Jump to content

Volkswagen Passat Variant 1.8 T :D "Furia Neagra"

Bogdan_Passat

Postare recomandată

Salutare,

In sfarsit am apucat sa ii fac cateva poze la furia neagra :offtopic: e cam jegoasa avand in vedere ce vreme a fost zilele trecute prin bucuresti, dar promit sa revine si cu poze cand ii fac baie :)

E vorba de un Passat B5.5 1.8 T din 2002 cu 77.000 km:

- Faruri Xenon cu instalatie de spalare

- Trapa Sticla cu Actionare Electrica

- Scaune Piele Bej

- Proiectoare Ceata

- Scaune incalzite fata

- ABS, ESP

- Scaune Electrice fata+spate

- Climatronic

- Volan Multifunctional

- Schimbator de viteze + frana de mana imbracate in piele

- CD-Changer pentru 6 CD-uri incorporat in consola centrala

- Geamuri Semi-Fumurii spate + luneta

- Evacuare: SEBRING

post-41944-1235225002_thumb.jpgpost-41944-1235225019_thumb.jpg

post-41944-1235228799_thumb.jpgpost-41944-1235225025_thumb.jpg

post-41944-1235225032_thumb.jpg

post-41944-1235225037_thumb.jpgpost-41944-1235225043_thumb.jpg

Cam asta e masina, inca sunt in stadiul in care planuiesc ce sa modific la ea

Modificat de Bogdan_Passat
Link către comentariu

Bun, frumos interior si o motorizare pe cinste.

Daca vrei modificari, iti stau la dispozitie cu sfaturi in functie de unde vrei sa ajungi.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si este identica cu a mea,doar ca motorul difera.

Oglinzile ti le-ai pus tu sau asa a venit masina?

Toba este doar finala sau este toata?

Iti urez la cit mai multi km fara incidente

Link către comentariu

50ryn: Mersi, pai in cazu asta o sa iti cam stau pe cap :D joke :frigbaitata:... intai sa ma hotarasc ce vreau sa fac din ea si vorbim.

sorin_mihai: Mersi, chiar ca sunt identice :frigbaitata: Oglinzile sunt puse de mine si toba este doar finala. Daca te mai intereseaza ceva, let me know :D

Link către comentariu

Frumoasa masina, dotata, iar motorul este unul pe cinste.

Cat mai multi km fara evenimente neplacute

:frigbaitata: safe

Link către comentariu

Multumesc, si voi cat mai multi kilometrii cu ele si sa ne vdm pe strazile orasului nostru iubit :D

Tocmai m-am intors de la intalnirea de duminica, fiind prima pentru mine, am fost cam outsider asa. Dar deh, asa e la inceput, cu timpu ne integram incet incet :P

Akm ma duc sa o spal, nush dc dar am o extraordinara placere sa o spal cu mana mea decat sa o duc la spalatorie, parca iese mai curata :)

O sa pun poze cu ea dupa baie, asa cum am promis :P

Bafta!

Link către comentariu

cTL: Mersi, pai depinde... daca merg linistit ( cea ce se intampla foarte rar :) ) in jur de 10-11%... dar la cum merg eu deobicei cu ea, ajunge pe la 13-14%... nu de alta dar saraca parca plange cand are sub 3000 rpm :D

Link către comentariu

M-am hotarat si as vrea sa o fac sa arate mai "bad boy" look... pentru ca acum pare destul de inocenta :D

M-am gandit la niste pleoape, eleron spate (sa dea si o forma spatelui, care mi se pare ca se rupe dintr-o data) si eventual o grila fata fara sigla VW.

Ce pareri aveti?

Daca este cineva care vinde sau cunoaste pe cineva care vinde accesoriile scrise mai sus, exprimati-va plz ! :P

Link către comentariu

cu pleoape nu stiu cat bad boy look ii da,dar o pelungire a capotei sau badboy look, cum vrei sa-i zici , garantat o ''incrunta''+ o grila clean ...e alta,parerea mea

Link către comentariu

Total de accord cu mabial. Bad bay hood+chrome clean grile e tot ceea ce-ti trebuie pt un aspect clean dar si un pic agrersiv.Atasez o poza sa iti faci o idee,pe aripi sunt niste decupari foarte interesante,sper sa fie pe gustul tau.

post-20287-1235425969_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte interesant... Mersi pentru idei mabial & But_Fns...

Ma tot uit de 4 ore incoace pe net dupa grila, se pare ca am gasit ceva, astept sa le aibe in stoc... am 2 optiuni, complet neagra, fara crom (150ron) sau la fel ca cea care o am acum pe masina numai ca fara sigla (300ron), care vi se pare mai ok? eu tind sa zic ca cea cu crom, chiar daca e de 2 ori mai scumpa...

In legatura cu prelungirea capotei... aveti idei cum se procedeaza si unde as putea gasi asa ceva? se monteaza o alta capota sau se ataseaza ceva la cea deja existenta?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Bogdan_Passat

Salutare din nou, dupa o pauza destul de lunga.

Are careva idee pe unde as putea gasi o navigatie MFD oem pentru passatul meu? sau o alta varianta pentru navigatie?

