Jump to content

WIP VW golf mk4

TOXicburn

Postare recomandată

sal, pai inainte aveam faruri cu ange eyes si acuma am farurile de golf 5 look;) Compartimentul motor nu este vopsit pentru ca mi s-a parut prea mare bataie de cap, la mesterii de la noi din timisoara nu se stie niciodata cand te trezesti cu un alt motor.

Sincer mie mi-a stat masina cam 1 luna jumate la vopsitori pentru ca aia erau niste ratati, de aia mi frica acuma sa o mai vopsesc undeva si incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios sa ma duc la Unguri sa o vopsesc

Link către comentariu

Felicitari pentru reusita - arata f bine pe alb cu plafon negru!

La motor nimic ????

Eleronul mie imi place- arata f sportiva cu el!

Am si eu FSI si ma gandeam la un CIP la Voinea!

Spor la modificari !

Link către comentariu
alien_hunter_83

frumos rau.felicitari.cat te-a costat volanul?asteptam ceva poze si din interior.fff reusita masina.succes la stilul CULT. ;)

Link către comentariu

ms mult de tot baieti, la motor nu am ce face ptr ca este motor mic si nu are rost sa imi bat joc de el, eventual la anu daca sunt bani va venii un motor de 1.8 T pe el, cel putin asa sper eu:d

Link către comentariu

Salut,

Scuza-ma ca intreb, dar cumva ai difuri Hifonics pe fata sau nu am vazut eu bine?

Si cea de-a doua intrebare, toba de unde ai luat-o, cat a costat si este cumva omologata RAR?

Link către comentariu

sal. da am boxe hifonics zeus pe fata si toba am luat-o cu 140 de euro, de inox de la cineva din timisoara, dar nu are omologare , oricum acuma o schimb cu una DTM cat de curand:d

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!