Jump to content

Volkswagen Passat B 5,5

stingray

Postare recomandată

Va salut! Dupa ce am achizitionat-o,si am pus-o putin la punct,m-am decis sa prezint si eu masina personala.

Cum spune si descrierea titlului,este vorba despre un Passat 2003 TDI 4Motion Highline.Ca si dotari mai importante as enumera:

-Tapiterie piele mixta-Nappa/Alcantara

-Bixenon OEM

-Volan+schimbator piele

-Radiocass Gamma+Cd Changer in bord

-Climatronic

-4 Geamuri Electrice+oglinzi electrice si incalzite

-1,9 TDI AVF 131 cp

-Inchidere cu telecomanda

-Jante Road America pe 16'

-Insertie lemn pe bord si usi

Cam atat ar fi de enumerat..deocamdata.Masina mi se pare destul de agila pentru greutatea ei,iar tractiunea integrala isi face toti banii.Am revenit la VW dupa mai bine de un an de Opel,de care am fost in mare parte multumit,insa performantele dinamice ale motorului de 1,6 m-au facut sa revin la marca din Wolfsburg,cu care am o relatie mai veche,avand in garaj si un Golf IV TDI ASV,si mai avand in proprietate un Passat B5 din 2000,vanduta acum vreo 2 ani.

Deocamdata am doar o singura poza,dar o voi spala si voi posta fotografii noi cu masina

post-1383-1234892053_thumb.jpg

Link către comentariu

Am reaparut si eu cu noi poze ale masinii.Cat despre masina,sunt tare multumit,mai ales ca am fost la munte si-am putut profita de 4Motion,care s-a dovedit a fi extrem de eficient.Despre modificari,sincer nu stiu i-as putea face,dar trebuie sa schimb jantele pentru ca s-a cam dus vopseaua de pe unele zone,si anvelopele,pentru ca vine vara.M-am gandit la jante Dezent F si anvelope Dunlop SP Sport.Astept pareri si sugestii:)!

post-1383-1235573553_thumb.jpg

post-1383-1235573690_thumb.jpg

post-1383-1235573711_thumb.jpg

post-1383-1235573839_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa si buna masina.Am avut si eu una la fel. Ca sfaturi,da-i ulei si filtre la timp si nu o sa ai nicio problema niciodata.

Referitor la 4motion normal ca te-ai distrat la munte pentru ca 4motion asta defapt eu chiar tehnologia quattro de la audi, dar din motive de marketing au ascuns-o sub numele de 4motion.

Link către comentariu

Da,asa stiam si eu,ca la motoarele montate longitudinal-de exemplu passat,tipul tractiunii integrale este torsen,deci quattro.Oricum,face o treaba excelenta.Fusesem in weekend la Paltinis,ajunsesem deja in zona partiei cu masina si o luasem la stanga catre cabana Nora si parcarea de acolo(descriu asta pentru cine cunoaste zona).Merg cat merg,se termina si parcarea,insa drumul continua si se cam ingusteaza.Neavand loc pentru a intoarce,decid sa continui drumul,deoarece vazusem ca mai cobora un landcruiser 90,asa ca trebuia si acela sa vina de undeva.Merg cat merg,deja era zapada destul de mare,urc cu greu,cu martorul ESP tip bec de disco:)...ca sa-mi dau seama ca am ajuns undeva aproape de jumatatea partiei de schi,unde mai erau parcate un L200 si un X6.Cand am ajuns acolo,m-a intrebat un nene daca am tractiune integrala."altcumva nu aveati cum sa urcati acolo",si mi-a crescut inima:)

Link către comentariu

Multumesc! Vreau sa-mi intreb colegii de forum,ce parere au despre marca de jante Dezent?..ma intereseaza modelul F pe 16 inch

Modificat de stingray
Link către comentariu

Salut. Imi place foarte mult passatul tau din toate punctele de vedere. 4MOTION si interiorul o scot cel mia bine in evidenta. Legat de jante Dezent sunt undeva la mijloc cu un raport calitate pret foarte bun. Un prieten a avut Dezent si chiar sunt foarte bune. Ti-as recomanda modelul L sau L Silver (tinand cont ca ai bandourile si ramele de la geamuri cromate). Succes in ce ti-ai propus cu ea :blink:

Link către comentariu

Superba masina, sa-l folosesti sanatos... mie tot timpul mi-a placut foarte mult modelul B5.5, si mai ales ca are 4x4 torsen. Poti sa ne spui si pretul? La un moment-dat chiar ma batea gandul sa caut sa fac un schimb... Golful meu cu un B5.5 4motion si xenon.

Link către comentariu

Super tare masinuta! Ce bine de tine ca ai 4MOTION..., dar ca fita sa fi fost la mare inaltime, zic ca ii statea bine si cu o cutie triptronica, dar daca nu este, nu este nici un bai.

Dar, ai macar 6 trepte? Caluti in plus nu ii bagi?

Sa te bucure in continuare si sa iti fie de mare folos. S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri si sfaturi.Pentru ca ma intreba Golf TDI de pretul masinii,eu cred ca este putin sub pretul pietei,pe la 8600 euro.Masina este luata de la un prieten de famile care o are de noua de la Porsche Romania,acesta fiind si un dezavantaj,pentru a fost circulata doar in tara.Masina se vindea pentru ca statea de ceva vreme in parcare,inlocuitorul ei fiind un audi a4 B8.Legat de cutia Tiptronic,da,ai mare dreptate,se preta motorului si tractiunii,insa la drum lung este foarte ok si cea in 6 trepte existenta.Oricum,am sa incerc sa circul si cu Golful IV din familie,care e scurt,si e mai manevrabil in oras.Despre folii,eu am cumparat masina cu folii pe toate geamurile,insa le-am dat jos pentru ca nu vedeam nimic noaptea cand o manevram in garaj sau in parcare,si sincer nu ma tenteaza sa le pun inapoi.Ce doresc sa-i fac este un polish profesional, o curatare a tapiteriei si a pielli, o reimbracare a volanului in piele perforata,plafoniera W8,si deocamdata atat,asta in afara de jantele dezent f,care sincer imi plac mult si anvelopele Dunlop Sp Sport 01.Daca imi mai vine ceva in minte,cred ca o sa ma anunte bugetul sa o las mai moale cu investitiile:)

Link către comentariu

Pretul e mai mult decat excelent! Cat mi-ar placea si mie un 4x4... :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Cataline,sper ca o sa mai "invii" putin topicul asta:).Te astept cu poze si noi impresii despre masina

Link către comentariu

hehe, ati facut schimb de masini, Quattro pe 4motion si viceversa :rolleyes:

Poate vreun moderator sa faca "rocada" cu topic-urile pe conturile voastre :D

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 2 months later...

nici pe la intalniri nu vine, cred ca nu i s-a defectat nimic :))

salutari

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nici eu n-am probleme cu Audi.Dar pe intalniri merg:).Am facut o afacere buna pana la urma.Chiar povestisem intr-o seara cu Catalin si-mi zicea ca merge brici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!