Link către comentariu

In legatura cu Navigatia,cred ca te poate ajuta Calin ( cauta la vanzari )

In legatura cu prelungirea capotei ti-o prelungesc cu fibra de sticla pe cea existenta (cauta la anunturi ghetto tuning )

Ti-am mai spus eu mi-as pune grila fara semn VW de cro..pt ca ai o masina eleganta,mare,cu interior de lux (din punctul meu de vedere) si nu i s-ar potrivii ceva sport..Sper sa nu te apuci sa ii schimbi farurile si stopurile :rolleyes: Numai Bine

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Mai bine te apuci sa resoftezi motorul .... 1.8 T are potential imens pentru modificari ... numai din remapare ii dai vreo 45 CP, care o sa te cam bage in scaun :) O sa te simti un "bad boy" adevarat :icon_thumright:

Link către comentariu
Bogdan_Passat

@ But_Fns: sunt total de acord cu tine, sincer ma batuse gandul la un moment dat cu stopurile dar mi-a trecut. Am vorbit cu cineva deja pentru grila fara VW cu crom, a ramas sa ma sune cand o aduce. Cu capota aia prelungita nu prea ma pasioneaza si parca nici nu ii se potriveste.

@ razvand: in legatura cu resoftarea asta... inca nu sunt convins de anumite aspecte... creste sau nu consumul? si este adevarat ca scurteaza viata motorului?

Link către comentariu

eu am avut mai multe masini, inclusiv o Skoda Octavia I cu motorul de 1.8T , si pe toate le-am modificat .... diferenta e MARE ( skoda octavia 1.8T a dus-o de la 150CP la 195Cp si RUPEA !!). Diferenta de consum ... depinde cum mergi, daca mergi linistit e posibil sa iti consume chiar mai putin, dar in cazul asta nu ai de ce sa ii faci modificare .... daca mergi mai tare, depinde cat de tare si cat de mult apesi pedala de acceleratie ... si puterea aia trebuie sa vina de undeva, nu :D ? Per total, nu creste consumul, daca mergi la fel ...

Legat de viata motorului, toti zic ca nu se intampla nimic, eu sunt la a 3a sau a 4a masina modificata, si MERG nu ma joc :angry: si nu am avut nici o problema .... bine, ca nici nu fortez aiurea, si mult timp ...

Modificat de razvand
Link către comentariu

Uite aici poze cu masina mea, ca sa-ti faci o idee. Am puse pleoape si grila neagra, dar avand in vedere ca tu ai varianta highline (multe elemente de crom) cred ca ar merge foarte bine (daca nu chiar mai bine) grila cu crom :o

Cat despre resoftare, eu zic ca merita :))

Bafta la modificari si s-o conduci sanatos.

Modificat de rio
Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Sa o stapanesti sanatos. Trebuie sa ai grija cu interiorul. Este foarte frumos dar si foarte pretentios.

Sa faci multi km si fara probleme.

Link către comentariu
  • 2 months later...
Bogdan_Passat

Salutare again, hai ca se pare ca a trecut ceva timp de cand nu am mai postat :(

Intre timp masinutza a primit o schimbare totale de beculetze din cele stock pentru cele cu led (pozitii, plafoniere, numar, etc), cu ajutorul lui turbocip, foarte profesionist, recomand!

Saptamana trecuta am duso la o sedintza de auto detailing complet la cei de la Expert Detailing (a iesit super, foarte de treaba baietii de acolo, s-au chinuit in draci la cate zgarieturi avea la ea)... Atat exteriorul cat si interiorul l-au facut mirific...

Next urmeaza cel mai probabil o resoftare, ma atrage ideea de a avea 190 si cv de cai frumosi :P

O sa postez si poze azi sau maine cand apuc sa o spal ca acum nu se mai vede nimic dupa inundatiile care au fost ieri in Bucuresti :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Bogdan_Passat

mda....

motivul pentru care nu am mai postat nici o poza cu masina polishata este urmatorul:

pdr0995.jpg

pdr0996.jpg

pdr0998.jpg

credeti-ma ca sunt distrus... ma dat total peste cap totul, mi-o dorisem atat de mult si am pierdut-o intr-un moment de neatentie...

haideti sa va zic si cum sa intamplat: ma grabeam la spital impreuna cu parintii unui bun prieten de al meu, acesta avand un accident cu bicicleta in parc in care a cazut in cap si si-a pierdut cunostinta.... deci cu alte cuvinte faceam pe SMURD-ul.... eram pe niste stradute laterale incercand sa ajung la Spitalul de Urgenta Floreasca... mai exact pe Str. Otesani, aveam in jur de 60-65 km/h... si la intersectia cu Str. Grigore Ionescu am intrat in plin in roata dreapta fata a unei Skoda Octavia.... si acesta avea tot in jur de 60-70 km/h, avantajul lui fiind ca venea pe drum cu prioritate...

ma rog acesta sa oprit in alte 3 masini parcate CULMEA pe trecerea de pietoni !!!!... le-am zis domnilor politisti ca masiniile alea nu au ce cauta acolo, au zis ca o sa le dea amenda dupa ce termina cu noi, insa nu au facut nimic bineinteles....

CONCLUZIE: nu faceti niciodata pe ambulanta... nu conteaza cat de mult vreti sa ajutati pe cineva... primul lucru la care trebuie sa fiti atenti este propria persoana... si dupaia daca poti ajuta bine, daca nu mai bine las-o asa...

acum inca astept decizia asiguratorului daca e dauna totala sau se va repara... as vrea insa sa stiu si parerea voastra... ce credeti se mai poate readuce la viata sau pot sa imi iau bye bye de la ea? :icon_bounce:

Link către comentariu

Imi pare rau pt incidentul tau..important este ca ati scapat cu bine,fierul se repara sau se inlocuieste cu ceva pe care poate o vei iubii poate mai mult.Sper ca totul sa se rezolve cu bine si sa nu uiti ca totul se intampla cu un motivincearca sa nu te mai gandesti asa mult.. :icon_bounce: Safe!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!