Jump to content

masina mea

ddarius

Postare recomandată

Salut tuturor bine v-am gasit in comunitatea Volkswagen sunt nou pe aici si vreau sa va salut pe toti.

Totul a inceput in vara anului 2008 August cand am decis sa cumpar o masina mai noua. Am un AUDI 80 GTE ( sport ) si tot am avut probleme la alimentare am decis sa trec si eu ca tot omul la ceva mai nou :)) . Am fost la parcuri auto si miam gasit o Nava: PASSAT :D vreau sa spun ca sunt super multumit de consum ca asta era problema mea consumul pe cea veche avand in oras de 18 20 chiar ( 1.8 benzina ) la asta scot scoruri mai mici.

Masina mea este din 2002 am luato la 106500 Km reali al 2 propietar. Dotari are cam ce imi trebuia incalzire in oglinzi oglinzi, reglabile, scaune reglabile, incalzire caune climatronic , 5 viteze ESP faruri reglabile etc . PE final vreau sa precizez sunt un MARE fan AL grupului VAG in special pe AUDI dar pe mine volkswagen a reusit sa ma multumeasca la calitate/pret.

imagine032dm4.jpg w2048.png

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea alb,pica bine.

Cu km ce sa zic,nu prea imi vine sa cred

Cind vine vara cautai niste jante ca pica bine pe 16 daca nu pe 17

Monteazai xenon,ca sigur are farurile ca luminarile(asa erau la mine)

Cam atit am avut sa iti spun,daca vrei mai multe detalii avind in vedere ca a mea este identica la dotari doar ca este variant iti stau la dispozitie.

La cit mai multi km fara incidente si un calduros ''bine ai venit''

Link către comentariu
Foarte frumoasa culoarea alb,pica bine.

Cu km ce sa zic,nu prea imi vine sa cred

Cind vine vara cautai niste jante ca pica bine pe 16 daca nu pe 17

Monteazai xenon,ca sigur are farurile ca luminarile(asa erau la mine)

Cam atit am avut sa iti spun,daca vrei mai multe detalii avind in vedere ca a mea este identica la dotari doar ca este variant iti stau la dispozitie.

La cit mai multi km fara incidente si un calduros ''bine ai venit''

Mersi Mihai . Pai eu ma gandeam adica vreau Xenon cat despre originale nu ma incumat sa pun is foarte scumpe ma gandesc si nu merita vreau ceva Aftermarket da sunt foarte nedumerit dau exemplu am gasit Xenoane instalatie siemens la 3 mil si am gasit nush ce HID la 2 mil jumate si am mai gasit deasemeanea aceleasi branduri la preturi de 8 9 mil tot aftermarket alea am inteles ca nu dau erori de bord da la mine nu este computer de bord. Ma refer la cele Xenon Normal pe faza scurta nu BI

Jante caut momentan da nu dispun de bani ma gandeam ceva pe 17 225 cu 235 pe spate astea am inteles ca imi vin in parametri cat de cat normali.

cat despre restu cum ar fi o cotiera niste folii in rest chiar nu mai am nevoie de nimica.

sonorizare am full ma refer la difuzoare cat despre player lam inlocuit cu un Sony GT300x cu ecran si butoane identic rosii ca celelalte luminate ca sa se potriveasca si pe culoare. pe viitor ma gandeam la sonorizare un tub de bass si o statie decenta nu Ciobanii de mii de vati ceva in parametrii normali. :))

O singura problema as avea ceea ce vreau sa stiu este faptul ca am un sunet la gropi in usa din dreapta da cred ca este o clama ca doar atuni cand aseaza persoana din dreapta mana pe margine s iau o groapa se aude un scartait si face tare urat un sunet plasticat. Cum pot remedia aceasta problema ca imi da cosmaruri .

Link către comentariu

Pai depisteaza exact de unde se aude zgomotul iar daca e din usa da fata de usa jos ca nu este greu.

