Jump to content

Dilema Trapa

Vizitator
 Share

Postare recomandată

ma intereseaza sa cada la fix pe sine...nu suduri sau alte artizanale...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva ce model de trapa este acesta...pe ce model sa pus?

Am o cunostinta care a zis ca imi aduce trape universale,noi cu instructiuni de montaj. Sunt de super calitate.Astept oferta si iti dau de veste!

Link către comentariu

• 1 year later...

Revin la subiectul trapa...are cineva ceva indrumari tehnice, detalii, de ce nu si ceva poze reprezentative?

Am inteles ca ar fi fost puse si pe golfurile din 92(ultima serie optional) si pe Scirocco mk2...asa este?

Link către comentariu

am un prieten care are un passat breck din 86 si a avut trapa dinaia dar a inlocuito cu una noua universala cu acelasi tip de deschidere cumparata de nu stiu unde dar ca sa o monteze a trebuit sa taie cati va cm din plafon pentru ca cea universala era mai lata si am observat ca nu ii ploua innauntra chiar deloc

Link către comentariu

cristianionut

Pe golful meu din 86 a avut si mai merge, trapa manuala care se are deasupra oglinzi retrovizoare un maner ca la macaraua de geam si o retrage sau o inchide. Dupa atata timp merge, la 2-3 ani se mai uita mecanicul meu la ea, o unge ca intra praf la cabluri sau baga o sirma (de balot) ca sa desfunde scurgerea din plafon a trapei.

Nu se misca in sus ci doar in plan orizontal.

Masina e diesel dar la vremea aceea avea scaune incalzite electric, aer conditionat, trapa, deh masina.

Link către comentariu

Eu am un golf 3 din 92 (cred ca e prototipul) cu trapa electrica care se deschide si asa , dar trapa e din sticla, insa nu o pot deschide ca nu se inchide inapoi pe partea dreapta, are un mic defect undeva, asa ca pare plauzibila explicatia cu ultima serie de mk2 !

Sau cine stie poate e adaptat sistemul de pe mk3 pe mk2, daca vrei ii fac niste masuratori!

Link către comentariu

• 3 years later...

are cineva idee daca trapa de mk2 se poate inlocui (sau adapta) cu trapa de sticla de mk3 ?

am vazut pe youtube un clip in care se vedea clar ca au facut-o si electrica...

sunt cu masina desfacuta total si daca as face ceva in sensul asta, acum ar fi momentul

ceva info ar fi apreciate

mersi,

Link către comentariu

mecanismul de la mk3 e forte fragil. Daca ai manuala mai bine o pastrezi pe aia. Nu se poate face schimbarea fara modificari - cand mi s-a stricat trapa am cautat la dezmembrari de mk2 si am vazut ca nu o puteam adapta la mine

Link către comentariu

nu vreau sa pun sistemul de mk3 (lucru posibil din cate vad aici http://forums.vwvortex.com/showthread.php?2947424-has-anyone-taken-a-glass-panel-sunroof-from-mk3-and-put-it-on-their-mk2)

vreau doar sa inlocuiesc trapa de mk2 cu trapa de sticla, indiferent de manuala sau electrica

am eu o chestie in a ma uita la stele din masina :))

Link către comentariu

am o trapa de sticla. Poti trece pe la mine sa vezi daca se poate adapta. (da-mi pm ca nu stiu cand mai intru pe aici)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!