Jump to content

VW Golf V GTI Edtion 30

dany_eok

Postare recomandată

M-am documentat, sunt doua modele de jante care seamana izbitor de mult: Detroit si Denver. Detroit sunt facute de BBS, iar Denver de Ronal...cel putin asta mi-a spus tipa de la PBV de la care am cumparat masina :unsure:

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dany_eok

20

• Alex@Audi

7

• Bogdan_wrc

4

• adinho

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci, ca sa clarificam :offtopic:

1. Denver este modelul de jante standard cu care vine Golful GTI si sunt pe 17" si nepolisate. Nu stiu cine le produce.

2. Detroit este modelul de jante de GTI pe 18" si sunt polisate. Sunt produse ori de Ronal, ori de BBS.

@scumfreak: eu am avut Detroit pe 18" produse de Ronal.

@dany: cred ca ideea ta cu jantele pe 16" nu e cea mai buna. o sa fii surprins cand o sa vezi ca nu te ajuta mai deloc la cursele de "drag". Mai eficient ar fi dupa parerea mea sa investesti aia 1000E (cam asa cred ca vin jantele + cauciucuri) in ceva la motor. Dar gata cu facutu planurilor pe banii tai :study:.

Succes!

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum maestre :(

Noi am mai discutat despre modificari ................ din pct meu de vdr ordinea listei ar trebui sa arata cam asa : evacuare + soft + admisie si aici stop cu modoficarile pt putere pt ca vorbim de 320 -330 cp si o sa apara mari probleme de aderenta . Continuarea mea ar fi : suspensii (bilstein B16) + LSD + Bari de Rigidizare ( eventual si bucse ) + frane ....... iar dupa restul modificarilor la motor ................ dar stiu ca nu o sa faci cum iti spun eu asa ca :))

Jantele sunt superbe , ai fost f inspirat sa le faci buza rosie ;) Cat despre producator , eu stiam ca sunt BBS , nu stiam de posibilitatea Ronal.......... ale mele stiu sigur ca-s BBS :P :P :)

Poate vii/te iau la intalniri , sa iti vada si baietii masina.

Modificat de grecu
Link către comentariu

@grecu Vin...dar mai intai sa termin ce am in plan acum, adica: bad-boy look si angel-eyes rosii :))

Link către comentariu

Foarte tare Bad Boy Look-ul, dar parerea mea e ca trebuia sa schimbi si grila cu una fara emblema, ar fi aratat si mai Bad. Cat a costat si cum se inchide acum capota ca vad ca a urcat peste faruri si in dreptul aripilor?

Asteptam poze dupa ce o vopsesti sa vedem produsul finit

Modificat de Auras
Link către comentariu

Cred ca primul G5 din romania cu Bad-Boy look.Poate ne dai si noua niste detalii si asteptam sa vedem rezultatul final :icon_thumright:

Link către comentariu

@Auras Asta este planul de viitor, sa imi iau o grila badgeless, ce i-am facut acum e temporar. In ceea ce priveste capota, se inchide normal, ca si pana acum...

@S!mpl3_M3 Dah...si eu cred ca e primul G5 cu bad-boy din Romania, cel putin eu nu am mai vazut vreunul...

@AndreiJSE Poze cu produsul final dupa ziua de luni, atunci intra la vopsit...

Link către comentariu

Foarte tare ideea

In ceea ce priveste grila fara semn, cred ca trebui sa ti-o confectionezi singur deoarece nu se gaseste aftermarket

Link către comentariu

se gaseste si aftermarket in germania la vreo 250 de euro ... daca imi aduc aminte si pe ce site am gasit va spun

Link către comentariu

guessWHO permitemi sa te contrazic si sa iti spun ca in afara de USA nu am gasit nicaieri grila de MKV GTI fara stema si asta dupa 2 luni de cautari.Singurul loc in care am gasit a fost cateva sit-uri din USA

Link către comentariu

Exista si grila badgeless pentru GTI , AICI . Intrati la Produkte.

Sau iti mai cumperi inca o grila de GTI si ai AICI un DIY cum sa faci o grila badgeless.

Bafta in continuare cu proiectul.

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu

ffff frumoasa masina...e un vis pt multi membri ai forumului (inclusiv pt mine) :) ...bafta in continuare la modificari si cati mai multi km fara probleme :D

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri @dragoslk

Masina a intrat astazi la vopsit, poze in curand...

Link către comentariu

Grila am gasit, sunt nenumarate pe piata, pretul uneia este de aproximativ 1200 RON si am hotarat ca nu merita sa dau 1200 RON pe o grila doar pentru un bad-boy.

Link către comentariu

mai bine faci semnul negru si parerea mea ca arata mult mai bine decat fara semn . :offtopic:

Link către comentariu

Back from painting...

05032009367.jpg

Meanwhile...

Chip tuning by RBN => ~300CP

06032009368.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!