Jump to content

VW Golf V GTI Edtion 30

dany_eok

Postare recomandată

Masina am cumparat-o acum 1 an si 4 luni, adica noiembrie 2007. Sunt foarte multumit de ea, nu am avut probleme pana acum desi am 37.000 KM parcursi. Este masina visurilor mele si imi ofera satisfactia necesara la drum lung. Bineinteles ca imi este imposibil sa o las stock, parca masina asta a fost facuta pentru tuning si am inceput sa schimb, pana in momentul de fata am asa:

-Arcuri H&R -30mm

-Blow-off valve Forge

-Filtru de aer K&N

-Placute de frana ceramice

-Jante BBS Detroit Ed30 18" Custom Paint (Buza interioara/exterioara rosie si Spitele negru mat)

Planuri de viitor sunt multe, printre care:

-Admisie Dbilas Flowmaster sau EVOMS

-Resoftare

-Evacuare cap-coada

-Stroker Kit

-Jante 16' OZ Chrono HT (pentru drag race)

-Slick-uri Pirelli sau BFGoodridge

-Injectoare de Audi RS4

-Pompa de benzina de capacitate mare

Si multe altele....

Poze:

post-32840-1234915337_thumb.jpg

post-32840-1234915354_thumb.jpg

post-32840-1234915449_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dany_eok

20

• Alex@Audi

7

• Bogdan_wrc

4

• adinho

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Are un aspect fioros :>

Imi place :x

Multi km fara incidente ;) :icon_thumright: :frigbaitata: :) :Driver:

Link către comentariu

frumoasa, dar de ce vrei stroker kit?

cu piese de S3, inclusiv injectoare care sunt mai usoar de gasit decat cele de rs4 o duci in 380 de cai...

ai pus BLOW OFF sau DV?

ce placute ai pus?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Injectoarele de S3 sunt identice cu cele de pe Cupra / ED.30 deci nu este cazul de upgrade. Injectoarele de pe RS4 (4.2 V8) sunt necesare doar in cazul in care se schimba turbina K04 cu una mai mare, de exemplu GT3071 care te poate duce fara probleme la 500 bhp (dar este nevoie si de alte interne mai rezistente).

Personal eu as lasa turbina si motorul asa cum sunt si as umbla la evacuare, admisie, intercooler, pompa de benzina care cu un soft bine facut te duce la +360 bhp, fiind mai mult decat suficient pentru o tractiune fata si care va merge cam asa:

Masina este una de exceptie, mult succes cu ea :-)

Link către comentariu

Stroker kit inseamna ca ar vrea sai mareasca capacitatea cilindrica lucru p carenu vad de ce lar face.Cel mai indicat este exact ceea ce a zis si Adrian Superchips.Niste jante usoare ,cauciucuri bune.un diferential,evacuare admisie,hpfp si soft si poate un mbreiaj cu volant usurata ar fi de vis la masinutza asta

Link către comentariu

Ce ati sarit toti asa cu stroker kit-ul :D))...Eu l-am trecut acolo ca ultim plan de viitor, in nici un caz acum, nu si-ar avea rostul. Momentan ma pregatest financiar pentru cursa de la Craiova. Dupa care imi voi cumpara niste jante usoare pe 16", slick-uri, admisie, un upgrade la soft dupa admisie...si pe urma styling pentru 4tuning days :blah_:

@Bogdan-WRC Momentan am pus DV, dar dupa admisie si upgrade la soft o sa-i iau un BOV veritabil ca nu stiu daca rezista cel stock la presiune mare. Placutele de frana sunt Ferrodo.

Link către comentariu

ok :) de aia intrebasem toti, ca strokerul ar fi cam printre ultimele...

si e bine ca e DV si nu BOV :D

ce ferrodo?

Link către comentariu
ok :) de aia intrebasem toti, ca strokerul ar fi cam printre ultimele...

si e bine ca e DV si nu BOV :D

ce ferrodo?

Am uitat cum le zice...ceva de genul Ferrodo Racing RS, nu mai tin minte, le-am pus de mult. Dar ma derajnaza o chestie la ele, scartaie in momentul in care pun frana, probabil din cauza ca sunt ceva mai dure decat cele stock...

Link către comentariu

mhh ne tai respiratia la toti cu golful tau...adica mie deja mi-a pus imaginatia la incercare...foarte frumoase si pozele...respectul meu pentru tine :)

Link către comentariu

o poza cu jantele vopsite ai? apropo sunt Ronal , nu BBS!

si eu vreau sa le fac o linie rosie, dar nu prea stiu cum.

Link către comentariu

wow frumoasa bestie si impresionant plan de viitor....poate mai ne lasi si niste poze de interior ....

vad ca te axezi pe putere in general ...sunt curios care va fi rezultatul final ca si putere ....tocmai am vazut un GTI pe autovit cu 500 cai cu extra modificari...

sunt curios ca styling cum o sa arate masina ...are foarte mult potential ...

spor la modificari !

Link către comentariu

bine ai venit pe forum domnule. Masina este una frumoasa, iar cu jantele vopsite arata intr-un mare fel. Mult succes la modificari. Desi daca vrei performante la drag eu zic sa lasi sarmalele de craciun :icon_thumright:.

Da pe gti minimum este de 16..la s3 este 17. Posesorii de gti sa ma corecteze daca gresesc.

LE: danutz nu ai poze cu jantele vopsite?

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

@mpa Cele pe care le vreau eu intra, si anume OZ Chrono HT

@lile Da? Eu traim cu impresia ca sunt BBS-uri :icon_thumright:...Nah ca nu mor prost...mai jos poza cu jantele vopsite.

@johnbenz78 Nu am mari planuri cu ea in ceea ce priveste styling-ul...sunt un impatimit al drag racing-ului

58fe1d27144035.gif 07d93e27144038.gif \nFree Image Hosting by ImageBam.com

Link către comentariu

jantele sunt bbs detroit ( google is your friend )

L.E: scrie si pe interiorul jantei daca nu ma insel "bbs"

Modificat de scumfreak
Link către comentariu
jantele sunt bbs detroit ( google is your friend )

Am dat si eu search...

Si sunt BBS Detroit :icon_thumright:

@lile Poate ale tale sunt Ronal :)

P.S. Data viitoare nu ma mai induce in eroare... :vwrullz:

Modificat de dany_eok
Link către comentariu
vad ca te axezi pe putere in general ...sunt curios care va fi rezultatul final ca si putere ....tocmai am vazut un GTI pe autovit cu 500 cai cu extra modificari...

eu sunt fff pesimist in ceea ce priveste puterea acelui golf.... :angry:

Link către comentariu

se poate sa aiba si colegul lile dreptate.. jantele detroit sunt facute atat de ronal cat si de bbs.. si eu m-am mirat cand le-am dat jos pe ale mele si scria pe spate RONAL, pt ca si eu stiam ca sunt facute de BBS..

Link către comentariu

oky am facut un pic de research...jantele sunt bbs detroit, mai sunt cunoscute si sub numele de "Vw Hufweisen". Dar la treaba cu ronal e si adevar, se pare ca sunt facute si de ronal dar cele pe 17" si in principiu sunt pentru U.S.A.

Adihno, ce diametru au ale tale?

Link către comentariu

imi pare rau sa va dezamagesc ... cele pe 18 sunt Ronal ... am eu pe masina ... din fabrica :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!