Jump to content

SDi'u

Vizitator

Postare recomandată

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

45

• mese_adi

8

• Circoloco

4

• RazvyRULZ

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

de unde le-ai luat si cu cat?

De la un baiat din Timisoara , care am impresia ca are si magazin cu tot felu de lucruri .

Pretul: 38 de lei + transoprt prin posta 10 lei .

Daca vrei id lui de mess da-mi un Pm.

Link către comentariu

Si inca un upgrade:

Ornamente de manere din nichel :coffee_lol: .

post-41699-1247216638_thumb.jpg

post-41699-1247216724_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am comandat de la colegul @mirceateodor un set de inele de bord si iata cum arata :

20.07.2009

post-41699-1248634574_thumb.jpg

post-41699-1248634679_thumb.jpg

Modificat de TeoVw
Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare din nou ,

Ieri am fost la Bucuresti si am achizitionat de la un coleg de pe forum, o pereche de jante , model AVUS II fara nici o problema(indoituri, sau alte chestii) decat cu cateva zgarieturi foarte normale pentru tara noastra, cu anvelope DUNLOP SP01 195/65/15 .

Sunt foarte bucuros ca am reusit sa imi iau jante , asta asteptam de mult .

Va astept cu pareri .

In rest masina merge perfect , nici o problema cu ea , am ajuns deja la 142.000 de km si nu am ce sa ii reprosez in cei 5000 de km de cand o am .

Va salut.

post-41699-1251581567_thumb.jpg

post-41699-1251581809_thumb.jpg

post-41699-1251581954_thumb.jpg

Modificat de TeoVw
Link către comentariu

Imi plac mult inelele cromate de la ceasuri, de asemenea si cu jantele arata foarte bine,sa o conduci cu placere in continuare!

Link către comentariu

Pleoape si ...cand se poate bandouri vopsite in culoarea masinii :). Uita-te la diferentele astea, pe masina mea. Este cu totul altceva :D

Link către comentariu

Frumoasa masina :D, imi plac jantele (daca nu sunt indiscret, imi spui un pret de achizitie?), imi plac inelele de bord si nu imi place deloc cromul de la manere.

sa aveti grija unul de altul :P

Link către comentariu

A schimbat-o mult jantele arata mult mai bine cu ele,nici mie nu imi plac manerele cromate,bafta!

Link către comentariu

@But_Fns:Da si mie imi plac foarte mult , inelele ii dau un stil aparte . Mersi , la fel si tie :Driver: .

@Circoloco: Da , asa e , la tine a iesit extrem de frumos :rolleyes: , sa ai grija de ea , in schimb la mine este culoarea mai inchisa , si parca imi place cum da si cu acel negru pe bari , bandouri si pleoape :) .

@RazvyRULZ : Nu esti indiscret , pretul a fost 300 de euro cu totul . Despre inele ii ziceam si lui @But_Fns ca ii da un stil aparte in interior. Eu sunt adeptul la crom ( dar nu in cantitati industriale ) deci parerea mea e ca arata unpic altfel .

@nemet_tt: Da asa ziceam si eu , ca jantele au schimbat-o cel mai mult . Bafta si tie :Driver: .

Azi am reusit sa ii mai fac si cateva poze mai reusite cu jantele .

Va multumesc si va mai astept si cu alte pareri . :icon_thumright:

Numai Bine . :icon_cool:

post-41699-1251665437_thumb.jpg

post-41699-1251665653_thumb.jpg

post-41699-1251665951_thumb.jpg

post-41699-1251666149_thumb.jpg

post-41699-1251666303_thumb.jpg

post-41699-1251666425_thumb.jpg

Modificat de TeoVw
Link către comentariu

Ce reprezinta "obiectul" de deasupra CD-playerului? Ii vine bine cu jante si e si mai bine ca te-ai oprit la 15" :Driver:

Link către comentariu

Este un termometru cu ceas , l-am gasit mai demult in Kaufland .

Da stiu , exact pe 15" doream deoarece pe 16" erau cred mai scumpe , iar pe 17" m-am informat ca nu prea merg pe motoru asta .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pana la urma am schimbat becurile de la plafoniera , asadar acum am leduri plafoniera + oglinzi parasolar .

