Jump to content

Noua mea masinutza Vw Passat B4 1,9 tdi 90 cp

ioan_cris007

Postare recomandată

Va salut pe toti si vreau sa va prezint noua mea masina, un Vw passat B4 1,9 tdi 90 cp, an '96, model Pacific, are 200.000 km reali, ca dotari: geam el fata, faruri reglabile,reglaj lumina in bord, proiectoare , aer conditionat, alarma- inchidere ,abs, discuri frina fata-spate, cotiere fata spate, suport pahare fata-spate, radiocas original vw model nou,airbaguri fata sofer si pasager, jante aliaj, bord cadrane fundal alb, reglaj scaun sofer pe inaltime si adincime, in rest masina este functionala si impecabila din toate punctele de vedere, cu reviziile la zi, inclusiv distributia- consumabile, nu bate nu troncane, merge si ruleaza impecabil, consumul este 4,5 - 5% afara \120 h, si in oras ajunge undeva la 6-7 % functie de trafic ,in curind poze noi cu interiorul si la motor, toate cele bune tuturor !

post-19924-1234874534_thumb.jpg

post-19924-1234874543_thumb.jpg

post-19924-1234874553_thumb.jpg

post-19924-1234874562_thumb.jpg

post-19924-1234874570_thumb.jpg

Modificat de ioan_cris007
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,am avut si eu una la fel si am fost foarte multumit de ea.Sa o stapinesti cu placere si la multi km fara incidente

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Va salut din nou si as avea o intrebare la posesorii de model ka al meu daca stiu de unde as putea procura faruri cu lupa, merci !

post-19924-1235921292_thumb.jpg

post-19924-1235921299_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o folosesti sanatos masinuta ... si sa ai grija dea ea ...

Daca ea este noua masinuta . . . ce a fost inaintea ei?

Modificat de Slick
Link către comentariu
sa o folosesti sanatos masinuta ... si sa ai grija dea ea ...

Daca ea este noua masinuta . . . ce a fost inaintea ei?

Pai au mai fost citeva vw passat primul unul din 94 berlina 1,9 td 75 caluti, apoi un vw passat din 93 1,9 diesel variant full fara piele, , apoi asta rosu, dupa buget urcam pe scara ierarhica, poate cu timpul dupa citiva ani buni ajung la un b5,5, tot diesel binenteles.

Link către comentariu

inca un 35i :icon_thumright: ...frumoasa niste poze cu interiorul sa-ti vad cotiera fata si suportul pahar.mersi si bine ai venit

Link către comentariu

Poze cu interiorul, nu s prea grozav facute cu tel mob, dar ca idee...

Link către comentariu

Poze cu interiorul, nu s prea grozav facute cu tel mob, dar ca idee...

post-19924-1236091169_thumb.jpg

Link către comentariu

. :)

:)

post-19924-1236100295_thumb.jpg

post-19924-1236100305_thumb.jpg

post-19924-1236100309_thumb.jpg

post-19924-1236100315_thumb.jpg

post-19924-1236100363_thumb.jpg

post-19924-1236100372_thumb.jpg

post-19924-1236100479_thumb.jpg

post-19924-1236100548_thumb.jpg

post-19924-1236100712_thumb.jpg

Modificat de ioan_cris007
Link către comentariu
hangyouridols

Sal,avem amandoi acelasi tip de motor 1Z,nmai ca al meu e pus pe un a4 b5;da-mi voie sa te corectez un pic in ce priveste consumul,la 120km/h consumul este 5,4%,la 90km/h este de 3,9%(date din cartea tehnica).In oras,personal imi consuma 7,5% mers sportiv si 6,8%mers la consum.Sa o stapanesti sanatos,motorul este unul f fiabil si ai sa mai faci dublu pe cat ai acum cu el.

