie sport, un eleron finut sper sa ii faci ceva modificari ca de, altfel nu ne "simtem" bine. :cool:

Sa ai grija de ea si ea de tine.

Link către comentariu

frumoasa masina. dar am o nelamurire...cum asa e facuta sa pape ulei?? din cate stiu numai cele in 2 timpi sau cel renesis papa ulei.

apropo de consum cat papa in oras?

Link către comentariu

multumesc de urari ;)

@infoschumi: ce sa zic de cum se misca: merge si se tine bine inca :D motorul nu este extraordinar...s-ar fi putut si mai bine...

@Borisake: cand o sa dau iarasi de bani o sa ma puc sa mai fac cate ceva...nu am ganduri mari...la aspect as mai lucra cate ceva...nu vreau ceva exagerat...doar finut...deocamdata sunt somer :( no moneyyyy :(((

@Bronzatu: nu mai gasesc topicul pe vwvortex...din cate am citit (si inteles) trebuie segmentat motorul din nou ca sa scapi de consumul asta de ulei...la mine nu e exagerat...am facut schimul de ulei acum vreo 2500 km...am bagat castrol magnatec 5w40...pana acum e la nivel...inca nu a papat deloc...eu cred ca depinde si de uleiul e care il folosesti...am folosit inainte agip 10w40 si cam papa din el...intre schimburi am completat cam 4-500 g...de consum ce sa zic: sighisoara e mica...nu e ff aglomerata...daca traversezi dintr-o parte in alta ai 2 semafoare :D iarna cam 11-12%...acum ca a dat caldura mai scade...depinde si cat ma plimb....la 20 km facuti scot cam 9-9,5% mers babeste....daca ma apuc sa ii dau linistit ajung la 10-11%...eu zic ca e acceptabil pt un motor asa mare...bafta la toti si km cati mai multi fara probleme :cool: :D

Link către comentariu

intradevar ok consumul.

si eu am vrut sa iau cu acelasi motor dar mi s-a parut mai convenabil a meu pt ca...diferenta de cai e mica, inmatriculat + taxe erau mult mai mari + un consum putin mai mare.

Link către comentariu

un mic update de poze:

dsc00552h.th.jpg dsc00553u.th.jpg dsc00555f.th.jpg dsc00560x.th.jpg dsc00561r.th.jpg

ma plictiseam si am zis sa mai fac cateva poze :icon_thumright:

are cineva idee ce as putea face la schimbatorul de viteze sa nu mai arate asa urat?

dsc00563p.th.jpg

si inca o intrebare.cum se poate da jos grila de la boxele din spate?as vrea sa mai pun niste boxe acolo.am un set de boxe magnat acasa si le tin degeba.

dsc00564h.th.jpg dsc00565.th.jpg

Link către comentariu

grila de la boxele din spate nu se poate da jos...se da fata de usa cu totul si nu este greu. da-i un search si o sa gasesti un topic despre asa ceva. :icon_thumright:

Link către comentariu

Miky_xXx faza e ca masina e in 2 usi...nu stiu daca o sa gasesc vreun tutorial pt asa ceva...am sa caut...poate poate gasesc ceva...mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!