Eu am jante pe 17 si crede-ma ca nu se compara nici la cum arata,nici la stabilitate 225 45 17

Dca vrei iti trimit o poza mai mare sau cauti la masina mea unde mi-am prezentat-o

Xenon eu mi-am montat de aici de pe forum cu 3 mil si merge fara nici un fel de problema

Modificat de sorin mihai
Link către comentariu

faza cu jantele trebuie rezolvate cat mai rapid si tot vreau sa le iau pana vina primavara, astea actuale is de tabla da is gumate noi de iarna snow grip 2 noi noutze :)) desi arata cam nasol faza ca au carne exagerat de mare pe ele si jantele is de tabla lumea mai zice ui la asta are bani de cauciucuri noi da de jante nu :D) cat despre restu pe rand toate ca nu prea is bani cu criza asta .

ma gandeam sa renunt la foli pe passat mi se pare cam ciobanie la varianta limuzina cat la cea combi mi se pare ca foliile dau mai bine nu stiu dece da dau mai bine la look. cat despre restu deabia astept sa pun sa va anunt si sa va pot impartasi idei cat sfaturi, momentan sunt foarte nedumerit la xenon 6000k sau 6500k nu stiu care dau albastru ala albui asa tare dar ma gandeam ceva sa bata spre alb si nu stiu codu culorii poate careva care are xenoane sau ii in domeni doxa poate sa ma lamureasca ce si cum cu ele.

Link către comentariu

belea..sora geamana la a mea..

s`o stapanesti sanatos...vei fi foarte multumit de ea

bafta multa tuturor

Link către comentariu

cat de frumos e pe alb.. :))

daca vrei xenon cu tenta mai albastruie,ia de 6000k...mai alb atunci de 4300k...peste 6000k sunt prea albastre si deranjante(dupa mine)

niste jante nu i-ar strica,personal nu sunt fan capace de roti :P

km cat mai multi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
cat de frumos e pe alb.. ;)

daca vrei xenon cu tenta mai albastruie,ia de 6000k...mai alb atunci de 4300k...peste 6000k sunt prea albastre si deranjante(dupa mine)

niste jante nu i-ar strica,personal nu sunt fan capace de roti :P

km cat mai multi

Fan capace ... :icon_bounce: suna interesant

Jante noi pe 19 "' 245/35 :P

se potrivesc ca o manusa

http://img165.imageshack.us/my.php?image=1002421.jpg

http://img178.imageshack.us/my.php?image=1002422.jpg

Modificat de ddarius
Link către comentariu

arata super dar cu RAR-ul cum faci?

PS:schimba data la apratul foto :icon_bounce:

Modificat de GL-81-NYK
Link către comentariu
arata super dar cu RAR-ul cum faci?

PS:schimba data la apratul foto :icon_bounce:

pai am talonul nou tipul nou de talon si nu se mai trece pe talon dimensiuniile rotiilor poti circula cu ce vrei dar in RAR sa intri cu jantele pe care le ai trecute pe CIV

Link către comentariu

Frumoasa foc alba, geamuri negre, bandourile tot in culoarea caroseriei si o garda mai joasa si vie beneficia de cele mai curioase priviri.

Faine si jantele.

Sa te bucuri de ea si ea de tine. Km cat mai multi si fara probleme.

Dar nu ne zici si noua ce motor ai, cati armasari... sau nu am vazut eu!

PS. AAAAAAA in semnatura...

Modificat de Borisake
Link către comentariu

consumul nu stiu sa fie el chiar fix da dupa mine ar fi undeva pe la 7, 8 oras si afara 5, 6. Nu am computer de bord asta imi doream cel mai mult la o masina ca aceasta dar din pacate asta e.. in schimb sunt multumit de ea mai nou atrag priviri pe oras cu jantele fiind dimensiune prea mare :icon_thumright:

Modificat de ddarius
Link către comentariu

....bine ai venit in familia "fetelor palide "

fara accidente si citi mai multi km.

:icon_thumright:

Link către comentariu

@ddarius sa o stapanesti sanatos si te rog nu mai da reply la postul anterior, foloseste fast reply sau add reply. Multi km fara probleme!

Link către comentariu

bine ai venit in familia noastra. foarte frumoasa masina...

cat mai multi km cu ea si fara probleme

Link către comentariu

Super jantele, dar cred ca te si cam scutura mai ales pe drumurile astea naspa de pe la noi,iar masina si ea arata f. bine mai ales cu jantele alea.Sa ai parte doar de drumuri bune.Apropo, cit ai dat pe jante?

Link către comentariu
Super jantele, dar cred ca te si cam scutura mai ales pe drumurile astea naspa de pe la noi,iar masina si ea arata f. bine mai ales cu jantele alea.Sa ai parte doar de drumuri bune.Apropo, cit ai dat pe jante?

jantele cu tot cu cauciucuri au fost 400 E

jantele sunt ALUTEC iar gumele Yokohama ZR35 racing Reinforced :), vreau sa le vand sa trec pe crom daca te intereseaza putem vb pe PM

Link către comentariu

Mersi de oferta,dar pt. mine sunt enorm de mari si n-are nici un rost sa pun pe golf asa mari,in schimb modelu este f. frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!