Link către comentariu

vreau si eu suportul de pahare intrebarea e ...se poate adapta? ..ce sistem de prindere are ..si tetiera e incorporata cu frana de mana ?ma refer la ornamentele de plastic ...daca poti face o poza care sa cuprinda frana de mana si tetiera...pentru ca nu cred ca pot pune tetiera ..fara sa-mi schimb si frana de mana ...pe al meu fiind modelul fara piele pe frana ,doar plastic ,manerul fiind din piele

Link către comentariu

domnilor posesori de b4 (passat) cum am putea rezolva problema torpedoului...ca nu prea avem...are careva vreo idee....am vazut ca la unele variante cu vr6 ar avea ceva sau daca s-ar putea adapta de la alt model , tip a facut cineva vreo adaptare ...cinstit sa fiu mi-am dat seama ca nu are cand am ajun cu ea acasa (dupa ce am facut 1700 de km)

Link către comentariu

Passat B4 are torpedo ! Daca renunti la airbagul din dreapta se poate pune.

Link către comentariu

Corect...si daca ii scot motorul mai fac un portbagaj

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina...sa te bucuri de ea 98987997897987874543 Km :P

te pupa tata si :) Safe

Link către comentariu

cunosc pe cineva care iti poate monta lupe in faruri. evident lupe aftermarket. undeva la 300 euro. am vazut ca a pus pe alte masini. a iesit superb. sincer nu mi-am dat seama ca nu e de fabrica.

Link către comentariu
domnilor posesori de b4 (passat) cum am putea rezolva problema torpedoului...ca nu prea avem...are careva vreo idee....am vazut ca la unele variante cu vr6 ar avea ceva sau daca s-ar putea adapta de la alt model , tip a facut cineva vreo adaptare ...cinstit sa fiu mi-am dat seama ca nu are cand am ajun cu ea acasa (dupa ce am facut 1700 de km)

nu cred k se poate face o astfel de adaptare,modificare...doar asa cum zice floriand...dar mai bine airbag decat torpedo

Link către comentariu

:( Salut ..frumos passatul . am si eu acelasi model dar . pe benzina .. ..cati mai multi kilometri ! see ya

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

:icon_thumright: As dori sa ii fac o remapare a motorului sa ii mai cresc un pik puterea ma poate indruma cineva unde as putea face acest lucru poate la cineva de pe forum care fac si se pricep la asa ceva, cam cit ar costa o asemenea operatie-modificare de putere, afecteaza cumva cutia ambreiajul sau motorul in timp, consumul va creste ceva mai mult, multumesc anticipat! :Driver:

Link către comentariu

chip-tuninguri face Dragos Voinea ( TCM ) ( user voinea pe forum ) in Bucuresti daca nu ma insel . Pentru tine costul e de 1000 RON , iar puterea creste pana la 116 cai ( din nou am retineri ).

Se scurteaza viata motorului , dar in timp destul de indelungat. Da-ti seama ca ambreiajul, cutia, trebuie sa reziste unor forte mai mari ( vreo 25 cai si 40 NM ). Se zice ca ar scade consumul cu aprox. 0.5-1 L / 100 KM . Tu decizi daca sa faci sau nu remapare.. gandeste-te totusi la varsta masinii si inclusiv a motorului.

Acum on-topic, foarte frumoasa masina, imi plac foarte mult triplele cu rosu/negru. Mai este un model "colorat" cu rosu, galben, alb care , cred eu, se intalnesc pe masinile mai slab echipate.

Am avut si eu una acum 2 ani. Niste masini foarte bune, rezistente. Am vandut-o cu un pret incredibil , 5500 de euro, dar arata impecabil si avea si putini kilometri. Acum imi e dor de ea.

Modificat de ikks
Link către comentariu
  • 6 months later...

frumoasa masina...vad ca tot mai multa lume incepe sa cumpere asa ceva.

oricum versiune 35i este una foarte reusita.

eu am un 35i din 91' si sunt foarte multumit de masina.

mai am un Mondeo din 95' dar care nu ma incanta foarte mult.

in schimb passatul e beton....66 KW si 90 CP....si lejer pot ajungea cu masina la viteza de 150 km/h....

oricum...felicitari....ai o masina frumoasa....

post-46846-1256816224_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!