Jump to content

Al meu POLO IIF -Euro 2

fellix

Postare recomandată

Salutare,

Ma prezint cu masina mea VW Polo 86c 2f.

-motor AAV 1278cmc

-cutie 5 trepte

-jante BBS cu pneuri 175/60-13

-trapa

-Euro 2-prin Kaltlaufregler

Am cumparat-o din Germania la sfasitul lui Octombrie si inca nu am inmatriculat-o.Mai am de luptat inca putin cu birocratia(RAR).Au fost cam reticenti sa recunoasca EURO 2 dar dupa multe eforturi se pare ca o sa fie si la noi cum era si la nemti.

.

.

.

post-12327-1234724016_thumb.jpg

post-12327-1234724088_thumb.jpg

post-12327-1234724253_thumb.jpg

post-12327-1234724301_thumb.jpg

post-12327-1234724601_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 5 months later...

imi place ff mult modelul acesta...arata bn...sa ai noroc de ea :somnmare:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Am cumparat-o pana la urma :icon_thumright: este fabr.93 gri metal.avea cartea facuta si rar euro 2 ,masina e lovita (usa si prag) pret 250 de euroi. Am mai luat una de piese din 89 pentru usa si prag restul o dezmembrez.

Link către comentariu
  • 1 month later...

salutare! Am un Polo din 1981. Model 86. Caut o cutie in 5 trepte la el. O ai de vanzare? si scaunele din fata? Multumesc frumos.

Link către comentariu
salutare! Am un Polo din 1981. Model 86. Caut o cutie in 5 trepte la el. O ai de vanzare? si scaunele din fata? Multumesc frumos.

Are cutie in 4 trepte,scaunele sunt bune pe culoarea gri, nu sunt rupte daca vrei iti trimit poze cu ele.

Link către comentariu

Daca faceti tranzactia, va ajut cu transportul (macar pana la Cluj).Eu stau acum in Sibiu.

Modificat de fellix
Link către comentariu
Are cutie in 4 trepte,scaunele sunt bune pe culoarea gri, nu sunt rupte daca vrei iti trimit poze cu ele.

Te rog frumos pune niste poze cu ele. Si multumesc frumos pentru oferta. Astept pozele. :-)!

Modificat de Roger
text dublat
Link către comentariu

Poza cu scaunele,de fapt cu ala de la sofer ca era dat jos :D celalalt este identic ,trebuie doar curatate

post-42615-1261161175_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Se dezmembreaza masina ? M-ar interesa haionul...astept un pm.merci!

Modificat de KARBOsTaR
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!