Jump to content

Replica RNS 510

Florin1up
 Share

Postare recomandată

Depinde de generatie.Eu nu am vandut niciodata 723v uri dar stiu cum a fost cu cele de Audiosources. Primele 3 generatii aveau un singur logo si trebuia rescris firmwareul cu logo respectiv. Versiunile mai noi aveau intradevar mai multe logouri si trebuia intrat in factory settngs pt a selecta pe cel dorit

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am achizitionat un aparat Audiosourses ANS620 de pe un site romanesc.

Totul merge bine (montat la o firma specializata) insa am o singura problema: se blocheaza cand reda fisiere .mp3 de pe SD sau USB.

Citeste bine 2-3 melodii si apoi nu mai merge, apas butonul de play si nu face nimic.

De pe CD merge bine. Am incercat mai multe SD carduri si face la fel.

Cum as putea rezolva problema?

Modificat de Adrian 80
Link către comentariu

verifica ca fisierele mp3 sa nu fie vbr si in mod special vbr320. Nu digera bine aceste formate.

Link către comentariu

trebuie sa te uiti pe un computer la propietatile fisierului ca sa poti vedea cum a fost encodat. Click dreapta pe fisier / properties /details . Acolo poti vedea formatul

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Bit rate 263 kbps

Item type MPEG Layer 3 Audio File

Asta ar trebui sa mearga?

Link către comentariu

Pine bit rate 192 si e ideal . Iti ajunge Adriane.

Link către comentariu

Am transformat toate melodiile in 128kbps. Puse direct in radacina, formatat in FAT32...si tot mi se blocheaza dupa cateva melodii.

Cateodata la prima melodie, alteori la a 25-a....

Daca mut pe radio si poi trec iar pe Media (SD sau USB) merge iar.

Se poate rezolva sau s-o trimit inapoi si sa mi se returneze banii?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Acum am bagat de seama, esti din Chisneu Cris.....Este vorba cumva de o Skoda care avea un carkit si unitatea a fost conectata direct prin conectorii ISO fara a fi folosit adaptorul din pachet? Vineri seara masina ajunsese prin Oradea la un instalator.

Pare destul de mare coincidenta...

Link către comentariu

Da, nu-i nicio problema. O pot primi sa vad ce-a patit si sa-i dau de cap. Dar cu parere de rau, costurile de reparatie  vor trebui suportate pentru ca unitatea a fost conectata incorect la instalatia masinii.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am si eu un RNS 510 Gold Edition si am probleme cu el. Mai exact se blochează din cind in cind nu mai pot folosi volumul iar daca încerc sa mut pe GPS îmi apar niste linii orizontale ca la un televizor care nu găsește semnalul .Ciudat este ca volumul îmi arată ca urca pe ecran dar nu se da mai tare sau mai încet iar daca insist se întrerupte volumul de tot iar daca se blochează pe radio la fel îmi face cu volumul si nu ma lăsa sa ma duc pe GPS sau Card....E ciudat ca după ceva vreme își revine iar daca opresc motorul si scot cheia iarasi își revine...L am dus la cel de la care l am cumpărat si la testat acasă pe o baterii tinindu l aprins mult si nu făcea nimic mergea bine. M am gândit ca poate e vreo problema electrică de la instalației mea sau se încinge prea tare....

Link către comentariu

UAlecs electricianul a măsurat cu multimetru curenți care se duce in rns?Daca nu are 12v asta ar fi o cauza .Căuta un electrician priceput .

Link către comentariu

Deci ar trebui sa mi masoare curentul care ajunge in mufa RNS ului?

Link către comentariu

Daca merge un timp, sigur ajunge ce trebuie.

Link către comentariu

Nu poate sa fie o fluctuatie de curent de la instalatia mea electrică ? Nu înțeleg ce poate fi....de merge si își revine...

Link către comentariu

e posibil sa nu fie de la alimentare, ci de la celalalte conexiuni.

incearca sa il folosestipe masina, doar cu alimentarea.

Link către comentariu

stie cineva akaiu paote, daca se poate pune un player care sa stie flac pe navigatiile astea?

Link către comentariu

Da oare pe partea de navi nu stie ? Playerul integrat ar trebui sa stie.

Link către comentariu

chiar daca ar sti, e urat si nu ai cum sa il duci pe cardul de media, doar daca pui muzica pe cardul de navi

Link către comentariu

Da asa e si sunetul e altfel. Mai urit. Era bine daca se putea integra meniul de rns original printr-un update .

Link către comentariu

eu zic ca un player pt win ce 6.0 nu e chiar asa greu de gasit, dar nu stiu daca se poate ajunge cumva pe flash ca sa il schimb, akaiu trebuie sa stie, poate ne ajuta

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!