Si inca cateva poze de plictiseala cu interiorul seara .

post-41699-1253882997_thumb.jpg

post-41699-1253883094_thumb.jpg

post-41699-1253883111_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi , pe o vreme de "toata frumusetea" am reusit sa imi montez noile stopuri , cumparate de la colegul @voinea razvan . :)

Scuzati mizeria de pe masina . :D

Sper sa va placa . :)

post-41699-1254589379_thumb.jpg

post-41699-1254589522_thumb.jpg

post-41699-1254589594_thumb.jpg

post-41699-1254589663_thumb.jpg

post-41699-1254589790_thumb.jpg

post-41699-1254589876_thumb.jpg

Modificat de TeoVw
Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos. Sunt farurile originale nu? De ce nu le-ai vopsit pe ale tale?:)

PS: Zi-mi te rog ce reprezinta taurul de pe haion ca am vazut la mai multi si chiar sunt curios. La fel am mai vazut si cu un rechin si ma gandesc ca or fi cluburi, forumuri etc.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Imi place Golful, e frumusel si ingrijit. Combinatia de culori da foarte bine (negru si verde). Argintiul, sau cromul de la manere face nota distinctiva, cred ca verde sau daca il lasi negru simplu arata mai bine. Lampile spate, arata foarte bine,sunt curios daca mai vezi ceva in spate cu lampile de la mersul inapoi.

Drumuri bune!

:icon_thumright:

Modificat de steffan
Link către comentariu

@Circoloco si @RazvyRULZ , nu le-am vopsit ca daca ma opreste vreun politist (Doamne fereste) m-o pune sa le dau jos si sa le schimb cu celelalte , si da sunt OEM.

@steffan : multumesc :Driver: . Mie imi place asa cu acel crom , eu zic ca o completeaza .

@JustinTm : mersi , la fel si tie .

Cat despre acel taur , mi-a placut foarte mult , si nu m-am gandit ca ar exista cluburi sau alte chestii din astea , e prima data cand aud.

Va salut !

Link către comentariu

Frumoasa masina conduci :ceuameni: ... Si eu mi-am facut "vechimea" pe un alt gen de SDI :D pe cel break de 1.9 :P. Deci stiu cum merge (si anume f bine pt consum .... eu am scos "record" cu ala -> 3.8 %). Am si eu acuma o intrebare .... Intr-o poza se pot vedea niste huse interesante .... De unde sunt luate si cu cat ? Vreau sa-mi pun si eu si caut de ceva timp numai ca nu am gasit nimic interesant.

Km cat mai multi fara incidente -> Drive Safe ! :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ca un sfat :) Da jos tot ce pe hayon. Sunt vreo 2 golfuri la mine'n oras, culoarea ta si cu hayonul clean, si crede'ma ca arata superb. Si inca ceva, ai putea sa'mi explici, eventual prin pm, cum ai schimbat ledurile la interior? Si eu vreau sa le schimb si mi'e frica sa nu rup ceva pe acolo. Eventual si ce tip de bec trebuie :D ..bafta!

Link către comentariu

Mie deocamdata imi place asa cum e cu GOLF si SDI .

Pai foarte simplu cu ledurile:

-pe fata la plafoniera cu o surubelnita in - , are acolo un mic locas unde sa o bagi si se scoate foarte repede acel plastic si iti dezvaluie becurile . La parasolar la fel are un mic locas care tot cu surubelnita se scoate toata lampa . Pe spate e umpic mai ciudat , sa ai grija sa nu tragi foarte tare ca are un fel de picioruse de prindere din metal subtire care se pot rupe . In rest nu stiu ce sa mai iti zic .

Ledurile le-am luat din magazine din acestea de "tuning" . Am inteles ca @RedFighter se ocupa cu asa ceva .

Mult succes !

Husele sunt cumparate din Carrefour .

Intre timp am mai facut cateva poze la masina .

post-41699-1259508435_thumb.jpg

post-41699-1259508462_thumb.jpg

post-41699-1259508548_thumb.jpg

post-41699-1259508578_thumb.jpg

post-41699-1259508635_thumb.jpg

post-41699-1259508656_thumb.jpg

post-41699-1259508718_thumb.jpg

post-41699-1259508974_thumb.jpg

Modificat de TeoVw
Link către comentariu

foarte frumos golfu chiar imi place,si eu am tot sdi doar ca pe bora,referitor la jante ziceai ca nu sunt potrivite pe motorul asta cele pe 17...eu am de 17 pe bora mea cu cauciucuri 225/45/17 si pot zice ca merge mai bine parca...mie asa imi face impresia,sa ne auzim cu bine,bafta

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta imi place ca ai mai bibilit la ea.

La primavara cand o sa mai revina banutii poate o sa mai schimb si eu una alta.

Imi plac stopurile fumurii.

Link către comentariu

@nemtzalau : Fiecare cu parerea lui , dar ai avut probleme cu politia , rar ceva??

@bbogdanmircea : Multumesc , spor la bibilit :) .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!