Jump to content

WIP VW golf mk4

TOXicburn

Postare recomandată

Salut baieti, sunt nou pe forumul asta si voi posta mai multe poze cu masina mea in diferite stadii din viata ei:d

Pun si un link sa vedeti filmuletzul;)

Link către comentariu

WoooW, chiar ca a trecut prin multe etape de moficari, ar fi interesant daca le-ai putea sa le prezinti pe rand + poze !!

Felicitari pentru munca depusa la masina, ca tine mai rar!!

Link către comentariu

Sa incepem cu inceputul.

Masina am cumparat-o in octombrie anul 2007

Motor 1.6 FSI an 2003, 50.000 km

La inceput eram inebunit dupa angel eyes si 2 culori, albastru cu arginitu, dar odata cu timpul mi-am schimbat si preferintele in materie de masini, uitandu-ma mai mult dupa golfuri clean look si cult .Asta am si incercat sa fac,

Prima data am bagat-o la vopsit, am ales culoarea de alb cu perla aurie in el si plafonul negru, am scos bandouriile de pe lateral , semnalizariile laterale si i-am facut badboy(nu prea reusit din pacate).Apoi am cumparat suspensii KW si un set de jante Dezent pe 18" si "una bucata stopuri pe led " de la IMPRO, dupa care m-am prezentat la showul TIM TUNING SHOW unde am castigat primul premiu pentru Best paint.

Pana aici cred ca va ajunge.:offtopic: Maine urmeaza restul povestii

PS. am montat toba japan si un filtru sport

Va dau un link sa vedeti cum suna:D

Mai mulote poze, sry dar altfel nu stiu sa le pun

Modificat de TOXicburn
Link către comentariu

Foarte tare evolutia si mai ales filmuletul facut, iar combinatia de culori care ai ales-o la vopsit este foarte buna.

La interior cu ce te lauzi?

Privita din fata parerea mea e ca ar da mai bine o bara fara MK4 R32-look, oricum masina este foarte frumoasa, multi km fara evenimente.

Link către comentariu

asteapta sa povestesc toate pozele ca mai am multe de pus;) si va intra la revopsit vara asta:D SPER

Link către comentariu

Multa "pasiune" a intrat in masina asta, si arata foarte bine, mie imi place foarte mult cum arata acum, acum tu sti ce ideei ai in cap si cum vrei sa o modifici! sper sa iasa ceva frumos ...si la cati mai multi km;))

Link către comentariu

Am cumparat o noua suspensie DTS reglabila, jante RH cu flanse, 8.5J pe fata si 9 J pe spate cu cauciucuri FALKEN noi 215/40/17

La interior momentan am cumparat doar un volan de golf V GTI la care urmeaza airbagu:D , dar momentan trebuioe sa termin clean lookul de pe bari .:angry:

Planuri de viitor:

-Clean look toata masina

-Refacere Badboy

-scaune Golf 4 R32

-revopsita toata masina.....inca nu stiu ce culoare:D

-Eventual un swap cu un motor de 1.8 T dar probabil anul viitor daca am bani.

O sa va tin la curent cu ce o sa mai fac in decursul anului, pana atunci sper ca v-a placut proiectul meu, in curand o sa revin cu bara fata montata pe masina:d

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, arata foarte bine, da' cred ca ar da si mai bine, dupa cum zicea si un coleg mai sus, cu o bara de R32 ;) Spor la modificari:D

A si inca o intrebare... pe volan scrie GLI? :( ca asa se vede in poza :)

Link către comentariu

da scrie GLI pentru ca este volanul fabrict pentrue xportul in America pentru JETTA GLI google it;)

Nu pun bara de R32 ptr ca nu am R32. Stilul pe care merg eu se numeste clean look....adik nici un bandou pe masina;)

Link către comentariu

imi place enorm cum a iesit.

arata bine si-n 2 culori(imi plac cele bicolore)...,dar pe alb chiar arata ca un ingeras

sa ai parte de ea cat mai mult timp de acum inainte.

ceva mai multe poze cu interiorul,daca se poate

Link către comentariu

ms baieti, poze cu interioru nu prea am din pacate, dar promit ca o sa fac , numa sa imi vina si mie airbagu si macar sa fac rost de scaunele de R32;)

Link către comentariu

Overall masina e FOARTE FOARTE reusita, dar mie nu imi place eleronul de pe luneta, e cam maricel :))

Link către comentariu

Imi plac modificarile. Este ceea ce numesc eu tuning adevarat si nu mioritic. Iti urez spor in continuare. Ca idee, cat ti-a luat s-o pregatesti de vopsit ? Ai vopsit si compartimentul motor ? Ma bate gandul sa-mi modific si eu culoarea. Mi-ar placea mult un portocaliu spre maro cu pearleffect.

Ai la un moment dat o poza cu niste faruri golf V look. De ce le-ai dat jos ? Aratau super. Le mai ai cumva ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!